מיני שרשרת הכרויות

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
מיני שרשרת הכרויות

בעבר הרצנו מידי פעם (כשהיו ארבה חדשים-או סתם כך
) שרשרת הכרויות (פרטים אישים שונים) או שרשרת שעלות החודש. כיוון שיש ארבה חדשים בזמן האחרון חשבתי שאולי כדי להריץ שרשור הכרויות. מה דעתכם על הדבר הבא, כל אחד ירשום: שם (או הכינוי) גיל תחביב סיפור אישי קטן - משהו שקשור לא-מיניות שקרא לו, או סתם סיפור גם לא קשור. אם אתם רוצים - תרגישו חופשי להמציא סיפור - אבל אז תצינו שזה מומצע.

סבבה אני אתחיל ../images/Emo3.gif

למרות שאני לא חדשה... אני נטע בת 21 מירושלים סיפור אישי ממ...סתם פרט עליי: אני ממש אוהבת כזה לחשוב על דברים ולקרוא דברים,בעיקר דברים של פילוסופיה,פעם היו לי גם בלוגים בנושא,ממש מענין אותי כזה לחשוב על דברים בצורה חדשה ולחקור אותם כזה...וזה מה שאני מנסה לעשות בזמני הפנויי גם.. וזהו חח..לא מצאתי סיפור... אה בעצם יש לי סיפור! שהחתולה שלי היתה חולה לפני כמה זמן וממש חשבתי שזה הסוף שלה והיה לי נורא עצוב,כי אני ממש קשורה אליה (היא 9 וחצי שנים אצלנו) אבל מסתבר עכשיו שהיא תהייה בסדר ואני ממש שמחה מיזה
וזהו...
סליחה אם כתבתי יותר מדיי P:

C a r o l a

New member
מגניב

גם אני אוהבת לשבת ולחשוב הרבה. וזה מעצבן, כי אנשים חושבים שאני מתבטלת, הם לא מבינים שאני חושבת.

p019

New member
שלום

למי שעדין לא מקיר אותי - רונית, בת 32, אוהבת לצייר לפעמים. לפני שבועיים אלכתי עם ההורים שלי לצהוריים אצל חברים שלהם. התפתח שם דיון על האים גברים צריכים לפתוח את הדלת/ להזיז את הכיסה וכו, לאישה. אני כמובן ניהלתי דיון תאורתי לחלוטין וטענתי שאני לא אומרת שזה לא חשוב אבל יש דברים יותר חשובים כשבאים לבחון את ההתנהלות של הגבר (אם כי למען האמת אני לא הייתי רוצה שבן זוגי יפתח לי דלתות - אני בהחלט מסוגלת לעשות את זה לבד, אבל לא רציתי לריב איתן) . וכל הבנות (הבנות והכלה של החברים של ההורים שלי - אם לא ברור) שם טענו שזה חשוב באותה מידה לכך שיהיה לו משהו מעניין להגיד. אחרי מספר חילופי מילים כאלו אחת הבנות אמרה לי, בכל רציני כזה: "רונית, אני חושבת שאת מתפשרת". אני התחלתי לצחוק
- כמעט לא הצלחתי להפסיק. איך שהוא - מתפשרת, לא נראת לי הבעיה שלי.

AL212

New member
חשוב באותה

מידה כמו שיהיה לו משהו מעניין להגיד? נו באמת... כל המנהג הזה נובע מהרעיון השוביניסטי שהאישה שברירית וחלשה וזקוקה לגבר שיגן עליה.

p019

New member
דווקא לי מפריע משהו אחר

נשים דרשו וקיבלו ארבה שינויים ביחס לזכויותיהן בחברה - אבל איך שהוא אני נפגשת עם יותר ויותר בנות בגילי שמעוד מרוצות מהזכויות אבל לא רוצות לשלם את החלק של החובות. תקופת הג'נטלמניות חלפה מהעולם עם מקומה של האישה במטבח. אני בהחלט חושבת שאנשים צריכים להיות "ג'נטלמנים" אחד כלפי השני - ללא הבדל דת גזע ומין - לחשוב שעל הגבר יש חובות רק כי הוא גבר - זו מחשבה שצריכה להעלם מהעולם יחד עם המחשבה שלאישה יש חובות רק כיוון שהיא אישה.

AL212

New member
מסכים איתך

גם אני בעד שכולם יהיו ג'נטלמנים אחד כלפי השני, אבל ברגע שזה נעשה על בסיס הפרדה מגדרית זה צבוע ועדיף שלא ייעשה בכלל...

snoopytush

New member
רעיון טוב השרשור הכרויות הזה!../images/Emo13.gif

אוקיי אני אחשוף את השם האמיתי שלי ... שירה בת 22 + סיפור על אמיניות נוותר כי זה עגום, סיפור אחר המממ.... בקשר לחתולים היה לנו בקיבוץ חתול מסטול שקראתי לו תולי, אח"כ הסתבר שזה חתולה, הייתה לה ילדות עשוקה היא לא ידעה לרדת מהעץ ( פעם היא בילתה שם את הלילה ), חתולי השכונה אהבו להתנקש בחייה קיצר לא קל. הגנתי עליה אבל לא גידלתי אותה כי אני לא CAT LOVER . בסוף השכן שיש לו הכי הרבה חתולים בשכונה אימץ אותה אבל מאחר שכל החתולים והשפחתולים אהבו להתנקש בתולי , הם חיים מאז באושר ואושר , ובינתיים תולי שוברת את שיאי גינס כחתולה ששרדה הכי הרבה ניסיונות רצח. האמת שמזמן לא ראיתי אותה וזה מעלה תהיות....

Xylophone

New member
עונה

שם (או הכינוי)- תסתפקו בכינוי גיל- קרוב ל-21 תחביב- לקרוא, מוזיקה, לצייר, להתבטל, לחשוב... סיפור אישי קטן - הייתי בהופעת רוק כבד (לא משנה של איזה להקה אתם במילא לא מכירים) והזמר עשה תנועות מגונות עם הצלב שהוא החזיק (צלב הפוך יענו) וכוווולם ראו את זה וצחקו ואני למרות שהסתכלתי כול הזמן לא קלטתי את זה וסתם צחקתי לי כי כול ההופעה היתה מצחיקה. אח"כ גם העלו תמונות של ההופעה לאינטרנט והעתקתי לי תתמונות למחשב (בין היתר את התמונה עם התנועות המגונות) ועדיין לא שמתי לב!!! למרות שהסתכלתי בהם לפחות פעם בשבוע כול כמה חודשים!!! והעלו וידיאו של ההופעה לאינטרנט. גם בו צפיתי ואני לא שמה לב לתנועות המגונות!!! אחכ חברה שאיתה הייתי מספרת לי יענו בצחוק זכרונות מההופעה ואיזה קטע זה היה ואני כזה- מה??? לא שמתי לב!!! ואז אני מסתכלת שוב בתמונות ורק מאיזה הסתכלות שלישית שמה לב שבאמת וואלה צודקת ואני כול הזמן הזה לא שמתי לב
אני פשוט לא רואה דברים כאלה אפילו עם הם תקועים לי מול הפרצוף

למעלה