מינכן- פרק ב'

מינכן- פרק ב'

בחלק הבא כתבתי על ההמתנה בקיו די בפירוט, אם לא בא לכם לקרוא את הכל, אתם יכולים לעבור להודעה הבאה, רק שאם בעתיד יש סיכוי שתטוסו לגרמניה להופעה, אז החלק הזה די חשוב...
לאחר שינה של שעה בלבד, אילצתי את הגוף שלי להתעורר (הרי רובי מחכה לי
(, והבטחתי לו שיוכל לישון כשנגיע לקיו ונקים את האוהל.. הובטח לנו יום גשמי וסוער(
) ועל כן התלבשנו בשיטת הבצל, ובקושי יכולתי לזוז מכל המשקל הזה.. חחחחח בדרך לקיו התחרינו עם עוד מטורפות שבדיוק ירדנו מהמונית (במקביל אלינו) וממש רצנו לקיו! אפילו שעדיין חשוך בטירוף יכולנו לראות שעיר האוהלים של וומבלי, הייתה יותר כמו עיירת פיתוח ירוחם, לעומת ה"ניו יורק" שיש פה!! בלעתי גוש ענקי בגרון, אפילו לא יכולתי לראות איפה הקיו מתחיל..!! בזריזות תפסנו לנו חלקה קטנה להקים עליה את האוהל, ולאחר שהחברות שלנו הצטרפו אלינו, ושיחת עדכון קצרה עם אורלי, צללתי ראש לתוך האוהל ולשינה המיוחלת.... אם חשבתי שאצליח להשלים שעות שינה, אז טעיתי בגדול! הייתי צריכה לנחש שהגרמנים יהרסו לי את כל החוויה: תוך זמן קצר הם הקימו את כולם על הרגליים וביקשו שנקפל את כל האוהלים כי מסתבר שאנחנו מפריעים לרכבים לעבור (הייתם צריכים לחשוב על זה קודם לא?!?!). הם החליטו ליישר את התור (שהיה בחצי עיגול מסביב לאצטדיון). אתן מבינות מה הולך לקרות עכשיו נכון? היינו צריכות לפעול במהירות הבזק: כולם נדחפו והשתחלו בין האנשים (כמונו) ויצא שהתקדמנו משמעותית בתור. אנשים שישנו באוהלים כל הלילה היו כבר מאחורינו כי הם פשוט לא היו זריזים מספיק ולא הפסיקו לקטר לאוזניהם הערלות של המאבטחים חסרי הרגישות. הבעיה היא שעכשיו- ישבנו ממש אחת על השנייה, מרפק אל מרפק, ועם התזוזה הכי קטנה יש מצב להוציא למישהו עין.! וזה רק 8 בבוקר.. כשהבנתי שהיום אני לא אשן, התחלתי להכין את השלטים שלא העזנו להכין בוומבלי (אך התחרטנו על זה אחרי זה): "we're only MAKIN' OUT" עם תמונת "רוקי" (AKA רובי ומארקי). ו: "let me be the MEAT in a 'rokie' sandwich" גם כן עם תמונת רוקי קלאסית. כשסיימתי, הזמן פשוט לא זז!!! אז שלפתי בכניעה ובאופטימיות את החומר שאני צריכה לשנן למבחן שמחכה לי כשנחזור הביתה, וקראתי אולי 4 דפים לפני שהשמש התחילה לטגן אותנו (עאלק גשם!), הבהמות שישבו לידנו התחילו לאדות ארומה מבחילה ובמקביל לעשן לנו בתוך הפרצוף בלי כל בושה.. תנאים בלתי אפשריים ללמידה... אז וויתרתי, ודאגתי יותר לשמור את הכוחות שלי לקרב שמחכה לנו עוד כמה שעות טובות. בשעה 1 (!!) העמידו אותנו וצופפו אותנו אף יותר (השערים אמורים להיפתח בשלוש), וככה חיכינו עד השעה ארבע.. שאז הגשם שהובטח לנו התחיל להופיע.. הנה טיפ קטן אליכם, אם אתם מתעדים להיות בשורה הראשונה, לא כדאי לכם לטוס להופעה בגרמניה, כי מה שקרה הלאה.. כנראה שכך גם התנהל והיה נהוג בכל האצטדיונים ברחבי גרמניה. בוומבלי, ברגע