מיפגש דור שני

ישרון

New member
מיפגש דור שני

המיפגש המסורתי של דור שני יערך בערב יום השואה בשעה 2200 בבית להיות בחולון רח הגלעד 10 (בסמוך לתאטרון חולון) מיפגש פתוח לכל מי שמרגיש שייך דור ראשון שני ושלישי .

עב

New member
פעם ראשונה אני שומעת על האירוע

באיזה מסגרת מדובר? אולי תוכל להרחיב ולהוסיף פרטים? אומנם לא אוכל להגיע אבל בהחלט אשמח להכיר אתכם. תודה מראש!

ישרון

New member
זה התחיל כמיפגש פורום

לפני כארבע שנים התקיים מיפגש הפורום בבית להיות.והפך לליל שימורים בנוסח סדר פסח,כל המרבה לספר ביציאת מצריים הרי זה משובח.ליל שימורים בו אנו נוגעים בנימי העצב הפגוע בעזרת הביחד,ההומור,ובעיקר בעזרת החברותא.כאשר על הארוע מנצחת ביד רמה ובקול גדול מיודעתנו מנהלת הבית "ציפי קיכלר" המיפגשים השתתפו עימנו לא מעטים מאנשי הדור הראשון ,ניצולים ,בניהם בנותיהם וכן נכדים דור שלישי. ערב הפתוח לכל מי שמגיע מתחיל בשעה 2200 ומסתיים בדרך כלל לקראת הזריחה.

orlu

New member
אכן כן ישורון ומחר אני כהרגלי

בקודש מוסיפה עוד שתי חברות לחבורה מקווה שיהייה ערב מוצלח כתמיד להיתראות

עב

New member
זה נשמע כמו טקס אלטרנטיבי

תודה על ההסברים, כל הכבוד שאתם מתכנסים ועושים את זה.

orlu

New member
זה לא אירוע אלטרנטיבי עב,

בבית להיות מתקיים אירוע יום שואה ולאחריו ישיבה בחברותא של כל מישרוצה להיצטרף. אני הצטרפתי לראשונה לפני שנתיים ולא מוותרת. זה מסוג המיפגשים שאמנם הגדיר יפה ישורון בהזמנתו אם כי מעולם מעלם לא יהייה ניתן לתאר את עוצמתו ותכנו של המפגש החל באמת ב'כוכבת' הגדולה שמנהלת את בית להיות ומנווטת את המפגש באופן שרק היא יכולה ויודעת ומתגלגל הלאה למחוזות שלא ניתן לתאר אלא אם אתה שותף אז מי ששיכול ורוצה מוזמן

orlu

New member
אבי אל תלכלך ישורון כניראה מתיחס

אליך כאל נציג פורום דור שני שהרי אתה פעיל מכובד בו ניתראה בערב

ju100

New member
חבל שזה רחוק ../images/Emo4.gif

לי כל כך..אחרת בודאי הייתי באה.

orlu

New member
רחוק?הכל יחסי שעה נסיעה מב'ש

על חיפה נתפשר עוד 10 דקות אפשרי

עב

New member
כנראה שמזמן לא היית אצלנו

את מוזמנת לבאר שבע ואח"כ ספרי לי כמה זמן נסעת... אבל יפה שאתם רוצים לראות אותנו ובכך מעניקים לנו (טוב, לפחות לי) תחושה של קהילה.

ju100

New member
תגובה מאוחרת....

אבל בכל זאת תגובה...המסוק שלי בשיפוצי צבע..ועם רכב זה בודאי לא היה לוקח שעה + 10 דקות...

למעלה