מיפרט לטאבלט - האם מתאים לשאול כאן?

• פותח הנושא raya
  • פורסם בתאריך

raya

Well-known member
מיפרט לטאבלט - האם מתאים לשאול כאן?

em28

Well-known member
אם לא תנסי - לא נדע

raya

Well-known member
OK, מנסה........
לא הצלחתי למצוא פורום "מיועד" לטאבלטים.
מדובר בטאבלט בלאופונקט, המיפרט מצורף.
האם המיפרט "נראה טוב"?
הטאבלט שלי ASUS ותיק שבק חיים, לא מגיב לדפדפן כרום ו/או פיירפוקס.
איך אמחק את חשבון הג'ימייל שלי למשל ממנו?
"
תיאור המוצר:
טאבלט עם מסך בגודל 10.1″, מושלם לשימוש בבית ומחוצה לו. הטאבלט מגיע עם מערכת הפעלה אנדרואיד 9.0. הוא כולל מגוון חיבורים כגון: חיבור USB, חיבור WiFi, חיבור לטעינה, חיבור בלוטוס, חיבור לאוזניות ועוד. סוללת ה- Li-polymer המובנית שלו, בנפח 5000mAh מספקת שעות רבות של שימוש. הטאבלט כולל שתי מצלמות: קדמית M0.3 ואחורית M2, חיישן G-Sensor ואחסון פנימי של 32GB עם אפשרות הרחבה של עד 64GB. ניתן לחבר אליו מקלדת חיצונית. הוא מגיע עם חיבור Wifi, יציאת USB , חיבור לאוזניות שמע ומיקרופון."
תודה!
רעיה
מוצע במחיר מבצע דרך מועדון צרכנות הוט, אם כי כתוב שאפשר גם דרך מועדון חבר, עדיין לא ביררתי באיזה מועדון ההנחה גדולה יותר.

enigo

New member
מותג מדבקה. משמע היבואן קנה מאיזה יצרן סיני עלום שם
וביקש ממנו לכתוב בלאופונקט על האריזה/טאבלט כי זה שם שאנשים זוכרים מפעם (בזמנו היה מותג, גרמני נדמה לי, באיכות טובה למדי).
לא כתבת מעבד וזיכרון עבודה, אבל אם אני זוכר נכון - ראיתי כמה פרסומות לטאבלט של המותג - המפרט בסיסי מאוד. מעבד חלש ורק 3 ג'יגה זיכרון עבודה. לא פלא שלא פרסמו במבצע שלכם...
בקיצור - עדיף לך להזמין מסין טאבלט של מותג סיני סביר, נגיד Teclast או Chuwi. יש סיכוי שאפילו יעלה פחות...
לגבי האסוס שלך - נסי לעשות לו אחזור להגדרות יצרן (יש לגבות כל מידע חיוני לפני כן - הכל ימחק!). יש סיכוי טוב שהוא יחזור לחיים.

raya

Well-known member
תודה - את המיפרט העתקתי בהודעה הראשונה...
אין לי שימושים רבים, קצת גלישה - במיוחד אם אני רוצה לראות מתכון ולא רוצה להדפיס אותו, כפי שאני עושה עכשיו.
בדקתי מחיר של הטאבלט הזה - הוא נמכר בכ-100₪ יותר.
שחזור הגדרת יצרן - לא ראיתי אפשרות כזו לצערי, ואין לי שום מידע חיוני בטאבלט.
וכן - המחיר מוצע ב-499₪ פחות 5% בחיוב.
הטאבלט הסיני - לא יודעת אם הוא כולל עברית, וצריך להוסיף עוד 10$ משלוח....
אחשוב, יש לי עוד כמה ימים עד לסיום המבצע.
ואם חנות KSP כבר נפתחה - אולי אלך לשם.
אני צריכה גם DOK ומקלדת אלחוטית.
רעיה

enigo

New member
כאמור - המחיר של הסיני יוצא בערך 100$ אחרי משלוח ותשלום
מיסים, והוא מציע מפרט הרבה יותר טוב.
עברית - כל הטלפונים האחרונים שקניתי בסין כללו עברית כחלק מובנה - כך שיש סיכוי גבוה שזה המצב גם במקרה הזה.
לגבי שחזור הגדרות יצרן - אין דבר כזה שאין דבר כזה. כנסי לתפריטים, חפשי שם "מערכת" או System (תלוי בשפת התפריטים אצלך), ואז "שחזור" או reset ושם תהיה האופציה הזו.
יכול להיות שהשמות יהיו מעט שונים (יש יצרנים שמשחקים קצת עם השמות או המבנה), אבל זה בטוח קיים.

