מיסטיקה שחור חסן www.hebrew-mystics.com

• פותח הנושא varc0
  • פורסם בתאריך

varc0

New member
מיסטיקה שחור חסן www.hebrew-mystics.com

שווה להיכנס, זה אתר של מיסטיקן שטיפל בי, הוא מסביר באתר מאוד את כל תופעת הטיפולים המיסטיים ואיך זה עובד תגיבו לי איך האתר? http://www.hebrew-mystics.com/

varc0

New member
שום פרסומות...אך אני מבינה למה התבלבלת...

Bastat

New member
אז אולי תספרי את תוצאות הטיפול....

ספרי לנו משהו...

varc0

New member
בלי לפרט יותר מדי

היו בעיות זוגיות מאוד גדולות, ניסיתי כמה מיסטיקנים לפני ולא הצלחתי איתם, ואיתו הצלחתי מהר, עכשיו הוא גם עוזר לי בעניין אחר שקשור לעבודה והוא עושה את זה גם בחינם.

Bastat

New member
נשמע אחלה ../images/Emo45.gif

אז למה את מבקשת את דעתנו על האתר ?... נראה שקבלת מה שאת צריכה ממנו על הצד הטוב ביותר - וזה מה שחשוב

האתר בנוי לא רע

אומנם גם לא יוצא מהכלל. סה"כ אתר נורמלי שמשרת את תפקידו. לא לגמרי ברור האם מטרת האתר היא מסחרית או אחרת. הסיבה לכך היא שאם הסיבה מסחרית אז עליך לשים לב לנקודות הבאות: 1) אתה מפרסם פירוט רב יחסית על אופן הפעולה של הטכניקות המאגיות שלך (לטעמי לפחות). 2) חלקים באתר נשמעים כמו פירסום ללימודים ממך ולא לטיפול או שירות. 3) אין מספיק פרטים טכניים. אם זה אתר שאמור לפרסם אותך גם כמורה (שרוצה שילמדו אצלו) אז לדעתי כל היצוב והגישה אמורים להיות אחרים. אם זה אמור להיות אתר מסחרי שמפרסם טיפולים אז שים לב לשלושת הנקודות שהעליתי מעלה. נ.ב. באמת, אתה לא חייב להיכנס בשם משתמש של "מטופלת לשעבר" על מנת לקבל חוות דעת על הפרסום שלך. זה רק גורם לך להיראות פחות מקצועי. פנייה ישירה היתה יכולה בהחלט להספיק.

varc0

New member
אתה טועה...אבל זה מובן

אני מבינה למה אתה חושב ככה...אבל אתה טועה, לא נורא, גם אני חשדנית שאני רואה דברים כאלה.

RainBird

New member
אני השארתי את הפירסום הזה בגלל שאני בעיקרון מרשה לפרסם דברים הקשורים ישירות ועקיפין למאגיה על גבי הפורום. אם מישהי רוצה להמליץ על טיפול מסויים, למה לא? למרות שאני מעדיף שיינתנו פרטים.

Odile

New member
מדובר בבן של מיכאל מדמון

כדי להשלים... מדובר בבן של מיכאן מדמון... ומי שמכיר מבין את משמעות האינפורמציה הזאת....

bbc1974

New member
מה רע שבן ממשיך דרכו של אביו !

אם הדבר נכון אני רק מאחלת לו שיצליח כאביו. שימותו הקנאים

למעלה