שחתכו את הסרטים, הובילו את ההמון לשערי כניסה אלקטרוניים שקוראים את הברקוד, ואחרי שהשער נפתח, ישנו מאבטח שבודק ברפרוף את התיקים ומשם הדרך לשורה הראשונה רצופה באבנים זהובות... אז בגרמניה הדרך ממש לא רצופה באבנים זהובות, והשיטה מעט שונה: ראשית, הם חתכו את הסרטים, טפטפו פנימה אנשים, וסגרו אותם בחזרה. בשער הכניסה בודקים תעודות זיהוי ומוודאים שהשם תואם לשם המופיע על הכרטיס. משם יש עוד מחסום עם מאבטחים שבודקים את הברקוד על הכרטיס (שכבר היה ספוג במים). מששששששם, יש מחסום בו בודקים בקפדנות את התיקים- את הרוכסנים הפנימיים, מדליקים את המצלמות בכדי לראות שהיא אמיתית ומעבירים ידיים וגלאי מתכות על הגוף שלכם... מש-ם ישנו עוד מחסום של מאבטחים שאומרים לכם לאיזו כניסה ללכת וגם שם כמובן שיש מחסום נוסף בו בודקים את התאריך על הכרטיס וקורעים אותו באמצע... אם חשבתם שאולי מכאן הדרך תהיה וורדים ושושנים, אז טעיתם. עזבו ששצף אותנו גשם מעוור, ניחא.. ועזבו שיש הרי אדם שהם המאבטחים, שקובעים לכם עובדה, ואומרים לכם לאן ללכת וגם צועקים עליכם בגרמנית, שלא לרוץ... (שזה כבר החזיר אותי לסרטי שואה וצמרר אותי בטירוף).. הסרט שעבר עלינו ממדרגות הכניסה והלאה היה פשוט הדובדבן שבקצפת...
למדרגות הכניסה נכנסו למצב הסתערות בראבק! התוכנית שלנו הייתה, לבדוק במדרגות איפה נשארו מקומות בשורה הראשונה בבמה המרכזית (כלומר, או בצד של רובי והווארד, או בזה של מארק וג'ייסון). עיניי חשכו כשראיתי מה הולך שם: הכל כבר היה מפוצץ- הכל, אפילו הקט ווק
(הרי לא ייתכן, כל מה שעברנו ועדיין היינו בחמישים הראשונות להיכנס לאצטדיון). בצד של רובי אפילו התחילו למלא את השורה הרביעית... כשהתחלנו לעכל את מה שהולך פה, פתאום הבנו שיש לנו לרוץ קילומטרים מפחידים לעבר הבמה המרכזית, והמדרגות היו רחבות וגבוהות והולך להיות קשה לנתר מעליהם.. אז מה מסתבר? זוכרים שסיפרתי שהודיעו לכל בעלי כרטיסי העמידה שעלינו לחכות בכניסה אחת בלבד? זוכרים.. אז מסתבר שהם לא בדיוק אוכפים את החוקים שהם עצמם קבעו. מאוחר יותר סיפרו לנו, שמעריצות שהגיעו מאוחר מאוד, וראו שהתור ממש ארוך, פשוט התנחלו בכניסה אחרת וקבעו עובדה שגם את הכניסה הזאת ייאלצו לפתוח..
לגרמנים לא היה איכפת שבתור המקורי מחכים אנשים משנת תרפפ"ו.. הם זרמו איתם, והחליטו שכדאי לפתוח להם את הכניסה 40 דקות מוקדם יותר בשביל למנוע מהומות אחר כך...
ובחזרה לסיפור, אחרי שנחנקנו למוות מהריצה במדרגות האינסופיות, החלטנו להמר על הצד של מארק וג'ייס, כי שם לכל הפחות נהיה בשורה השנייה או שלישית... היינו צריכות לרוץ לפחות שני קילומטרים... כבר התחלתי לראות שחור, בלי קשר לעובדה שהגשם עיוור אותי ולא ראיתי לאן אני רצה.. תודה לאל על שירי (תבורכי אהובתי), שהייתה במצב גופני ובכושר יותר טוב משלי (או שלפחות היא הצליחה להתעלות על עצמה מספיק טוב) בשביל למשוך אותי ביחד איתה...

