מיסטר מותק

dikla 1

New member
מיסטר מותק

מה הקטע של התוכנית מיסטר מותק? מוזרה קצת לא?

אנהלה

New member
זה כל הקטע... מה שמצחיק זה הטרוף: גורן במעגל, אלביס, דוד איתי וכו´... גם קרציה אחלה תוכנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רונן124

New member
לדעתי מיסטר מותק היא תוכנית בעייתית

יש שם קטעים טובים כמו האנימציות וחלק מהקטעים שהם מצלמים בחוץ. אבל כל מה שקורה בתוך האולפן הוא דיי משעמם. חלק מהבדיחות טובות וחלק חלשות. ושיפסיק כבר להתמרח ברוטב הזה... חלאס. בכל אופן כבר הרבה זמן הם לא עשו שום דבר חדש... נראה לי שהורידו אותם לגמרי. מישהו יודע אם יש בכלל תוכניות חדשות ב YTV הזה? או שלעד נידונו לראות Y בלילה וסקר הסקס בשידורים חוזרים?

y a r o n 21

New member
מסכים!

מיסטר מותק בת זונה של תוכנית, אבל אני מסכים שהתוכניות בוואי טי וי בזמן האחרון הן מתחת לכל ביקורת, אין שום דבר חדש שום דבר מצחיק שום דבר מעניין. פעם נלחמתי עם ההורים שלי שישאירו את הערוץ הזה, אבל לא נראה לי שאני ימשיך לעשות את זה. נראה לי שפעם הבאה שהם יתחילו עם הקיצוצים שלהם אז זה יהיה הערוץ הראשון שיעוף. מה זה משנה, עדיין יהיה לי את יס 4, יס פלוס וערוץ 10 עם שי ודרור.

*GormE*

New member
אם אתם מתגעגעים

אז לכו לראות את "דנשה" בהופעה- הרכב של אייל B, דודי ונימרוד (המפעיל של אלויס)

pika boo

New member
דנשה ומיסטר מותק

אנשים לדעתי מיסטר מותק זו התוכנית! היא הדבר הכי מצחיק שראיתי אי פעם בytv לפי מה ששמעתי עוד מעט יהיה פרק אחרון... בינתיים יש לנו את הלהקה שלהם דנשה... עם דודי אייל ונימרוד... הם ממש נחמדחם שרים יותר היפ הופ מוזר שכזה למשל "קוראים לי עזים אני לוחם תנזים נולדתי ברמאללה לשרת את האללה".... אם אתם רוצים לכו לפורום מוזיקה שחורה שם תקבלו יותר תשובות בקשר למתי הופעות ומה הם עושים... הייתי בהופעה שלהם בסילבסטר הם ממש חמודים... וחזרתי הביתה עם החולצה של דודי.... שווה ללכת לראות..!!

למעלה