מיסיונרים או פאסיביים?

קוואנט

New member
מיסיונרים או פאסיביים?

לכל אחד מהנטוריסטים יש כמה חברים לבושים שנמצאים בסוד העניינים. מה היחס שלכם אליהם? האם אתם מנסים לשכנע חברים "לבושים" להגיע למפגשים נטוריסטים? או שמא אתם מעדיפים שלא ללחוץ ומי שמתאים לו - ידע איך לחפש מידע? האם אתם מיסיונרים או פאסיביים?

sl 3977

New member
אני ניסיתי לשכנע כמה ידידות

שלי לבוא איתי לגעש או לנווה מדבר או לבומבומלה או לפשוט אבל הן לא ידעו מה זה נטוריזם והסברתי להן שב חופים ובאירועים הנטוריסטים אף אחד לא יטריד אותן מינית ושאין פעילות מינית בחופים הנטוריסטים אבל הן סירבו בנימוס בטענה שיותר נוח להן ללכת בביקיני
בקיץ האחרון שכנעתי חבר שלי לבוא איתי לחוף געש והוא הסכים

tamirzak1

New member
אצלינו מדברים על חופשי. כל הזמן שואלים

חבר'ה שרוצים לבוא אך חוששים וכמעט שהבאתי גם ידידה , אך בבוקר הארוע הודיעה לי שהיא חולה. חבל. בסך הכל כולם יודעים. מי שרוצה שידבר איתי ונדאג להגעה. אני לא לוחץ. מי שירצה יודע למי לפנות...

יצא לי לדבר

על זה עם חבר, ושאלתי אותו אם הוא רוצה לבוא. הוא לא רצה, לא בגלל שהוא מתבייש אלא בגלל שזה פשוט נראה לו מוזר, והוא לא רואה שום סיבה ללכת לחוף שבו כולם עירומים. אני לא אוהב את המלה "מיסיונר" ואחרי שהוא אמר את זה בטח שלא ניסיתי להתחיל לשכנע אותו. לא מתאים - אז לא. רצונו - כבודו.

AlteX

New member
בין לבין

אני מזמין, מספר מה זה עשה לי וכמה כיף זה. אבל לא לוחץ על אף אחד. לכל אחד יש את התזמון שלו... דרך אגב, מנסיון שלי - היו הרבה כאלה שהתלהבו ורצו לבוא, אבל כשזה הגיע לתכל'ס ביטלו. בזמנו רציתי לארגן מסיבת יום הולדת נטוריסטית בגעש. היו לי איזה 7 אנשים שרצו לבוא, וביום הארוע כולם פשוט ביטלו - כל אחד מצא את התירוץ שלו.

למעלה