ידעתי למה אני שונאת את הגרמנים האלה !!!!

יא ראבק כמה חוסר אירגון! יחי הממלכה המאוחדת

orlyshka1

New member
יקירה

כמה דברים: בלי קשר לתוכן הדברים, יש לך פנינים בידיים! ממש אהבתי את הכתיבה, נהניתי לקרוא. דבר שני, אין ספק שטט דואגים לגזרה שלנו, עם כל הטירונויות האלה.... דבר שלישי, הייתי עושה הכל כדי לחזור בזמן ולסבול את הכל ביחד אתכן. LOVE LOVE

../images/Emo45.gif

לפחות דבר טוב יצא מהטירונות הזאת
אני לא מאמינה כמה משקל איבדתי!

awww../images/Emo24.gif תודה אהובה../images/Emo140.gif

חבל רק שעכשיו הגזרה המקורית חוזרת לאיטה... עם כל הסבל, לא הייתי מוותרת על שנייה, וחוזרת לשם בלי למצמץ... רק שהפעם, את איתנו

אחותי היקרה../images/Emo140.gif

ממש נהניתי לקרוא את הסיכום שלך, ממש חייתי מחדש את כל החוויה, לא הייתי שורדת במדינה הזאת בלעדייך! המקום של האיצטדיון היה כ"כ קסום שהוא גרם לנו להבין למה הבנים בחרו דווקא אותו להופעה האחרונה! וד"א התיאורים על כל המאבטחים הגרמניים הם ממש אמיתיים, באמת הרגשנו שם כמו בסרט שואתי, בזמן שרצנו אחד מהם ממש תפס אותי תוך כדי שהוא צורח בגרמנית! אי אפשר להשוות בכלל את הסדר של וומבלי לעומת הגרמנים, היתה אמורה להיות רק כניסה אחת לאיצטדיון ושם היינו ביחד עם כל שאר הבנות שנשארו לישון שם מיום קודם, בסוף הם החליטו לפתוח את כל שאר הכניסות בשעה 15:30 ורק את הכניסה המקורית באיחור של 40 דקות אחרי כולם...
איך מחליטים החלטה כזאת בכלל?! למזלנו הצלחנו להגיע לשורה הראשונה אבל זה היה ממש לא פייר בכלל אחרי כל הסבל שנאצלנו לעבור והשינה בקור האימים של מינכן! אני כבר מחכה לקרוא את שאר הסיכום שלך!

גם אני לא הייתי שורדת בלעדייך../images/Emo24.gif

כבר מזמן אמרתי את זה
שאר הסיכום... עוד כמה דקות!

חלק ג'

