מיני-סקר: פורום גראנג'...

בדנתמ

New member
מיני-סקר: פורום גראנג'...

היי! תהיתי לי, מה אתם חושבים על הרעיון של להחיות את פורום גראנג'...? לאחרונה מציק לי כל העניין הזה של דעיכת הגראנג'. חסרות לי מאוד פה בארץ להקות שיעשו לפחות סוג של פוסט גראנג' או שיהיו מושפעות מהז'אנר. אז תהיתי, אם כחלק ממה שאפשר לעשות כדי שאפשר יהיה לשמוע כאן יותר גראנג' (אז נכון, אנחנו לא בסיאטל ולא בשנות התשעים, אז גראנג' זה לא יהיה... אבל לפחות יצור מעוות אבל חדש ובועט שמזכיר במידה מסוימת את הגראנג'...), כדאי להחזיר לאוויר את פורום גראנג'. אז מה אתם אומרים? אם יימצא מנהל לפורום והוא יחזור לפעילות, אתם מצטרפים?

בדנתמ

New member
הגשתי מועמדות...

הגשתי את מועמדותי לניהול פורום גראנג'
אני אעדכן אתכם כשתפוז יעדכנו אותי... בינתיים אני מחזיק אצבעות לגראנג' שהפורום הזה יזכה לשוב ולראות אור יום.

everynormal

New member
אני אצטרף

למרות החוסר זמן שתוקף אותי לאחרונה, בקרוב הלחץ יירד ויהיה לי זמן, אחרי הכל גראנג' זה סגנון מדהים בעיני שחשף לעולם אנשים מוכשרים ביותר ששרים על האמת שלהם ויוצאים נגד המיסחור. דבר שלצערי לא קיים היום בעולם המוזיקה

MilkShack

New member
פורום גראנג' לא טוב לתפוז

פורום גראנג' = מוות סופי לפורום אליס אין צ'יינס נירוונה ופרל ג'אם. חוץ מזה שהייתה תקופה לפני 3-4 שנים שבה פורום גראנג' נפתח במקביל לפורום נירוונה ונירוונה פשוט היה יותר פעיל ופורום גראנג' נסגר. אני חושב שצריך לחסוך את הבושה בלפתוח אותו שוב.. כדי שיסגר אחרי יומיים? חוץ מזה שהז'אנר אולי די מצומצם אבל זה ממש לא פייר לעשות פורום אחד לז'אנר הזה... כל להקה צריכה לקבל את הפורום שלה חוץ מזה שאל תתקפו אותי אם משהו אבל אני חושב שמה שהביא לדעיכה של הגראנג' לפחות בתפוז (לא לקחת את זה יותר מידי כבד - רק בפורומים בתפוז) הוא זה שנפתחו הפורומים אליס אין צ'יינס ופרל ג'אם. פעם בנירוונה היו מלא אנשים, כל מפגש היה 30 איש, וכל פעם היו דיונים על איזה להקה יותר טובה.. וכמה שזה עיצבן - זה היה מעניין.. זה היה ט-ו-ב! ואני לא אומר פה שנירוונה יותר טובה משאר הלהקות או שפורום נירוונה הוא הכי טוב - אם אליס אין צ'יינס היה נפתח לפני נירוונה והיה הפורום היחידי לפני כל השאר או לחלופין פרל ג'אם, ככה זה היה גם שם. בגלל זה אני חושב שעדיף שיהיה פורום אחד - אבל שלא יהיה פורום גראנג'... זה יהיה כ"כ שטחי.. כאילו לא יודע. מצד אחד יש את העניין הזה שהעלתי שלכל להקה מגיע פורום משלה.. ומצד שני ששלושה פורומים פשוט לא סוחבים.... אוף!

בדנתמ

New member
אני לא חושב שזה יפגע בשלושת הפורמים הקיימים..

לדעתי פורום גראנג', בתקופה שבה אנחנו חיים היום, לא בהכרח צריך לחפור יותר מדי בעבר... בשביל לדבר על להקות הגראנג', יש שלושה פורומים של שלוש להקות תותחיות
אז כמובן שבפורום גראנג' יהיו גם דיונים על הלהקות השונות, אבל סה"כ צריך לזכור שהגראנג' הוא יותר זרם מאשר ז'אנר... ובתור שכזה, כלולים בתוכו הרבה סגנונות שונים. אתה הרי לא יכול באמת להשוות את הגראנג' של אליס אין צ'יינס לגראנג' של פרל ג'אם. מדובר בשתי גישות שונות. אז נכון שהן מאוחדות תחת הכותרת "מוזיקה שאני ממש אוהב" אבל עדיין, הן שונות. לדעתי, יש מקום לפורום שיאחד את כל הגישות השונות לזרם הגראנג'. מה גם, שלדעתי יש מקום לפתח סצנה פה בארץ, שתהיה מושפעת מהזרם הזה. סוג של פוסט-גראנג' אם תרצו, או זרם חדש ברוק, שמושפע, בין השאר, מגראנג'. ופורום גראנג' יכול להיות מקום לא רע בכלל לדיונים בנושא. יש פה כל כך הרבה אנשים ששומעים את המוזיקה הזאת, שאם יהיה משהו מעט יותר מרענן בפורומים האלה, אתה תראה פתאום לא מעט יוזרים "חדשים" שצצים להם עם הודעות שונות ומשונות. אני יכול להעיד על עצמי, שהייתי נכנס לפורומים של אליס ופרל ג'אם לא מעט, אבל בגלל קצב ההודעות שנכתבו בהם, רק קורא ולא כותב. בטח יש עוד לא מעט כמוני...

בדנתמ

New member
על איזה התפתחויות את מדברת?

גם את הגשת מועמדות לנהל את הפורום? אם כן זה משעשע, כי גם אני

למעלה