מיני פרק חדש - "Rain Gods" מאת ניל גיימן

מוגלי7

New member
מיני פרק חדש - "Rain Gods" מאת ניל גיימן

הדיוידי של עונה 7 יצא היום בארה"ב, ואיתו הגיעו שלושה מיני-פרקים חדשים. אחד מהם דלף לרשת היום. הוא בכיכובם של הדוקטור וריבר והוא נקרא Rain Gods. מי שזוכר, כששודר הפרק The Doctor's Wife, ניל גיימן דיבר על סצנת פתיחה שונה לפרק בה הדוקטור, איימי ורורי נמצאים על "כוכב אליי הגשם" ובזמן שהם שם מגיעה הקופסא הקטנה הזאת אל הדוקטור והם הולכים אל הbubble universe. אז ניל גיימן שכתב את הסצנה הזאת ועכשיו היא בכיכובם של הדוקטור וריבר ובלי שום קופסא קטנה, סתם הרפתקה קצרצרה שלהם ביחד. צפו מהר לפני שיורידו את זה:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4xazy7D167s
גיימן אמר שהם התבלבלו שם בשמות, כתוב שמופאט כתב את הפרק הזה והקרדיט לThe Name of the Doctor ניתן לגיימן חח.
זה נחמד לראות את ריבר כproper companion.

Lhuna1

New member
אוי... תודה!

אמנם האיכות גרועה והמיני-פרק סתמי ביותר, אבל אפילו סתם לראות את הדוקטור מלהג שטויות ומתחכם עם כל המניירות החמודות שלו זה כיף - התגעגעתי! ומזכיר לי כמה עוד אתגעגע לדוקטור 11

limors2

Active member
אוווווו אני רוצה לראות.

אבל אחכה לצפיה כמו שצריך כשאקנה את הדיוידי. בתקווה שזה יהיה בזמן מבצעי יום שישי השחור שווים.

May2112

New member

חחח שכחתי כבר מזה שהטארדיס לא אוהבת את קלרה XD
(זה לא הוסבר כשלא שמתי לב נכון?
)

מוגלי7

New member
כעיקרון לא.

הסברה הרווחת היא שהטארדיס קלטה מההתחלה שיש משהו מוזר בקלרה ולכן היא די מנסה להתנער ממנה, אבל אני חושב שזו פשוט בדיחה נחמדה של התסריטאים חח.

May2112

New member
רגע, למה שהטארדיס תרצה להתנער ממנה?

קלרה בעצם הצילה את הדוקטור לא?
למה שהטארדיס תרצה שהיא לא תהיה שם?
חח באמת הכי הגיוני שזאת בדיחה של התסריטאים..

kinging123

New member
כי בהתחלה של העונה(כלומר ההתחלה של החלק השני)

קלרה היא נתפסת כיצור מוזר שלא יכול להתקיים כי הוא נמצא בכמה זמנים בו זמנית(משפט מגניב, לא?)
ומיכוון שהטארדיס מנסה להימנע מפרדוקסים היא לא אוהבת את קלרה. עכשיו כשהפרדוקס הוסבר, זה מן הסתם פשוט בדיחה של התסריטאים.

May2112

New member
אבל תכלס זה מדבר על כולם, לא?

כאילו, הזמן בסדרה הוא לא קו רציף שברגע שעברה שנייה אי אפשר לחזור עליה, טכנית הדוקטור נמצא גם הוא בכל הזמנים באותה שנייה בדיוק ואם הוא יחזור לרגע מסויים הוא ימצא את עצמו שם. אני יודעת שקלרה היא לא מקרה רגיל של טיים טראוולר ושכל הפעמים שהיא מופיעה זה הדים שלה ולא היא עצמה - אבל תכלס זה לא אומר שההדים הם הפרדוקס ושהם אלה שהטארדיס צריכה לנסות לגרש?
כי הקלרה המקורית היא נטולת פרדוקס, היא בקו החיים שהיא הייתה צריכה לחיות בו אם לא הייתה פוגשת את הדוקטור מעולם (לעומת הקלרה של הקריסמס ספיישל והקלרה של האסיליום)..
קיצור, סתם הייתי רוצה תשובה ממש מלאה וברורה מהסדרה עצמה ולא רק השערות, אבל אין סיכוי שזה באמת יקרה וזה אז נסתדר עם מה שיש חחח

ailag

New member
כמו ג'ק +

היא "לא בסדר" והטארדיס רוצה להעיף אותה.

יש לי תאוריה שהיא בטח לא נכונה פשוט כי הם לא יעשו את זה. או שכן? כשקלרה מתקנת את קו הזמן של הדוקטור היא בין השאר אומרת לו לא לקחת את הטארדיס שהוא עמד לקחת. עכשיו, יש שתי אפשרויות:

א. הוא הלך לקחת את הטארדיס, ה GI הפנה אותו לטארדיס תקולה, קלרה הפנתה אותו בחזרה לטארדיס שלנו

ב. הGI חיבל בטארדיס שלנו (או שסתם קלרה רצתה לעשות את סעיף ב) וקלרה הפנתה את הדוקטור... לטארדיס אחרת.

טאם טאם טאם.

limors2

Active member
אני לא מבינה את ההיגיון פה.

הסדרה בריטית. איך זה שהדיוידי הבריטי יוצא רק עוד חודש כשהאמריקאי כבר יצא?

למעלה