כנראה שאלוהים ממש אוהב אותנו, כי ממש בנס הגענו לשורה הראשונה, ונתלינו עליה בעור שינינו! לקח לנו כמה דקות להבין, שלמעשה אף אחד לא מנסה לתפוס את מקומנו ולהשתחל: אחרינו נכנסו למתחם רק עוד כמה מעריצות ספורות ואז הגרמנים גידרו את המקום ולא נתנו לאף אחד להיכנס למתחם. כשהבנו שאנחנו יכולות לנשום לרווחה הבטנו סביבנו וראינו שאנחנו ממוקמות מול המסכים הצדדים של הבמה, ובהחלט העדפתי להיות שם מאשר בשורה השנייה, שם לא נצליח להרים את השלטים המושקעים שלנו, שלא לדבר על לנסות לראות משהו מבעד לראשי הענק של הגרמניות. מה שכן, ממש מולנו היו חלונות הצצה קטנים לתוך נבכי חדרי ההלבשה והקונטרול רום. סוף סוף הפסיק הגשם והתחלנו ליהנות מהאווירה! התיידדנו עם הבנות שהיו מסביבנו וסיפרו להם סיפורי "מורשת קרב וומבלי" ונהנינו לראות את התגובות שלהן. כשהתחיל מופע החימום של הפט שופ בויז, רציתי למות.... ואכן, קיבלתי את מה שרציתי והתחלתי לגסוס לאט ובטוח.. מבעד לעיניים חצי עצומות מולי הגיחו מאפלולית חדר ההלבשה: כושי גדול, בחור מסתתר מתחת לבגדי הסוואה, ומתנועע כמו חלום (ג'ייסון), ושפיץ מוכר להחריד: מסתתר מאחוריהם ונמלט לקונטרול רום כשהוא מדבר בטלפון- מקרר.. עוד לא הספקתי לעכל את ההחמצה של קשר עין עם רובי: וקלטתי שג'ייסון ממש מולנו- נמלט במהירות שיא לעבר הבמה המרכזית! לקחו לי כמה שניות לחזור להכרה וקלטתי שעוד לא מיקמנו את הדגלים והשלטים שלנו (חמור מאוד), ושאני אשכרה נראית גוססת כפי שבאמת הייתי עד לפני שהם צצו משומקום (חמור אף יותר! ) . שברנו שיא גינס במהירות שבה חזרנו מן המתים: התאפרנו, שמנו קשתות על הראש, קיבענו דגלים ושלטים לגדרות, וחיכינו שהשפיץ יועיל בטובו להפסיק לקשקש בטלפון כמו נערה מתבגרת, ויעיף אלינו מבט..
תקעתי מבטים עזים לכיוון חדר ההלבשה וניסיתי לשדר בכוח המחשבה לרובי שאני כאן
מרוב ריכוז אפילו לא שמתי לב שמופע החימום הסתיים וג'ייסון הגיח מולנו, שוב, כאילו משום מקום- כשעיניו מקובעות על הדגל שלא היה פה לפני כן
(וואהו! הם כבר יודעים שהישראליות הכו שנית!). כשהבנים עלו סוף כל סוף לבמה.. ממש בכיתי, לא האמנתי שאני כאן שוב, ושזו הפעם האחרונה בהחלט... כשמארקי וג'ייסון הגיחו מולנו הם נופפו לנו ומארקי פשוט התמוגג למראה שלט ה"מתמזמזים" ובמיומנות- על שלפתי גם את השלט השני, הוא רק העיף בו מבט קטן וחייך אבל לא הצליח לקרוא את כולו, הבנתי אחר כך שזה קשה לקרוא שלט ארוך ולשיר במקביל מבלי להתבלבל.. הו וול, לפחות הוא קלט שאנחנו מקוות שהם יתמזמזו
