מיני
אני לא בטוחה אם זה

מיני../images/Emo32.gif אני לא בטוחה אם זה../images/Emo32.gif

בכל אופן מכירים את כל המקומות האלה שמציעים לך למכור תמונות/צעצועים ושאר דברים בחו"ל? עכשיו להתייעצות, מה לדעתכם בדיוק הקאטץ'?

הנה הקאטץ'

החברות הללו מסתמכות על הפיתוי שבחו"ל, ועל חוסר נסיונם של המבקשים לעבוד. העובדה היא שברוב המקרים מדובר בעבודה שאינה חוקית (הם לא מסדירים לך אישורי עבודה, וגם אין ביכולתם לעשות זאת), ועל כן במידה ואת נתפסת את מגורשת מאותה הארץ. אם את חושבת שזו אמירה כללית שנוגעת לאנשים אחרים, אני יכולה לספר לך שחברה שלי אכן גורשה כך מאנגליה. היא בילתה לילה במעצר, זכתה לחותמת שחורה על הדרכון, ועתה אינה יודעת אם ירשו לה להיכנס שוב לשם (הכניסה נמנעת למספר שנים, ומכיוון שרשויות הגירה במדינות שונות משתפות מאגרים, את יכולה להתקל בבעיות גם עם מדינות אחרות.) "איבוד" דרכון והנפקת חדש במקרה הזה לא עוזרים, היום הרשומות האלו ממוחשבות. מיותר לציין שבמקרה ואת נתפסת החברה ש"מעסיקה" אותך לא יכולה לעזור לך בכלום. אם כל זה לא היה מספיק, ההבטחה שלהם לשכר צפוי היא מופרכת במקרה הטוב. למשל עם תמונות השמן, מדובר במכירה מדלת לדלת, והם אומרים לך שהמחיר שישולם לך הוא 50, 100 ולפעמים אף 200 דולר או יורו לתמונה. התמונות הללו הן תמונות תעשייתיות, ומעטים האנשים שיקנו תמונות כאלו במחירים כאלו. קחי בחשבון שלרוב העסקה היא שאת צריכה לקנות מהם את הסחורה, ואז למכור אותה בכוחות עצמך. עצתי לך, המנעי מזה. אני לא מכירה מדינה מערבית אחת שלא הגבירה בשנים הללו את הפיקוח על מהגרים ועובדים לא חוקיים.

גילדורי

New member
וגם התפקיד זה למכור כל מיני

תמונות של "הגליל" "נצרת" ו"כנרת" במחירים מופקעים לנוצרים מסכנים שלא מבינים שדופקים אותם...(סלחו לי שאני בעל מוסר...
)

"נוצרים מסכנים" חח נזכרתי

בתיירים שהיו קונים אויר מים ושאר זבל מה"הולי לנד" בכל אופן תודה זה גם מה שאני חשבתי רציתי לדעת אולי אתם חושבים על עוד קאטצ'ים חבויים ומקוריים...:)

גילדורי

New member
אני, אם אני לא אמצא עבודה בהולנד

אני מתכוון לנגן ברחוב... אולי גם את תעשי משו כזה אם יש לך איזה כשרון חבוי או לא חבוי...

דוקא כשרון יש לי

אני יכולה לצייר את העוברים ושווים (משחק מילים משעשע) אני יכולה למכור צילומים אומנותיים ואפילו חשפנות נראה לי יהיה בר ביצוע הקטע הוא ככה רק שנה הבאה בתכנון שלי לנסוע ללונדון ללמוד ואז יש לי אשרה והכל סבבה אבל ה"הזדמנות" הזו נותנת לי מצד אחד לחיות בלונדון להשתפשף בשפה ובכלל להכיר את המקום וגם להרויח כסף (כמה שזה ישמע סהרורי זה השיקול האחרון) וגם כמובן לצאת מהבית עכשיו ולא עוד שנה (ביחוד אחרי מה שקרה היום זה בלתי נסבל) מצד שני אם אכן אתפס כמו שנאמר אז הלך לי העתיד בללמוד בלונדון...): נ.ב. אני לא צריכה לקנות שום דבר כך שאני לא נתקעת הבעיה היחידה היא אם יתפסו אותי חותמות שחורות ושאר דברים לא טובים! *אתה נוסע להולנד ללא אשרת עבודה?

גילדורי

New member
האמת שאני חושב על זה, לעסוק

בדברים כאלה ברחוב דווקא די מגניב, הרי במילא לנגן (או לצייר במקרה שלך) זה משו שאני עושה בכל מקרה, פשוט במקום לעשות את זה בבית להעביר את זה לרחוב ואפילו לקבל כמה גרושים...נשמע אחלה...
כרגע אין לי אשרת עבודה, אבל אני גם לא נוסע עכשיו אלא לפחות בעוד שנה

גילדורי

New member
אני מקווה...

יש לי דרכון גרמני (בגלל סבתא) אז אני מקווה שהעניין העבודה לא יהיה בעייתי

גילדורי

New member
בכיף...../images/Emo13.gif

אבל שימי לב שאם אנחנו מתחתנים את לא נוסעת ללונדון אלא באה איתי להולנד...
שם ד"א יש אפשרות יותר טובה לחשפנות...החלונות האדומים...

למעלה