מיץ -רסק עגבניות ביתי?

ספרן12

New member
מיץ -רסק עגבניות ביתי?

מעונין לעשות מיץ-רסק עגבניות סייתי

מה מעבד מזון או בלדר ?
בלנדר מקל?
 
גם בלנדר גם מעבד מזון

עדיף לשרות את העגבניות ברותחין ולקלף ולהוציא בעזרת סכין את המרכז-החיבור של עוקץ הפרי לגבעול
 

נטאשKה

New member
עדיף לחלוט את העגבניות קודם

ואם בא לך על הטעם אז אפילו לצלות אותן. אני לפעמים עושה כך ולפעמים כך.

לגבי בלנדר/מעבד מזון. אני מכינה בבלנדר כי המעבד שלי קטן, אבל שניהם עושים את העבודה. תלוי במכשירים שיש לך.

יתכן גם שתרגישי הבדל במרקם, אז נסי פעם בזה ופעם בזה ותחליטי איפה עדיף לך
 

ladybug6

New member
אם זה בכמות קטנה אפשר פשוט לגרר

בפומפיה.. ככה אני עושה בשביל רסק לג'חנון וכאלה. חוצה את העגבניה ל-2 ומגררת את התוכן (את הקליפה זורקת).
עדיף להכין כל פעם כמות טריה ולצרוך ישר מאשר להכין הרבה ולשמור במקרר, מבחינה תזונתית.
אם זה בכמות גדולה אז עדיף מעבד מזון או בלנדר (מה שנוח לך)
 
למעלה