סוף כל סוף הצלחתי להבין מה קרה בבי סטייג' ומאחר ולא הייתה אף אחת מאחורינו שאיימה על המקום שלנו, בפעם הראשונה יכולתי ממש לרקוד בהתלהבות לכל השירים ואשכרה ליהנות מהם אפילו שהבנים היו כל כך רחוקים מאיתנו... באינטואיציה של ממש- העפתי מבט מאחוריי אל החלונית הקטנה שראינו דרכה את חדר ההלבשה וקלטתי את רובי מציץ עלינו!!! לא הצלחתי לומר משהו נהיר לשירי וכל מה שיצא זה "ניייייייייייייייייייייייייייייייייייייי". למרבה ההלם שלי- שירי לא הבינה מה אני רוצה ממנה, ולכן עברתי לשפת סימנים אגרסיבית במקביל לקולות המוזרים שהצלחתי איכשהו להפיק. כשרובי קלט שאנחנו מסתכלות ומצביעות עליו הוא חייך, הוציא לנו לשון והלך. אעהאעהאעהאהעהאהה!! לראות אותו שוב וליצור איתו קשר עין היה כמו אוויר לנשימה!! לא יכולתי כבר לחכות שהוא ייצא שוב.!! אחרי הרבה יותר מדי זמן בנפרד, הוא סוף סוף יצא... כמו רוח סערה! מאוד נהניתי מהשירים שלו, וצרחתי בהנאה, אבל לא יכולתי שלא להשתוקק שיהיה קרוב יותר.. וכשהוא כן התקרב, הוא לא ממש הסתכל לכיוון שלנו, אולי בגלל שהוא היה די ריק..? לא אדע.. אבל עשיתי מאמצים בכדי למשוך שוב את תשומת ליבו ולגרום לו לקרוא את השלט שלנו ונופפתי בדגל נמרצות וזה עבד! והוא הסתכל וחייך אלינו חיוך ענקי!!!!! הוא לא הספיק לקרוא את השלט, אבל זה בהחלט הספיק בכדי להפוך את הרגליים שלי לג'לי שוב... איפשהו במהלך ההופעה, שירי אמרה לי שאני באתי ב"משימה" וככה אני פחות נהנית.. והיא צדקה, באמת הייתי לחוצה, אז השתדלתי להנמיך ציפיות וליהנות מעצמי ומהפרפורמר הגדול עלי אדמות... מזל שהצלחתי לעשות את הסוויץ' במוח, כי לא נהניתי לרקוד מהשירים האלה בשום הופעה.. בחיים לא חשבתי שיצא לי לצעוק לרובי פאקינג וויליאמס "בווווז!", אבל הוא הצהיר לכולם שזו ההופעה האחרונה, הפעם האחרונה שהם עולים לבמה כחמישה, והוא גם הוסיף וציין אחרי שהוא שמע את ה"בוווו" מכולם, "שטוב נו, אני עוד אחזור שוב ואופיע בשבילכם..." תודה רבה באמת... כשהבנים עלו כחמישה... נחת עליי שוב עד כמה ברת מזל אני שהגעתי הנה שוב... אניווי, לא הבנתי למה רובי שר ונקרע מצחוק בו זמנית, ואז ראיתי מה הצחיק אותו כל כך: מארק עלה על הבמה כשהוא אוכל בננה.. כשחיכינו בקיו, עברה איזו מעריצה גרמניה וחילקה לכו-לם בקיו בלונים אדומים בצורת לבבות וביקשה שננפח אותם ונניף אותם באוויר בפלוד.. אתם רואים את כל השורות הראשונות שניות, ולסירוגין בשורות מאחוריהם: מלא בלבבות וצבע אדום בוהק.. היה פשוט מהמםםם!! היינו צריכות לעשות את זה בוומבלי עם בלוני כחול לבן
