מיסטר בין, מאוד מומלץ ! ! !

justme007

New member
מיסטר בין, מאוד מומלץ ! ! !

שלום לכולם, אני יודעת שאין תרופה למחלה, אבל יש המון דברים מומלצים ואחד מהם שאני ממליצה בחום זה: מיסטר בין. הרבה פעמים קשה לי להרגיע את אמא ולגרום לה לשבת, אני רק שמה לה מיסטר בין והיא שוכחת הכל. היא מאוד אוהבת אותו, כי הוא "מתנהג לא רגיל", אולי היא אפילו מזדהה איתו :) בכל אופן, היא צוחקת כל הזמן בקול וזה משמח אותי. חשבתי אולי להמליץ לחברים בפורום שתנסו

אירילה

New member
mister bean - קחו פסק זמן ותהנו

שבוע טוב לכולם אין כמו מיסטר בין לרוח שטות ולצחוק סתם מצ"ב שני קישורים לסרטונים קצרים שלו ,לא מי יודע מה איכות ,אבל אני הצלחתי להינות. גרשון

justme007

New member
תודה גרשון

שבוע טוב לכולם ~ ~ ~ ויורד עכשיו גשם, איזה כייף !

אסתרס

New member
גרשון אתה גדול

איך מעבירים לפורמט לטלביזיה ? אני הרי תלמידה שלך בעיניני מחשב. היהיה בקר טוב ושבוע טוב שלמה טיפה יותר טוב, ברוך השם. טיפה חזר לעצמו.

zs1957

New member
גרשון תודה על מיסטר בין

ממש הנהנתי לצפות בקטעי הוידאו. זהבה שחם

ענתי44

New member
וגם מוסיקה../images/Emo168.gif

אמא שלי מחייכת ורגועה כשאני משמיעה לה מוסיקה. ובכלל תוכניות מצחיקות, מוסיקה או כל דבר מענג טוב לא רק לחולה אלא גם לנו.

שריוש2

New member
הוא אכן קורע!! תודה על ההמצלה!!!

לגרשון, תודה על הקישורים ששמת! איפה אפשר להשיג תוכניות שלו...??

justme007

New member
מיסטר בין - האוסף !

אם כבר אתם קונים או מורידים מהרשת אז מה שהכי מומלץ (זה מה שיש לאמא שלי והיא פשוט מתה על זה, לא חשוב מתי איך ולמה - תמיד שאני שמה לה את זה היא עושה סוויטץ) ובכלל זה משהו כייף לכל המשפחה. הנה הלינק: http://www.amazon.com/Mr-Bean-Whole-Complete-Set/dp/B000085EEI זה נקרא: Mr. Bean - The Whole Bean (Complete Set) (1994)

למעלה