מיסגרו לי את הפוסטר של קרן

מיסגרו לי את הפוסטר של קרן ../images/Emo70.gif

את הפוסטר שטל ליהיא הביאה לי אחרי ההופעה האחרונה בצוותא עכשיו נותר רק לחכות לאבא'לה
שיבוא ויתלה לי את התמונה על הקיר שרק מחכה

Rachel47

New member
מ-ה-מ-ם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

זה כזה..שקסי
זה גם מה שאני חשבתי לעשות עם הפוסטר המקסים (והחתום
) שלי בינתיים הוא עדיין אצלי..ולא זז שומדבר עם זה נראה מה אני אעשה כבר

דווקא רציתי שתחתום לי על הפוסטר

אבל את הפוסטר ביקשתי מטלי ליהיא שניה לפני שהלכתי מצוותא ואחרי שקרן כבר חתמה לי על הדיסק אז זה כבר היה נראה לי מוגזם לבקש שתחתום לי על הפוסטר עוד פעם תזרי לי על הפצעים...שיש לך פוסטר חתום ולי לא...למה לא
מה שמזכיר לי תהיה נוספת ב1.9 על מה לבקש שקרן תחתום לי?אם בכלל? על הדיסק כבר חתמה לי הפוסטר כבר ממוסגר

papashdon

New member
OMG!זה מדהים!

אני קיבלתי את הפוסט מגולגל, מקופל ומקומט..ככה שאין טעם אני מניח

תודה

סתם שתדע שאני קיבלתי את הפוסטר מטלי ליהיא גם מגולגל(איך אפשר אחרת?) והיה לו גם קרע למעלה ודבק כי זה היה הפוסטר שתלוט על השולחן כנראה בגלל המכירות אבל תיקנו את זה בחנות איפה שמסגרו לי את זה ולא רואים (מזל שבן זוג של אחותי עובד במקצוע וזה לא עלה לי כסף...מי אמר פרוטקציה ולא קיבל?) מקווה שזה מנלם אותך

papashdon

New member
מנחם :)

גם כן את. מכירה את כל האנשים החשובים
. [אהמ.נכון שבפעם הבאה שאראה אותך תארגני חתימה ממאיה רוטמן? ברור
.]

אז זהו שלא ../images/Emo9.gif

שלא תבין אותי לא נכון אני לא יוצאת עם מי שאני יוצאת בגלל הקשר שלו אליה ואני לא רוצה שיחשוב ככה וגם שלא היא.... זה כמו שאני לא אבקש ממנו או ממנה עצמה שהיא תחתום לי. שלא לדבר על זה שאני בכלל לא רואה אותה כי היא כל הזמן נמצאת בחזרות
מצאת החמה
עד צאת הנשמה
בוא נגיד ונסכם שנגיע לגשר שנעבור אותו
מקווה שלא נפגעת ושתבין

papashdon

New member
D: זה היה די בצחוק..

אני אישית חושב שאין מה לעשות עם חתימות, בעיקר לבקש חתימה דרך מישהו, כי אז בעצם האומן לא יודע מי אתה וסתם חותם לפי מה שכתיבים לו...

למעלה