הו וול, רשמנו לעצמנו לפעם הבאה
כשהם כולם הגיעו מולנו, קיבלנו כאלה חיוכים ענקיים... וואו, זה היה מהפנט.. כל אחד מהם הסתכל עלינו באותו הזמן וחייך בחתיכיות... ממארק ורובי לא קיבלנו יותר מחיוך כי הם היו עסוקים בלהיענות לשלט שלנו
הם היו מאוד מרוכזים אחד בשני
כמה רומנטי
ג'ייסון , הווארד וגארי נופפו, וגארי עוד המשיך והסתכל על המשך השורה הראשונה במבט מרוכז... בוחן.. המצח שלו מקומט... אני ושירי העזנו לקרוע את העיניים שלנו מעליהם ולשאול אחת את השנייה בו זמנית "הוא מחפש את אורלי..!!!"... כנראה שלעולם לא נדע מה הוא באמת חשב, אבל, אם אתם שואלים אותי (או את שירי), האינטואיציה אומרת שהוא חיפש מישהי לידינו שתציע לו הצעות מגונות....... הו וול, אורלי פשוט תצטרך לשאול אותו בפעם הבאה שתפגוש אותו... כשהם עברו בחזרה למרכז הבמה, החלטנו להשתמש רק בשלט המתמזמזים כי הם פשוט לא מצליחים לקרוא את השלט השני (הארוך מאוד)... מזל שעשינו את זה, כי עכשיו גם רובי הספיק לקרוא ולחייך לעצמו בשובבות!!!! כמה שטויות הם עשו על הבמה, רובי לא הפסיק לעשות שטויות, כשהוא גורר את כולם אחריו.. בחלק שמגיעה רקדנית עם כוסות חלק, הגיעו במקום דראג קווינ'ז מעלפות מצחוק: עם ציצים מפלסטיק חשופים לחלוטין! רובי הסניף את הכוס שלו ואז הניח אותה ולא שתה, ההשערה הראשונית שלי הייתה :איכס החלב ששתינו מהכוסות שלהם בוומבלי היה מזוויע, בטוח כבר נמאס לו!" אבל אז ראיתי שכולם צוחקים והבנתי שאני מפספסת איזושהי בדיחה פרטית כלשהי.. (כשחזרנו ארצה, אורלי סיפרה לי שכנראה שמו לו ולמארק אלכוהול בחלב
)... בפירטי תינגס, הרקדנית שלהם העיזה לעבור אחד אחד: לנשק אותם בפה וגם לנגב את הנשיקות בין לבין... חצופה!! גם גונבת נשיקות מגברים נשואים וגם מעיזה לנגב?!?! ואז הגיע אהבה אהבה, השיר שלנו... זרקתי למטה את השלט, וחזרתי אל הדגל... זהו. המשימה הושלמה. עכשיו אני יכולה רק ליהנות בלי לתמרן בין השלטים בידיים.. קפצתי והשתוללתי... וקלטתי שרובי (שנמצא כרגע על הרובוט), מפנה את המבט שלו ישירות אלינו, מחייך את החיוך השובבי האהוב עליי וקורץ אלינו!!! כמובן.. גם הוא זכר שזה השיר שלנו.. שכחתי איך לנשום.. שאלתי את המעריצה שהייתה לידי (שכבר הייתה מעודכנת לגמרי על השלט שלנו מוומבלי), אם היא הספיקה לראות את זה, והיא אמרה לי שלא, ושהיא הייתה עסוקה בלצלם את גארי.. ואז, הוא שוב הפנה אלינו את המבט עם חיוך ענקי, כאילו, כיף לו לראות שאחרי 5 הופעות זהות, אנחנו עדיין נהנות מהם... אז ידעתי.. שאנחנו ממש לא מדמיינות.!!