raya

Well-known member
המשך - עבר זמן העריכה
בינתיים - בהתחברות לחשבון ג'ימייל - יש בעיית התחברות.
הודעת שגיאה:
authentication proble
נכנסתי לכרום , כותב לי שעלי להיכנס לחשבון גוגל שלי.
אנסה מאוחר יותר, לא יכולה עכשיו.

raya

Well-known member
איפוס הגדרות יצרן - פתרה את הבעיה.
הצלחתי עכשיו להיכנס , כרום, ג'ימייל עובדים.
תודה רבה על העזרה!
רעיה

enigo

New member
שמחתי לעזור. בהרבה מקרים זה פותר את הבעיות

raya

Well-known member
מצאתי את האפשרות לשחזור הגדרות היצרן בטאבלט
אסוס שלי.
אנסה - לכל היותר הוא יילך לאבדון.
תודה!
רעיה

em28

Well-known member
מדובר בטאבלט סיני ללא מפרט אמיתי
אם תשימי לב, הרבה מהפריטים החשובים לא מצויינים: יצרן, סוג מסך, איזה מעבד, גודל זכרון (הפעלה, לא אחסון), והפרטים שכן מצויינים לא מרשימים: חיבור USB, חיבור WiFi, חיבור לטעינה, חיבור בלוטוס, חיבור לאוזניות, מצלמות: קדמית M0.3 ואחורית M2.

אנדרואיד 9 זה פלוס בטאבלטים (בהנחה שיש לו מספיק זכרון להריץ אותו חלק), מסך 10.1 יכול להיות נח או מסורבל (תלוי בשימושים שלך), אל תתרשמי מהסוללה הגדולה (יחסית לסלולרי) לטאבלט מסך גדול שישתה אותה מהר.

מחיר: אני מבין שמציעים את התכשיט ב-500 ש"ח כשהעיסקה כוללת גם רמקול אלחוטי שאפשר להניח ששווה 50-70 ש"ח אם יש לך צורך בו, ו-0 ש"ח אם ישמש כמעצור לדלת.

טאבלטים ממותגים אמיתיים עולים יותר, 700-1000 ש"ח למכשירים עם 2GB זיכרון ומשם רק עולים.

em28

Well-known member
מצאתי את המפרט האמיתי שלו באתר של בזק:
מסתבר שיש לו 2GB זיכרון ומעבד מדיה טק ישן ואיטי (MT8167/1.3GHZ).
&nbsp
שוב, זה תלוי בשימושים שלך: יהיה מצויין להצגת תמונות של הנכדים, לסרטוני יו-טיוב, ואולי לגלישה מזדמנת, אבל לא להרבה יותר מזה.
&nbsp
&nbsp

raya

Well-known member
ראיתי גם את המיפרט באתר בזק
השימושים שלי מינוריים, ה"פירוט" בתגובה למעלה.
תודה.

raya

Well-known member
המשתמש הראשי - אני....
המטרה - בין השאר לגלוש מעט, ולהכין מתכונים בלי הצורך להדפיס אותם.
תודה

blzvi

Active member
טאבלט ראוי אמור לעלות בין 1500 ל 2000 שקל
כל פיתוי לרכישה של טאבלט ב 500 שקל זה זריקת כסף.
מוטב לא לקנות.
ביום הרכישה שנתיים וחצי אפליקציות והטאבלט יתחיל לקרטע.
לקנות משהו ממותג ולא גרץ או שאוב לורנץ

enigo

New member
תגדיר "ראוי"...
לשימושים שלה היא ממש לא צריכה טאבלט ב-1500 ש"ח, בדיוק כמו שמי שנוסע רק בעיר לא צריך קאדילק.
אצלנו בבית יש שיאומי MI pad 1 בן כמה שנים שלא עלה 1500 ש"ח ועדיין משרת היטב את הצרכים (בעיקר צפיה בסרטים, גלישה ולאחרונה זום).
אז מסכים שלא כדאי לקנות את המוצר הספציפי הזה, אבל גם לא צריך לרוץ לקיצוניות השניה.

se7en777

New member
אם את לא צריכה את כל התוכנות
והמשחקים שמסביב לדעתי יספיק לך האמאזון פייר 10 (מכשיר בסיסי מעולה ) , ההורים של משתמשים בו לשימושים שהזכרת פלוס פייסבוק , חדשות וקנדי קראש , קניתי אותם ב-150 דולר ליחידה , בשלי גם התקנתי דברים מבחוץ כדי שישמשו אותי לטיסות ( נטפליקס ועוד ) , צריך לציין שהמכשיר מגיע ללא חנות גוגל אלא עם חנות אמאזון והרבה שטויות של אמאזון ( יש מלא מדריכים איך להתקין חנות גוגל) בנוסף יש לי גם את ה-7 אינץ ... עלה 49 דולר ושימש אותי נאמנה עד שקניתי את ה-10

למעלה