סוגי סוכר
ד"ר מק'קנדלס בפירוש המליצה על אגסים, מספר פעמים לאורך 3 הימים בהם האזנתי לה. הסוכר באגסים, שונה מהסוכר בתפוזים, תפוחים ועוד. הסוכר באגס הוא XYLITOL. ניתן גם לקנות אותו בגבישים ולהשתמש לאפיה וכד'. למרות זאת, גם על שימוש מסיבי בקסילטול הד"ר לא ממליצה. היא פשוט לא חושבת שצריך למצוא תחליף לכמויות הסוכר האדירות שכל ילד ממוצע צורך. נוסף על כך, היא המליצה לתת לילדים כחטיפים פירות יער מאחר שגם הם מכילים סוכר מהסוג ה"נכון" (לא בטוח אם זה קסיליטול או משהו אחר). הם לא נורא מתוקים בכל מקרה. בישראל זו אחת העצות הפחות פרקטיות שניתן לתת... אולי מי שגר בנוה אטי"ב יכול לגדל.