מיפחדת?

ToryMaster

New member
מיפחדת?

ולא יודעת, האם ההודעה הזו מתאימה יותר לענייני. חזר אלי לפורום מאגיה וכישוף משתמש שדפק ל יאת החיים פעם. הוא טוען להיות לוחם בשדים וכל מיני כאלה. הוא טען שיש בתוכי שדים שהשתלטו עלי ושאני צריכה לתת לו להילחם בהם, כמו ילדה קטנה ומטומטמת (זה המ שהייתי לפני כמעט שנה) הרשיתי לו. עד עכשיו ניכרות תוצאות ההסכמה המטופשת הזאת. זה גרם לי לכל כך הרבה תופעות שליליות, פיזיות ונפשיות. אני לא מסוגלת להיכנס לשם, לראות את ההודעות שלו ולדעת מה הוא עושה לבנות אחרות. הבנתי שהמקרה שלי עוד פשוט קטן ולא משמעותי לעומת אחרים. התדיינתי על זה במסרים עם מישהי, והעברתי לאפרת. היא עוד לא הגיבה ואני מפחדת שהיא לא קיבלה את זה. אני מפחדת שהוא יחזור להציק. אני מפחדת שזה שלא אמרתי כלום יפגע באנשים אחרים. אני מפחדת נורא.

ויקי ../images/Emo24.gif

אני חושב שאם מדובר בשרלטן (מה שמשתמע מהתיאור שלך) שמנצל את התמימות של אנשים, כדאי ועדיף לחסום אותו מהפורום. בכל מקרה, את לא לבד פה. אפרת בוודאי תענה לך בקרוב (אם כי אני יודע שהיא מגיבה מהר יותר למיילים) ואחרים יבוודאי יתמכו בך.
יהיה בסדר.

ToryMaster

New member
שרלטן?

אפילו לא. אני לא רוצה לחשוף את התכתובת, אבל עד כמה שהבנתי הוא ניצל את הSO Called כוח שלו על בנות בשביל לנצל אותן מינית "כי יש לו בעיות עם האישה" או משהו. זה ממש מפחיד אותצי מלחיץ אותי להיכנס לפורום

I am a freak

New member
ויקי, את יכולה להפסיק לדאוג

גם אני שלחתי מייל לאפרת עם אותה בעיה, ולא רק אני- גם עוד כמה וכמה גולשים מהקהילות בתפוז. העיניין בטיפול של אפרת, אני בטוח שהיא עושה הכול כדי לעצור בעדו. תרגישי טוב ואל תפחדי, הכול יהיה יותר טוב.... את יכולה לקחת את זה בהבטחה. שלך, הפריק.

ויקי

אם אנחנו מדברים על the worior המידע הגיע אלי. אין לי כוונה להשאיר את זה ללא טיפול.

ToryMaster

New member
בקצרה

הוא פנה אלי, Out of the blue, סביר להניח שאחרי הודעה שפרסמתי במאגיה וכישוף, ואחרי מסר וחצי טען ששוכנים בתוכי שדים, שאני אחוזת דיבוק, ושזה מה שגורם לכל הסיפור של הדיכאון (הפלא ופלא). עד כאן מילא. באיזשהו שלב הוא הציע להילחם בשדים עבורי, שזה אומר לפלוש מנטלית לגוף שלי (למוח, לנפש, אלוהים יודע מה) ולהילחם בהם. הסכמתי, ברוב טמטומי. ראוי לציין שזו התקופה שרק נכנסתי לכל העסק הזה של מיסטיקה, ושהייתי אז בדיכאון מאוד כבד, והייתי מוכנה לנסות הכל. אין לי מושג מה האידיוט הזה עשה, אבל גם אחרי שניתקתי איתו קשר והודעתי ל ושיעזוב אותי (מה שקרה די מהר, תודות לאילן, המנהל לשעבר של מאגיה וכישוף), אני חושדת שהוא המשיך להיטפל אלי. מעניין לחשוב על זה שבתקופה ההיא מאוד פחדתי מאנשים, עד היום, פחדתי לצאת, לדבר, לפגוש אנשים, וכל דבר הכי קטן שילח אותי ישירות לסכין. אני בנאדם מאוד מאוד רגיש, כל דבר הכי קטן משפיע עלי באופן היסטרי, אבל מה שהוא עשה לי באמת היה מרושע. רשע טהור. זו לא הייתה חדירה פיזית, וזה לא היה כפוי, אבל הוא בהחלט ניצל את המצב העדין ביותר שבו הייתי בשביל לעשות כל מיני דברים. אם זה היה פיזי, זה היה קביל בבית משפט
אני רוצה לעצור את זה לפני שהוא יפגע בעוד אנשים, כי פיזית ומינית הוא כבר ניצל כמה בנות. ואחרי הכל, זה לא לעניין שאני אפחד להיכנס לפורום האהוב עלי, בעיקר כשאני מנהלת אותו, רק בגלל איזה אידיוט.

למעלה