מיסוי של חבילה מאוחדת ביושופס

מיסוי של חבילה מאוחדת ביושופס

היי, אני מתלבטת לגביי הוספה של חבילה למשלוח מאוחד ורציתי לוודא אם יש כאן למישהו נסיון - כשמאחדים חבילות, האם הסכום הרלוונטי לחישובי מס כולל את מחיר השילוח הפנימי בתוך ארה"ב או לא?

שלחתי ליושופס עצמם שאילתא בנושא אבל אין תגובה בינתיים ואני קצת לחוצה שהפריט שאני שוקלת להזמין יאזל מהמלאי.

תודה!

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי ניסיון, אבל למה שלא יכלול? הרי הסכום כולל הכול

את כל העלויות ששילמת בתוך ארה"ב (עבור המוצר, המשלוח, מס מקומי...) ואם זה נכון לחבילה אחת, אין סיבה שישתנה כשמאחדים אותה עם חבילה נוספת... הרי כל שירות איחוד החבילות חוסך לך את עלות המשלוח מהמחסן שלהם שם לישראל, לא שום דבר מעבר. כמו כן את המיסים גובה המכס בישראל, וכשהם ישחררו את החבילה מהמכס הם יציגו את החשבוניות שהעברת להם, ואלה חשבוניות נפרדות.

המממ.... אבל המשלוח לא אמור להיכלל

גם עבור חבילה בודדת, למיטב ידיעתי. כל עוד כמובן מפורט בבירור מחיר השילוח בנפרד ממחיר הפריט עצמו.
&nbsp
לפי אתר מס הכנסה:
"הבדיקה האם יחול מס נעשית על פי ערך הטובין בלבד. עם זאת, היה ונקבע כי חל מס, הוא יחושב לפי ערך הטובין בתוספת דמי המשלוח והביטוח."
כלומר רק ערך הפריטים עצמם אמור להגדיר את העלות לגביית המס. במידה והערך של הפריטים מצדיק גביית מס, אז המס חל גם על המשלוח.
&nbsp
בכל אופן, אני אמתין לתשובה רשמית מהם ואעדכן.

trilliane

Well-known member
מנהל
המשלוח לישראל; שם מדובר במשלוח בתוך ארה"ב

ועד כמה שאני זוכרת הם מחשבים את המס מהסכום הכולל. בכל מקרה אם אני טועה והם לא עושים זאת, מה הקשר לאיחוד משלוחים? זו שאלה עקרונית שנכונה גם עבור חבילה אחת.

למעלה