מיסטיקה ותורות אחרות

noa128

New member
מיסטיקה ותורות אחרות

אתמול הייתי ב"ערב בנות". אחותי הזמינה את חברותיה אחיותיה וגיסותיה ל"ערב בנות" אצל אימי (שנמלטה עם החבר שלה, הלכו לסרט או משו - רק לא להיות שם
) אחותי הצעירה הביאה נומרולוגית. בחורה שעובדת איתה כמהנדסת או משו ולמדה את זה. ההיא הכינה לכל הנוכחות מראש מפות, ופתחה את זה שם מול כולם, ואח"כ פתחה בקלפים. עד 1 וחצי בלילה ישבנו כולנו, חלק נפגשו אמש לראשונה, והיה נחמד ומעניין. אבל. לא השתכנעתי. כבר "עשו" לי כאלה בעבר, כל מיני כאלה והיו כאלה שממש שכנעו אותי. לא יודעת, לפעמים האישיות של הבחורה עושה את ההבדל. לי הפריעו סתירות שונות בדבריה, וגם בהתנסחות שלה. אחיותיי טענו שלגביי היא דייקה. גם האיש, שלו הבאתי את ה"מפה" שלי אמר שזה די מדוייק. נותרתי בדעת מיעוט. מה איתכם? מאמינים? סקרנים? יש למי מכם נסיונות טובים וגם פחות?

אין ניסיון ולא מאמין. אם זה היה

עובד, זה היה נחלת הכלל ודבר שבשגרה. עצם זה שזה ח"ן, כבר הופך את זה ללא אמין.

פּרפרית

New member
הלכתי פעם עם חברה...

עשתה לה מפה...קראה, הסבירה, אמרה...שבוע אחרי מצאו לאותה חברה גידול ממאיר במעי הגס כשגילו אותו היה כבר מאוחר כי התפשט לכבד. אותה חברה שאלה אותה לפשר כאבי הבטן והיא הסבירה שזה תוצאה של הפרידה מבעלה "את לוקחת את זה קשה". לי היא אמרה להחליף אות בשם של הבן..."לא טוב השם הזה, גזרת את דינו- תשני לו" שאלתי אותו, הוא לא הסכים ונשאר עם שמו. לפני שבועיים נהרג חייל שאימו החליפה לו את האות בשם כי אמרו לה את אותו משפט... מפחיד!

למעלה