orlyshka1

New member
מה אני יכולה עוד להגיד???

ניערת אותי ובגדול. כולי גוש רגש אחד גדול. והשורות האלה - וגארי עוד המשיך והסתכל על המשך השורה הראשונה במבט מרוכז... בוחן.. המצח שלו מקומט... אני ושירי העזנו לקרוע את העיניים שלנו מעליהם ולשאול אחת את השנייה בו זמנית "הוא מחפש את אורלי..!!!"... כנראה שלעולם לא נדע מה הוא באמת חשב, אבל, אם אתם שואלים אותי (או את שירי), האינטואיציה אומרת שהוא חיפש מישהי לידינו שתציע לו הצעות מגונות....... הו וול, אורלי פשוט תצטרך לשאול אותו בפעם הבאה שתפגוש אותו..." פשוט העלו לי דמעות ועשו לי כואב בלב. הלוואי, הלוואי ואוכל לשאול אותו. תודה על זה, כבר אמרתי שאני אוהבת אותך?

מי לאב יו טו אורלי....../images/Emo23.gif|חיבוק דוב|

ואני רצינית, את באמת צריכה לשאול אותו

פרק ד' ../images/Emo122.gif

המעריצה שלידי אמרה "אוקיי, את זה ראיתי..!" (אהה, ושכחתי לציין שהיא הייתה ישראלית..?
). המשכתי לנופף בדגל ולרקוד כאילו אין מחר... בפעם הראשונה בסיבוב הזה שיכולתי להסתובב עם כל הגוף לכיוון הבי סטייג' ולראות ה-כ-ל, והיה כיף במיוחד לראות את כל האצטדיון עושה ביחד עם הבנים "נ-בר"... בנו רגרטס כבר הסתובבתי לכיוון המסכים- רציתי לראות קלוז-אפ של רובי שר את זה.. מיותר לציין שהיה מרגש בטירוף, ואני ושירי הסתכלנו אחת על השנייה במבטי אבל, כי ידענו שההופעה עומדת להסתיים.. הל, הסיבוב עומד להסתיים..
ב"הציתי בי מחדש את האש", החלטתי שאני נהנית מכל רגע ולא נותנת לדמעות לפרוץ..! הגעתי עד הנה בשביל לקחת חלק ברגע הזה, אני לא נותנת לדיכאון לחלחל... פור נאו... (אל דאגה, הוא חלחל לו לאיטו, אחרי בערך חודש של היי..).. היה אקסטרה כיף לראות אותם מתפרקים ומתפקעים על הבמה... אפילו גארי הפעם הרשה לעצמו לשיר "you gotta have soap in your hole…", ואיכשהו נדמה לי שהדבר הבא היה במיוחד בשבילנו: רובי חיבק את מארק, והחווה עם האצבע "אני והוא..?", ואז נתן לו לק באוזן!!! צרחתי מעונג במלוא הגרון, והתמונה במסכים התחלפה ולגארי המסתכל עליהם בגבות מורמות, עיניים מורחבות וחיוך משועשע, אבל לא בדיוק מופתע.. כאילו הוא רגיל לראות מחזות כאלה מדי יום
בשמונה אותיות, הורדתי את המחשוף למינימום, ביקשתי משירי שאם רובי עובר לידי, שלא תיתן לי להתפרק ותוודא הפעם שאזכה לגעת בו.. וגם הכנתי בהיכון את הקשת שלי ביד ג'אסט אין קייס.. (כשתקראו את סיכום לונדון תבינו למה
). בכל אופן, זכיתי לגעת בהווארד (שוב, פעמיים), וכל השאר די רצו לבמה, כאילו הם השתוקקו לסיים עם זה כבר... השתחוות אחרונה לקהל והכל נגמר... ואז השמיעו את WWWY, והדמעות שוב איימו לפרוץ... כשהגענו לראש המדרגות, העפנו מבט אחורה מבט אחרון, וכבר השתוקקנו לעבור את הכל מחדש שוב... בדרך חזרה למלון (במונית), השמיעו ברדיו את כל ההופעה שהייתה עכשיו, וזה כמעט היה כמו לחוות את זה מחדש.. דיברנו בטלפון עם יקירותינו בישראל והתייעצנו איתן, האם כדאי לנו ללכת לאפטר פארטי..? הרי אין מצב שרובי, מארק (וגארי שנוי במחלוקת), יגיעו למסיבה.. וגם אם כן, אין מצב בחיים