בתוך הקיבה לא אמורה להיות בעיה.
בגלל החומצה הכלורית יש שם pH 1-2...[שזה בערך פי 300-30 יותר חומצי ממיץ תפוזים. חוץ מזה, אם הוא פחות חומצי מהקיבה, כשהוא מגיע לקיבה הוא יוריד את החומציות ולא יעלה אותה...(זה כמו שאם יהיה לך מים בטמפרטורה של 70 מעלות, אם תשפכי פנימה מים בטמפרטורה של 50 מעלות, אז המים יתקררו ולא יתחממו) ובכלל, אם איכשהו הגוף ירגיש שהקיבה חומצית מידי הוא פשוט יעכב את הפרשת חומצה כלורית...] אבל אם את שותה הרבה מיץ תפוזים, עדיף שתשתי אותו עם קש כדי לא לפגוע בשיניים. (לא שזה יכול לפגוע בשיניים בצורה משמעותית...)