מיני-סקר לבלוגרים:

שלינקה

New member
מיני-סקר לבלוגרים: ../images/Emo26.gif

[URL='http://'] פעמים רבות בלוגרים עונים לתגובות בבלוג שלהם. האם את/ה בתור מגיב/ה חוזר/ת לראות את התגובות שהבלוגר ענה לך?[/URL] אם לא - למה? השאלה הזאת מטרידה אותי במובן מסויים, כי אני טורחת לענות פחות או יותר לכולם (גם אם אני מקבצת את כל התגובות לתגובות בהודעה אחת), ולפעמים נראה לי שאני עושה את זה לחינם. מחכה לתשובות!!!
שלי.

akravit

New member
משתדלת לחזור ולקרוא...

אבל ייתכן שפה ושם אני מפספסת. לא תמיד קל לי לזכור מתי ואצל מי השארתי תגובה כי אני גם מגיבה בבלוגים בחו"ל. גם תלוי מה הנושא ומה המשקל והחשיבות של התגובות. אם מישהי מספרת שהיא חולה ואני מאחלת לה החלמה מהירה, לא כל כך חשוב לי לחזור לקרוא אם היא אמרה לי תודה! לעומת זאת, יש נושאים שמתנהלים עליהם דיונים שלמים במערכת התגובות ולפעמים אחזור לשם אפילו כמה פעמים. בישרא-בלוג וגם בכמה בלוגים באנגלית שאני מכירה, מקבלים אימייל כשנרשמת תגובה לתגובה וזה מאוד עוזר, כי באמת נעים לדעת שהתגובה שלנו קיבלה התייחסות. כדאי לשקול אפשרות של שליחת אימייל עם התגובה לתגובה. בדרך כלל אנשים מציינים את האימייל שלהם במערכת התגובות. עושים קופי פייסט לאימייל וזהו. ואם אנחנו כבר מדברים על הנושא, הייתי רוצה לשמוע תגובות לעניין שליחת האימייל למגיבים.
אני רואה שגם פה אפשר לסמן אם ברצוננו לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה. במערכת התגובות אצלי אני מקבלת אימייל כשמישהו מגיב. לא היה לי את הסידור הזה באנגלית עם yccs אז הורדתי תוכנה קטנה שממנה אני מקבלת הודעות אם מישהו הגיב אצלי בבלוג באגלית וזה באמת הרבה יותר נוח עכשיו.

שלינקה

New member
את עושה הבחנה בין

"רפואה שלמה" לתגובות שמתפתחות לדיונים. האבחנה שלך נכונה, אבל משום מה כנראה לא כולם רואים אותה כנכונה... למשל, לגבי תגובות שבה אנשים מביעים את דעתם (לפעמים באריכות רבה) אפשר לומר שזאת זכותם לא לחזור לקרוא. אם לא מעניין אותך מה ענו על הדעה הארוכה שכתבת - זה מעצבן את מי שענה לך, אבל אי אפשר להאשים אותך. לעומת זאת קרה לי ששאלו אותי שאלות שאין ספק שהן מחכות לתשובות. אפילו שאלות אינפורמטיביות כמו: "מכיוון שאני לא מכירה הרבה חרדים, רציתי לשאול אותך אם את יודעת מי היה הרב X ומה היתה הדרך שלו... זה מעניין אותי". לא לחזור לקרוא את התשובה זה קצת מוגזם, לא? בעצם, זה מה שהביא אותי לפתוח כאן את המיני-סקר, זה וגם העובדה שאני משתדלת ומקפידה לענות לכל המגיבים שלי . [URL='http://'] ומה כולם חושבים על זה[/URL]? שלי.

איה@

New member
אני בד"כ חוזרת לקרוא ../images/Emo26.gif

כלומר אני לא באה במיוחד כדי לבדוק אם ענו לי, אבל - בכניסה הבאה שלי לאותו הבלוג שהשארתי תגובה, אני תמיד אבדוק בפרק הקודם - אם ענו לי. מה שכן - אני צריכה להשתדל יותר ולענות אצלי לתגובות שמשאירים, בדיוק בגלל התחושה שלך - גם לי נראה - ששואלי השאלות - לא באים לבדוק את התשובה - ופעמים אני משאירה תגובה ללא מענה. תודה שלי - שהסבת את תשומת ליבי - להבא אקפיד יותר. וחוץ מזה כיף לראות אותך
איה.

למעלה