מינעלת מה קורה אין מסיבה היום?
ע עידיתוש והאוצרות New member 4/6/08 #10 אצלי כל בוקר זה עינוי מחדש../images/Emo6.gif משמרת בית ספר אני קוראת לזה.
ת תחיה מחדש New member 4/6/08 #8 מה קורה חמודה מזמן לא שמעתי מימך... את יודעת הבטחת לי משהו חחח... אני קצת יותר טוב אבל האוטו שלי היום בער עשה לי בעיות ..המצבר הלך לי אז יצאתי בהוצאה כספית.. אוף
מה קורה חמודה מזמן לא שמעתי מימך... את יודעת הבטחת לי משהו חחח... אני קצת יותר טוב אבל האוטו שלי היום בער עשה לי בעיות ..המצבר הלך לי אז יצאתי בהוצאה כספית.. אוף
ת תחיה מחדש New member 4/6/08 #11 זה מדבק ? לא ידעתי איזה בעסהב סיומו של יום מהנה. אין לי כוח לכל הדברים האלה ...
S sabotage72 New member 4/6/08 #12 אוי, איזה באסה..לפחות עכשיו האוטו בסדר? אני אתקשר אליך מחר בבוקר ונקבע משהו, בסדר?
ת תחיה מחדש New member 4/6/08 #14 האוטו אחרי שקניתי מצבר ביותר מ 1000 ש"ח כן הוא בסדר מחכה לטלפון מימך
ת תותי ב New member 4/6/08 #21 חחחחחחחחחחח רק התחלתי עם הצרפתית !!! נירשמתי לפורום הצרפתי ואני מתענגת על כל רגע !!! ואת מה שהבטחתי לא שכחתי ! מחר אשב ואשלח לך ! וחוץ מזה מה קורה ? מקווה שרואים לך עוד שבועיים ! חסר לך ולא !חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח רק התחלתי עם הצרפתית !!! נירשמתי לפורום הצרפתי ואני מתענגת על כל רגע !!! ואת מה שהבטחתי לא שכחתי ! מחר אשב ואשלח לך ! וחוץ מזה מה קורה ? מקווה שרואים לך עוד שבועיים ! חסר לך ולא !חחחחחחחחח
S sabotage72 New member 4/6/08 #15 בנות אני פורשת כי צריך לקום מוקדם אבל קבלו בונוס להמשך הלילה.. חחח... חלומות פז