מיני סקר = 4 קושיות על

BABELICIOUS

New member
מיני סקר = 4 קושיות על ../images/Emo56.gif

איזה רינגטון יש לכם בימים אלו?
איזה funtone יש לכם בימים אלו?
מהי החברה הסלולרית שלכם?
מי היצרנים של ה שלכם?

ממש, אבל ממש...

משעמם לך בזמן האחרון, הא? אבל, כמו שאומרות חברותיי לפורום, שוין, אז נענה. רינגטון? "פר-פר זה מספיק טוב בשבילך?" ותודה ל-"גשש החיוור" ו-"גבעת חלפון אינה עונה" הקלאסי. funtone? אצלי זה יותר בכיוון של sadtone... מבינים שהתקשרתם דווקא אליי מכל האנשים בעולם ונכנסים לדיכאון. איזה? לקחתי את Hold the line של להקת Toto וקיצרתי אותו. אצלי אין love isn't always on time רק להמתין בבקשה. ולהמתין. ולהמתין. מי החברה הסלולרית שלי? אין לי חברה. אני סינגל, בגלל זה אני בפורום הזה. וגם כשתהיה לי אחת, אני מעדיף שהיא תהיה אנושית, לא סלולרית. יש דברים שהיי-טק לא יכול להחליף. עדיין. מי היצרנים של ה שלכם? ה' לא שלי, הוא של כולנו ולפי התורה הוא היה שם לפני היצרנים, אם כי כשחושבים על זה... אם נאמין באמת שה' הוא מוצר, ועוד של חברת טלפון, זה פתאום מסביר כל כך הרבה דברים. (כל קשר בין התשובות למציאות ממש לא מקרי! כל קשר ביני לבין כדורה"א הוא מסוג קוולנטי. כל קשר שאי-אפשר להתיר נקרא "קשר גורדי". "גורדי" היא תוכנה של מט"ח ללימוד הגיל הרך). :) :) :)

אם כבר את מתכוון...

ל-"דודא", אני מסניף לא משתמש ובטח שלא שותה. שוטה לעומת זאת? תלוי את מי שואלים. ומתי. וכמה זמן הם מכירים אותי. זה גרף אקספוננציאלי. הא-הא-הא... נראה אתכם עכשיו מבינים את הקשר.

מיני סקר זה טוב.

הצלצול שלי: light my fire - די ברור של מי...
אין פאנטון. חברה סלולרית: אורנג'. יצרנית: נוקיה.

Old Girl

New member
אני

עם אורנג', אין רינגטונים, לא יודעת מה זה פאנטון ואין לי מושג מי היצרנית.

magenta73

New member
של נילס...

בוא נעוף נה נה נה נה נה נה נה נה עם האווזים נה נה נה בוא נעוף. רק המוסיקה. שו הדא פאןטון? פלאפון טליט

BABELICIOUS

New member
יאא נוסטלגיה. האמת לי בא על פינוקיו

"בוקר טוב עולם. מה שלום כולם......"

ufffnick

New member
גם את זה

יש לי. אז ככה: נילס - למשפחה. לא מזוהה - מרקו (כמו הים... כמו לב הים... ליבו של מרקו סוער בו...) זוגתי (שתחיה) - מלחמת כוכבים. חברים קרובים - דרדסים אוניברסיטה - ליגת אלופות. נראה לי שזהו... אה, נוקיה. הפשוטים נו... בצבע תכלת... (ההכרות שלי עם דגמים של פלאפונים ממש כמו של אישה ממוצעת עם דגמים של אופנועים...)

bioc1

New member
...

איזה רינגטון יש לכם בימים אלו? הפלאפון שלי קבוע על רטט איזה funtone יש לכם בימים אלו? מה זה? מהי החברה הסלולרית שלכם? פלאפון מי היצרנים של ה שלכם? סמסונג

moi24

New member
מיני תשובות

רינגטון עכשווי (כבר הרבה זמן מנסה למצוא משהו אחר אבל הכל ח**) - "תמיד איתך" - בתקווה לקבל השראה... אין לי שמץ מה זה funtone, אבל יש לי שיר בהמתנה - "It's a wonderful world" - שוב, בתקווה לקבל השראה... הסלולרית שעושקת כל חודש - פלאפון. יצרנים - סמסונג. מרתק.

BABELICIOUS

New member
..............

איזה רינגטון יש לכם בימים אלו?
יותר נכון טרוטון: ברי סחרוף =
גידי גוב = כלים שלובים
קורין אלאל = שיר בכיף
איזה funtone יש לכם בימים אלו? צליל ההמתנה כשאתם מתקשרים למישהו. כמו רדיו כשממתינים בניתוב שיחות בחברה גדולה.
Truly Madly Deeply
קורין אלאל = שיר בכיף
פורטיס = שועל במנוסה
מהי החברה הסלולרית שלכם?
יענו אורנג' 054
מי היצרנים של ה שלכם? Nokia 2610

תשוביות

רינגטון: it aint over till its over של לני קרביץ כמובן. שיר בהמתנה (פאנטון..?): could you be loved של בוב מארלי החברה הסלולרית: פלאפון יצרנית.. הממ.. LG משו.. אחד החדשים.. mp3 וכל השיט הנפלא הזה. חג שמח :)

yuli c

New member
תשובות

איזה רינגטון יש לכם בימים אלו? אין איזה funtone יש לכם בימים אלו? מה זה? מהי החברה הסלולרית שלכם? סלקום מי היצרנים של ה שלכם? נוקיה

BABELICIOUS

New member
בסופ"ש הורדתי גם את

גידי גוב = כלים שלובים כוורת = נתתי לה חיי

BABELICIOUS

New member
למי שעוד לא יודע מה זה funtone >>>

כל מי שיתקשר אליך ישמע מוסיקה - עד שתענה לשיחה!

למעלה