מינכן

מינכן

אני רוצה להעלות את הנושא פה לדיון, שעוד אנשים יזרמו איתנו
כן , אנחנו חבורה של בנות מפגרות ועכשיו אחרי 10 ימים מדהימים בלונדון מינכן תקועה לנו בראש! אז נכון שאמרתי שכף רגלי לא תדרוך על אדמת הגרמניה הזאת ,א-ב-ל! זה גם מופע הסיום! גם הפרמריה הזאת וגם המסיבה שהווארד מתקלט בה שהיא לא פחות מהאפטר פארטי הרשמי שלהם! אז נכון כניסה לשם עולה משהו כמו 150 יורו! (ניקח משכנתא?) אבל אני רוצה !!!! עכשיו תורו של ההגיון להכנס!!! שמישהו יכניס אותו !!!

כן רק שלמי יש כסף לזה?!

אוווף!! ואה. צריך לקחת בחשבון שהם הולכים להיות ממש נאצים בכניסה. הם אמרו שרק הקונה המקורי של הכרטיס יוכל להכנס איתו. ושכן,הם הולכים לבדוק את זה...

הם בודקים בכניסה שהכרטיס שייך לאותו אדם

הם מבקשים לבדוק ת.ז. וכרטיס אשראי כהוכחה...

כי אין לנו כרטיסים

וכי הם סולד אווט ואם נשיג נצטרך לקנות ממישהו ואז אם צריך את הקונה המקורי אנחנו בבעיה

orlyshka1

New member
ממש קשה לי עם הגיון

בכל הקשור לבנים. אני חושבת שהכל מוגזם, והכל טירוף, ושזה חסר פרופרציה מה שאנחנו עושות, וזה יפגע בנו בעתיד (בטח כלכלית) אבל.... כל זה לעומת הופעה אחת אחרונה. ואולי פגישה. את יודעת מה מנצח אצלי....

כן אבל יש כל כך הרבה סימנים שאומרים לנו להשאר

ובכל זאת אני כל כך רוצה את זה !!!!

orlyshka1

New member
ממי, (טחחחחח!)

אנחנו אומרות וחושבות אותו דבר.... מישהו יכול להעיר את עינינו????

אוקי נראה לי שהגעתי למסקנה לגבי מינכן!

והמסקנה שלי היא שעם כמה שאני רוצה לטוס לשם ,אני נראה לי נשארת בארץ. וזה לא שאני לא רוצה לפגוש אותם (הווו כמה שאני רוצה) וזה לא עניין של כסף (זה שאין לי כרגע זה עניין פעוט,מינוסים תמיד אפשר להגדיל
) זה העניין שאני פשוט לא אדע איך להתמודד עם האחרי מינכן. בקושי עם האחרי לונדון אני מצליחה. כמו שאורלי אמרה אתמול, אתם באמת היחידיים שמבינים את השפה שאני מדברת בה! אתם מבינים כמה גבוהה היה ההיי הזה של רובי והדגל והפילרטוטים מהאוורד. והכוסות חלב ממארק וכל מה שרובי עשה וג'ייסון שהצליח לשכנע אותי שגם אם חשבתי פעם שהוא הומו, וול הוא לא הומו הוא אוהב נשים (בעיקר אם הן ניראות כמו ליאור
) ואתם מבינים גם את הדאון של אחרי ,הדיכאון האמיתי הזה שנמצא פה ! שעוטף את כולנו בערך. של לרצות עוד ועוד עוד כי מי יודע מה יקרה בעתיד?! האנשים האלה שקוראים להם טייק דאת ,הם חבורה מדהימה של אנשים שאני אשכרה יושבת ומתגעגעת לנוכחות שלהם . כן ,אני יודעת שזה פתטי ומפגר אבל זה המצב! אז אם אני ככה אחרי לונדון מה יהיה אחרי מינכן?! אני אמות! סופית נראה לי. לא יודעת אם אני מוכנה לחור השחור העצום הזה . מספיק לי עם החור השחור שיש לי עכשיו .. נראה לי ..

orlyshka1

New member
יש לך נקודה כאן.

בדיוק דיברתי על זה עם ירוחם. השבוע שאחרי הטיסה בקלות היה יכול להיות מאובחן אצל רובנו בקרב אנשי מקצוע כדיכאון קליני. אוף.

natt888

New member
לקרוא את זה יחד עם מוסיקת רקע מאנטומיה של גרי

...........תביאו לי טישו!!!!!!! דיכאון קליני ........... הוריקן פנימי.......עצבות שאי אפשר לתאר.........

למעלה