מיץ בצל

מיץ בצל

שלום לכולם, אני כבר מס' ימים "חולטת" מידע מהפורום הנפלא הזה, תמשיכו להזין אותו... אין לי שום ניסיון בתחום חוץ מרצון עז להתחיל וכבר יש לי שאלה. קראתי באחד האתרים, שמריחת מיץ בצל עוזרת לקמטים בעור הפנים,האם מישהו יכול להמליץ לי על כך מניסיונו? ואיך בכלל עושים מיץ מבצל???? תודה

Sonata Of Tears

New member
אני יודעת שבצל עוזר

כתיפות עוזניים,קקומפרסים,כמוריד גירוי ועקיצות חרקים,אבל בקש לקמטים בעור? תראי ,מיץ בצל את יכולה פשוט לסחוט את הבצל,לחתוך לחצי ולמחוץ אותו.. אבל שוב,לא שמעתי על דבר כזה וברוך הבא לפורום,את יכולה לשאול מה שבה לך כל גם במסרים ואני אשמח לעזור לך

0 אור 0

New member
מאד לא ממליצה

לא כדאי לעשות נסיונות על עור הפנים. בדרך כלל עור הפנים רגיש יותר משאר העור ועלול להגרם לך נזק (אפילו עד כדי כויה), ובנוסף יש לנו בפנים מספר איברים רגישים - כמו אף ועיניים, שעלולים להיות רגישים לאדי הבצל. יתכן שטיפול כזה נעשה אצל מטפל ובהשגחתו - אני בכל אופן לא שמעתי. ולמקרה שאת צריכה את המיץ לצורך כאב גרון: פשוט פורסים את הבצל לפרוסות ומניחים שכבות שכבות עם דבש (או סוכר) ביניהן.

bflygirl

New member
ברוכה הבאה לפורום רוני בת

שמעתי על מריחת מיץ בצל כעזרה לקמטים בעור הפנים אבל אף פעם לא ניסיתי! בצל באופן עקרוני מכיל מריכבים אנטי אוקסידנטיים (ביופלבנואידים, בעיקר קוורציטין) וחומרים נוספים שגורמים למשל לפטריות ופרזיטים חוסר נוחות. במקביל, האנטי אוקסידנטים מונעים הזדקנות של העור. כאן עומד ההגיון שמאחורי מה שקראת.
הבצל מאז ומתמיד היה צמח מרפא ידוע לטיפול בכאבי גרון שמקורם בהתקררות, ולכן קיבלנו את הבצל בדבש- כשצרודים או כואב הגרון חותכים בצל לפרוסות ומורחים דבש על כל פרוסה. כעבור שעתיים מגירות פרוסות הבצל נוזל, ששתייתו מקילה מאוד על הצרידות וכאבי הגרון.
שיפשוף של אזור העקיצה והרטבתו במיץ הבצל תנטרל את הארס ותסייע להחלמה מהירה עם הרבה פחות כאבים
לדלקות באוזנים יש לקחת צמר - גפן עם שתי טיפות מיץ בצל באוזן לחצי שעה 3 פעמים ביום, ולחמם בעזרת בקבוק גומי חם.
ההכנה: צורת ההכנה דומה לריסוק שום. יש מכשיר מיוחד לכך. מכניסים חתיכת בצל ולוחצים במקום להתרסק הבצל נסחט. כדאי להכין כל פעם טרי. יש בבצל שמן אתרי נדיף והוא עלול לאבד הרבה מן ההשפעה שלו אם שומרים אותו הרבה זמן. או לנסות כל שיטה של סחיטת בצל- אני אישית חותכת לקוביות קטנות ומועכת לתוך מסננת והמיץ רק יוצא. המון בריאות קרנוש

למעלה