מיסטיקה

שרון123

New member
מיסטיקה

סתם סיפור קטן: בשיעור קרמיקה ראיתי שהעתיקו בדיוק את החנוכיה שהכנתי. הייתי מאד גאה, ושאלתי את המורה מי העתיק את העבודה שלי. היא אמרה לי שזאת אותה ילדה שהעתיקה גם את העבודה הקודמת שלי - דרדס. חייכתי ואלתי אותה איך קוראים לילדה. והיא ענתה לי את התשובה שהיה לי ברור שהיא תגיד: ירדן אני לא מכירה את הילדה הזאת, מעולם לא פגשתי אותה. אבל איכשהו ידעתי שהיא תגיד לי את השם של ירדן שלי. אני התחלתי ללמוד קרמיקה פחות מחודש אחרי לכתה של ירדן, כסוג של טרפיה, וחיבור לירדן. היא עסקה בקרמיקה כל 4 השנים האחרונות לחייה. חוץ מזה אני יכולה להגיד שהרגשתי מרחוק כשהיא התחילה להפרד מהעולם(בנשימות האחרונות כבר הגעתי והייתי לידה). ועוד כל מיני דברים מיסטיים לא ברורים. איזה סיפורים מיסטיים יש לכם?

eaz1514

New member
../images/Emo204.gif מיסטיקה?

כתבתי כאן בשרשור אחר שאני ממעטת לעלות לקבר. באחת הפעמים ישבתי על האבן בשעת הצהרים
חמה על ראשי, ציפורים שקט מסביב, רק אני ורונן ומוסיקה שהוא אוהב שבוקע מהרדיו באוטו,
דולק ואני מסתכלת על השמיים, מדברת אל רונן מנסה שלא יראה את הדמעות שעומדות לי בעיניים. לפתע משום מקום צץ לו פרפר לבן, רפרף לידי לכמה שניות ונעלם לו לדרכו. שרון, את רוצה לפרש? אילנה

אם אני אתחיל לספר זה יקח שעה לקרוא...

האמונה שלי במיסטיקה ובכלל בעובדה שיש עולם הבא/גילגול נשמות, כל אחד יקרא לזה איך שירצה, היא חזקה מאד. עוד לפני שרותם נפטר ועד היום ממש ביום יום מלווים אותי רגעים שכאלה כמו שאת מתארת, וגם מערכות יחסים שלמות. הבולטת בהן היא החברות ההדוקה שלנו עם הזמרת דנה ברגר, שרותם אהב מאד את השירים שלה. השמענו לו אותם באוזניות בשבוע האחרון לחייו בטיפול נמרץ כשהיה מחוסר הכרה כי חשבנו שעדיף שישמע שירים שהוא אוהב מאשר את רעשי הציפצופים למינהם של כל המכונות מסביב שעד היום גורמים לי לצמרמורות. סיפור ארוך איך דנה הגיעה אלינו, אבל מה שיצא מכך הוא חברות אמיצה והדוקה ביננו לבין דנה ובעלה, שהם זוג מדהים שמחזיק אותנו ותומך בנו יותר מכל חברים קודמים וטובים שהיו לנו לפני שרותם נפטר.
עניין הפרפרים הלבנים הוא כמובן כמובן מרכזי מאד בחיינו. בכל מקום שאנחנו מגיעים אליו בעולם, אנחנו פוגשים פרפר לבן לפחות פעם אחת, כזה שמודיע לנו ש "אני כאן איתכם". אפילו בבייג'ין (סין) מוצפת זיהום האוויר שהיה לי ברור שאין סיכוי לראות פרפרים שם, ראינו. ויש לי עוד המון המון מקרים ודוגמאות אבל אין לי כוח לפרט..... בקיצור, מבחינתי זה ברור מאליו כמו השמש הזורחת שרותם מרחף לו איפשהו, שהנשמה לא מתה, שהוא מלווה אותנו ושומר עלינו כשהוא יכול. וזה מה שמחזיק אותי.

eaz1514

New member
../images/Emo13.gif תודה דנה אז אני לא משוגעת שחשבתי

שרונן ריחף לידי במלוא יופיו . פשוט נתקלתחי בפרפר לבן לא לפני ולא אחרי. רק הפעם הזו. או שלא שמתי לב קודם. לגבי התחושה שלך , אצלי היא ממשית מאוד רונן בתוכי, מסביבי, בכל מקום בו אני נמצאת משגיח ושומר על כולנו.
אילנה

למעלה