מיסתורי

מיסתורי

למישהו יש סיפורים אמיתיים לא כמו שאתם רושמים כאן אני מתכוון לכאלה כמו שזאתי (שכחתי את שמה) רשמה על הבת שלה שהקיאה ושסבתא שלה הקיאה אני רוצה סיפורים מהסיג הזה אבל אמיתיים (לא שזה לא נשמע אמיתי) אבל על רוחות למשל דרכים שהרוחות עוזבות את העולם הזה מסרים שמעבירים לנו מקווה שהבנתם תודה מראש

scooby4

New member
אני כתבתי כמה כאלה!

עם השירותים הנטושים בבי"ס הקודם שלי, הקולנוע הנטוש... לא מספיק קריפי בשבילך? לך תראה ליל המסכות!... !!אין לי מושג למה אמרתי את זה...

scooby4

New member
כן הם אמיתיים!!!

בוא לקרית אונו, רחוב יהודה המכבי, בית ספר "ניר", מולו הקולנוע, ובתוך הבי"ס השירותים הנטושים, הם באולם פיס באיזה מסדרון שם... גם המסדרון קריפי...

יש לי סיפור אמיתי על טלפתיה

אבא שלי היה כתב צה"ל במלחמה ב-82, באותו זמן אחי היה בן 3. אמא שלי סיפרה לי שבוקר אחד היא הכינה את אחי לגן, כשלפתע הוא אמר "עכשיו אבא מת" (ילד בן 3, כן?). השעה הייתה 07:30. במשך המלחמה להורים שלי לא היתה היכולת לדבר כל יום, כך שהם דיברו רק מספר ימים מאוחר יותר. אמא שלי סיפרה את מה שקרה עם אחי לאבי, והוא סיפר לה שבדיוק בשעה הזו- 07:30 (לפי הרופא שקבע את שעת המוות) חבר של אבי מת בידיו בעת התקפה שאבי סיקר. מספיק מוזר בשבילך?

לא משהו שאני יכולה להסגיר../images/Emo4.gif

זה אישי מדי... יש לי את הספר "יותר מוזר מהדמיון". זה ספר מעולה עם הרבה סיפורי רוחות מדהימים. מה דעתכם שבכל כמה ימים אפרסם סיפור מתוך הספר? הם אמורים להיות אמיתיים. מי בעד?

tamarfts

New member
גם אני בעד!

מאוד בעד אפילו.. אני די חדשה פה, אני תמיד קוראת את הסיפורים המדהימים שמתפרסמים פה, אבל לא נראה לי שאי פעם הגבתי.. בכל מקרה- אני תמר! יום נעים לכולם

green lantern

New member
קצת קריפי.. אבל אצלנו ש משהו יותר

קריפי... לאחותי יש כוח.. כן .. כן... חוש שישי... הוא נקרא האמפאתיה.... אולי חלקכם שמעתם עליו... אבל מה שיותר מיוחד באחותי שיש לה גם חוש שביעי היא הילרית.... היא רצתה לעבוד בזה אבל מייד חטפה מחלה והבינה את הרמז... למי שלא יודע... הסבר... האמפתיה (או שזה הומואפתיה) היא הרגשת כאב של אחר... אם אחותי מתרכזת היא יכולה לא רק לדעת איפה כועס היא גם יכולה לדעת מה מקור כאב... כוחות הילרים הם דבר ידוע. היכולת לרפא כאב.... סיפור: יום אחד... בערב כאב לי המרפק... אבל מה זה כאב לי... התפוצצתי... אחותי חזרה הבייתה... ובקשנו את עזרתה (אגב זה היה בפסח) היא ישר גילתה שמקור הכאב הוא מהכתף... עשתה קצת הילינג .. שמתי וולטרן אמוג´ל על הכתף.. ואיזה קסם... נעלם הכאב... מאז אני מאמין שלאחותי יש את הכוחות האלו... ואגב המשפחה הקריפית שלי כל המשפחה מצד אבא שלי (כלומר אבא שלי אחותו, אמא שלו [שאגב גם הייתה הילרית,לא במקצועה] אני ,אחותי וכמובן אחותי הגדולה [מהסיפור לעלה])יכולים ליצור "כדור אנרגיה" מדובר במשהו שרוב האנשים עושים כתרגיל טאי צ´י.. אבל לנו זה בא טבעי.. אצלי זה חלש אבל אצל אחותי הקטנה יותר [19] פעם זה היה מה זה חזק עוד סיפור.. יהיה כתוב למעלה...

t@li

New member
מה זה כדור אנרגיה ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

גם אני לא כתבתי פה אף פעם... אז שלום לכולם :) well. i´ll be leaving now

סידור מושגים

אמפתיה: היכולת לחוש רגשות של אנשים אחרים. הומאופתיה: רפואה אלטרנטיבית.

Josie

New member
גם אני

מצליחה ליצור "כדור אנרגיה", רק שאני לא יודעת מה בדיוק לעשות איתו אחרי שיצרתי אותו... אבל כבר הסבירו את זה בפורום מאגיה וכישוף...

Die † dIE

New member
זה לא כזה קריפי....

אפשר גם בערך לקרוא לזה רייקי לא? גם אמא שלי וגםפ דודה שלי עוסקות בזה.... אני גם לומדת עם עצמי.... וזה עוזר...תמיד שכואב לי הראש אני עושה לי רייקי לראש ואני מרגישה איך כל האנרגיות זורמות ובאות למקום אחד..... ואחר כך זה עובר! צריך להתרכז הרבה

Idan91

New member
גם אני בעד..

מה זאת אומרת.. אישי מידי..? זאת אומרת, אני לא מתכוונת שתפרטי, כי מן הסתם זה לא יקרה, אבל.. סיפורי רוחות? אף פעם לא שמעתי מישהו אומר "אישי מידי" על דבר כזה.

Josie

New member
לי יש...

אבל זה לא בדיוק סיפור מפחיד... דודה שלי היא מדיום (לא עובדת בזה או משו), לפחות ככה אמא שלי אמרה לי, ופעם היא, אמא שלי וסבתא שלי עשו סיאנס. הם העלו איזושהי רוח, וסבתא שלי שאלה מי תתחתן קודם, אמא שלי או דודה שלי. ובאותו זמן לאמא שלי היה חבר, והם חשבו שהם הולכים להתחתן, וחשבו שדודה שלי לעולם לא תתחתן... והרוח אמרה שדודה שלי תתחתן קודם, ואמא שלי תתחתן עם מישהו אחר, לא עם החבר הנוכחי שלה - וזה באמת קרה. זה לא מפחיד, אבל בשבילי זה מוזר...

green lantern

New member
כדור אנרגיה זה משהו אסטראלי

את לא יכולה להשתמש בו.. הוא פשוט:א.כיף לשחק איתו (הכי כייף לקבץ ואז להרגיש איך הוא מתנפח חזרה. ב. זה מרגיעה

למעלה