מיס שומרון-2005. גמר התחרות תמונות של הבנות שמשתתפות בגמר ! (כתוב ברוסית אבל זה לא חשוב)
M MaxJr New member 13/11/05 #1 מיס שומרון-2005. גמר התחרות תמונות של הבנות שמשתתפות בגמר ! (כתוב ברוסית אבל זה לא חשוב)
° °•טשי•° New member 13/11/05 #3 האיפור והצילום לא מחמיא בשייייייט אלק מיס שומרון. זה לא מקצועי בכלל. מה זה החרטא הזה? מצחיק שחצי מהבנות שם רצו להביא לי מכות בכיתה ט'
האיפור והצילום לא מחמיא בשייייייט אלק מיס שומרון. זה לא מקצועי בכלל. מה זה החרטא הזה? מצחיק שחצי מהבנות שם רצו להביא לי מכות בכיתה ט'
מ מטייל עם סנאים New member 13/11/05 #7 18 ללא ספק ../images/Emo47.gif רק שמישהו יסביר לי איך 20 הגיעה לתחרות הזאת. זו בטח המנקה :|
I InfeCtedShesek New member 14/11/05 #11 הכי יפה זאת חלי אבל לא בתמונות אלא במציאות ובתמונות יש איזו לנה אחת שקצת דומה לנחש אבל היא דיי מיוחדת.
הכי יפה זאת חלי אבל לא בתמונות אלא במציאות ובתמונות יש איזו לנה אחת שקצת דומה לנחש אבל היא דיי מיוחדת.
מ מטייל עם סנאים New member 14/11/05 #12 בתמונה רואים רק ת'פנים והפנים רחוקות מלהזכיר בת שלוש חולים בראש :|
I izikd New member 14/11/05 #13 20 ו-6 ברחו מזנזנה 15 מזכירה במבנה לסת את החיקוי של ארי (?) בהיכל התרבות. 17 מזכירה את האסיסטנטית של האורתודנטית שלי
20 ו-6 ברחו מזנזנה 15 מזכירה במבנה לסת את החיקוי של ארי (?) בהיכל התרבות. 17 מזכירה את האסיסטנטית של האורתודנטית שלי
D dubka New member 13/11/05 #8 תקשיבו שנייה משהו על מספר 18.... קטיה הזאת לעומת כל שאר הבנות רק בכיתה ח' כן כן כיתה ח'! כל הבנות פה בנות 16-17 ותראו איזה הבדל...אני הייתי אומר שהיא מנצחת.
תקשיבו שנייה משהו על מספר 18.... קטיה הזאת לעומת כל שאר הבנות רק בכיתה ח' כן כן כיתה ח'! כל הבנות פה בנות 16-17 ותראו איזה הבדל...אני הייתי אומר שהיא מנצחת.
D dubka New member 14/11/05 #14 לא הבנת.... התכוונתי לזה שלא רק שהיא נראית הילדה גם רק בכיתה ח' לעומת כל השאר שהם הרבה יותר.