מיפוי מרכז מיר"ב

מיפוי מרכז מיר"ב

שלום לכולם לאחר שלצערי לא מצאתי שותף לרכיבה היום אחרה"צ, יצאתי לבדי לרכוב במרכז מיר"ב. הבעייה הראשונה שנתקלתי בה היתה נפשית – קשה לרכוב לבד. השנייה היתה בטיחותית – לאחר שלקחתי איזה דרופ קטן, עצרתי את עצמי פתאום ואמרתי לעצמי, שאני צריך להתאפק מלתת בראש, כי אם אני גם אקבל בראש ו, נאמר, אאבד את ההכרה, אז אף אחד לא יחלץ אותי. אבל אלה באמת הבעיות שלי, מה שנקרא בסלנג של המאה הקודמת זב"שי. הבעייה שרציתי להעלות היא, שאין שום מפה של הסינגלים במרכז מיר”ב. זכור לי, שלפני כחודש שאלתי האם יש מפה, ומישהו ענה לי תשובה יפה, שלצערי לא מצאתי אותה כדי לצטט אותה במלואה, כי היא היתה עוד בימי וואלה!. הוא כתב, שתמיד יש לו הרגשה שמרכז מיר”ב הוא מקום שההתמצאות בו שמורה ליודעי ח"ן בלבד, וכשהוא רוכב שם אז מי שמוביל (שהוא כנראה אחד מיודעי הח"ן) נכנס בזריזות לסינגלים שרואים אותם בערך מטר וחצי לפני שהם מתחילים. גם אני רכבתי שם פעמיים עם מישהו שמוביל, והיה נורא כיף. אבל היום, כשרכבתי לבד, הרגשתי ממש אובד עצות ומתוסכל. ניסיתי לשחזר כמה מהמסלולים שעשיתי בפעמים הקודמות, אבל זה היה קשה, ומצאתי רק חלק קטן ממה שחיפשתי. השמות האקזוטיים של הסינגלים – "הסירה", התחרות", "הסינגל החדש", "קאמיקזה", "מסיבת אסיד" – היו בגדר זיכרונות בלבד שלא היתה לי דרך לאתר אותם. הדבר היחיד שעזר לי להתמצא היו כל הסימונים המכוערים מתחרויות עתיקות, וסימני הצמיגים של רוכבים אחרים. בקיצור, מה שאני מציע זה שנכין מפה, או יותר נכון, סקיצה של מפה, לסינגלי מרכז מיר"ב. זה לא יהיה מושלם, אבל מפה כזו יכולה מאד לעזור בהתמצאות בסבך השבילים שם. ההצעה הזו עלולה ליפול על אוזניים ערלות, היות שאלה שיכולים לסייע בהכנתה כבר לא זקוקים לה... אבל בכל זאת, אם כמה מהשועלים הותיקים יירתמו למשימה, אפשר יהיה להכין מפה כזו תוך כמה שעות, ולפרסם אותה באינטרנט. כך כל מי שרוצה יוכל להתמצא. לדעתי, זה יהיה מעשה שיצוק עוד תוכן למושג "קהילת רוכבי האופניים". כל מה שנחוץ זה מפה (אם אפשר – של 1:25,000), טושים לסימון, ורצון טוב. מבחינתי, בסוף השבוע הבא, יבוא כל מי שמוכן, נביא ערכת קפה ומצב רוח טוב, וניגש למלאכה. ואולי גם מי שחושב שהוא מכיר כל שביל וחצי שביל עשוי להיות מופתע מסינגל שלא הכיר. ובהזדמנות זו, אגב, אפשר יהיה לסלק את כל הסימונים המכוערים שנשארו מתחרויות עשר השנים האחרונות. אני מניח כאן את הכפפה על הסינגל. אשמח מאד אם תהיה היענות. שבוע טוב דני נ.ב. – אם יש כבר מפה כזו, ואני פשוט לא יודע עליה – אז יצאתי דביל ואשמח אם ישלחו לי אותה.

אתה מהאבודים או מהמתמצאים?:)

ובכל מיקרה כולם מוזמנים... אם תהייה היענות, מועד יגובש כאן. אני מציע , שכל אחד יכתוב מתי נוח לו, האם הוא מכיר את השבילים, והאם הוא יכול להשיג מפה שהיא בעלת קנה מידה יותר גדול מ1:50,000 אני מציע באופן התחלתי את יום שישי הקרוב, בערך ב14:00 מחר אני חוזר לצבא אז אני לא יודע מה יתגלגל כאן, בתיקווה שיתגלגל... ביום שני אי"ה אני אוכל להציץ באינטרנט ולראות מה קורה כל טוב דני

shl17

New member
אין כ"כ הרבה

בסך הכל אין ככ הרבה סינגלים ארוכים יש את האדום (מפות סימון שבילים) השחור והירוק .מלבדם יש את הסינגל עם הנדנדה הקטנה קצת אחרי המפגש בין השחור לאדום. ממגדל התצפית יש המון שבילים שאין טעם למפות כי אז יופיעו המון קווים במפה,פשוט צריך לרכב שם הרבה ולאלתר לבד. יש סינגלים קצרים בכמויות שגם אותם אין טעם למפות. בהזדמנות נסה לרדת ברכיבה חופשית לכוון כרם מהרל זה כיוון פחות מקובל אבל נתן לרדת בין העצים בהמון מקומות

אתה אומר "אין טעם"

כי לך אין בעייה... לדעתי יש טעם, ועכ"פ זה יחסוך הרבה מאד ניסוי וטעייה. ומה עם כל הזבל שנשאר שם מתחרויות?

shl17

New member
מירב

כשאמרתי אין טעם למפות סינגלים במירב הכוונה היתה שיהיו יותר מדי קווים על המפה והיא תהיה לא ברורה צריך למפות מספר סינגלים ראשיים וכל אחד יאלתר לבד

lewinson

New member
שלום לך לוטרקי, אני מסכים עם כל מיל

ה. אשמח לסייע. אינני יודע אם אני מכיר את כל הסינגלים אך את רובם בוודאי. שלח מסר אישי לתאום.

למעלה