שנזכה לפגוש אותם.. אולי יהיה עדיף ללכת למלון שלהם ולחכות שמישהו ייצא..? כמובן, שהחלטנו ללכת. התרפרשות קצרה במלון וד"ש למיטה, שכבר ממש קרצה לי, וכבר היינו מחוץ למועדון... למי שלא זוכר, הכרטיסים לאפטר פארטי נמכרו כך: כרטיסים לאזור ה-VIP שנמכרו ב250 יורו לכרטיס (!!), כרטיסים ב100 יורו לכיסא בשולחן מעפן במרפסת של המועדון, ואנחנו, מרוששות כי היה ממש יקר כדי להגיע הנה, חיכינו בתור לקנות כרטיסים שעלו 15 יורו לכרטיס רגיל... לא בדיוק הבנו למה כל מי שהגיע לסלקטור נשלח הביתה, אבל המשכנו לחכות... ואז גילינו שהמועדון עמוס והסלקטור לא היה מוכן להכניס אף אחד.. משהו הוצת לי בראש- אני לא הגעתי עד לכאן בשביל להישלח חזרה בידיים ריקות, יישרתי אליו מבט מעפעף, הכי פלרטטני שהצלחתי לגייס ושאלתי אותו בחיוך אם נחכה כאן בצד ממש בשקט, האם הוא יוכל להכניס אותו כשיתפנה קצת בפנים..? הוא היה קצת מבולבל וגמגם ואז אמר לנו שהוא לא מבטיח כלום אבל, אנחנו יכולות לחכות.. אחרי 5 דקות בערך, הוא שאל אותנו אם אנחנו ספרדיות ואני השבתי "maybe..".. ואז הוא הכניס אותנו.. לא הפסקנו להאמין עד כמה גברים יכולים להיות אידיוטים.. באט, דן אגין, אם רובי, או כל אחד אחר מהלהקה לשם הוויכוח, היה מנסה לבקש ממני משהו, אפילו לא בצורה פלרטטנית... אני לא אגיד להם לא... כשנכנסנו, נוכחנו לגודל מזלנו שלא קנינו כרטיס לשבת בשולחן, השולחנות השמורים היו יותר כמו שרפרפים שהצטופפו מסביבם יותר מדי אנשים, והם היו מרוחקים מאוד מעמדת הדי ג'יי של הווארד.. היה קשה מאוד לראות את הווארד בהתחלה, היה צפוף ומחניק ביותר... אז התחלתי לרקוד, כי הבטחתי לעצמי שאני לא אהיה מהמעריצות שלא נהנות מהמוזיקה של הווארד ועומדות במקום עם המצלמה תקועה לו בפרצוף...... תוך כדי ריקוד תמרנו את דרכנו פנימה.. קרוב יותר וקרוב יותר.. עד שהיינו ממש כארבע שורות מולו... הרקדניות של הפט שופ בויז נמרחו עליו בטירוף, והרקדנית הבלונדינית טיפסה על העמדה שלו ורקדה כמו החשפנית שהיא בוודאות הייתה... היא כל הזמן פתחה מול הווארד ומולנו את הרגליים כשהיא לא לובשת שום דבר מתחת... בלעעעככססס! בין האזור שלנו לאזור הVIP הפרידו סרטים ומאבטחים.. ניסיתי לפלרטט מעט עם המאבטחים בתקווה וזה יעזור, אבל היה להם מקל תקוע בתחת ולא עזר לי... מצאתי דרך בשביל לבדוק מי נמצא במעמקי המתחם האסור: התחלתי להניף את המצלמה מעל כל הראשים ועשיתי קלוז-אפ לכל חלק שהצלחתי.. התחלנו לבחון את התמונות במצלמה, ואז גילינו בין האנשים ג'ייסון קטן ונסתר קצת מהעיניים בגלל הרקדניות שהקיפו אותו.. עכשיו כבר ממש הרגשתי חנוקה והשתוקקתי למים קרים!! הוא עבר לעמדת הדי ג'יי והתחיל לרקוד עם הווארד... ההבטחה שלי לעצמי שלא אעמוד במקום עם מצלמה תקועה בפנים שלו התעופפה מהחלון ונשכחה לחלוטין...

אני אחסוך מכם את המראה המגעיל

של הרקדנית/חשפנית, אבל שתבינו למה אני מתכוונת...

orlyshka1

New member
כבר ציינתי שאתן מלכות!?!

הא, ולא ידעתי שרובי הסתכל עליכן מהחלון תוך כדי הופעה!!! טוב, מתי לונדון??? התמכרתי! (מה עוד חדש...)

למעלה