מיצובישי

מאפין

New member
מיצובישי

יש לי מיצובישי ספיסוואגן שנת 92 נפח מנוע 1800 יש לי בעיה עם מערכת ההזרקה וליתר דיוק עם המנוע ששומר על סל``ד הסרק מי יודע אם משהו מסוגל להתמודד עם הבעיה הזאת בארץ ומיוחד באזור הצפון

66

New member
לא הבנתי מה הבעייה בדיוק

אם תתן יותר פרטים זה יעזור בינתיים אולי יש סתימת דלק קלה באיזה מקום. דבר ראשון תחליף מסנן דלק (בסאני שלי זה עבד) במידה ולא עשית את זה בתקופה האחרונה. דבר שני אתה יכול לשים תוסף דלק K44 שיפתור חלק מהבעייה. אחריי שתשים את התוסף הרכב יגמגם מעט אבל זה יעבור אחריי מיכל שניים מלאים של דלק. כל זאת במידה שיש סתימת דלק קלה. בכל מקרה למה לא תלך למוסך מורשה? בהצלחה

מאפין

New member
תגובה

66 תודה על ההתיחסות יש לי במערכת ההזרקה מנוע ששומר על סבובי הסרק של המנוע כמו במצב שמזגן מופעל או בהתנעה קרה בבוקר אמרו לי שכנראה כל המנגנון הפנימי מלא פיח האם אפשרי??????? אם אני אלך למוסך מורשה הם יפשטו מעלי כ-3000 ש``ח כמנהגם בקודש של מוסכים מורשים

drorzi

New member
יכול להיות שחישן אוויר או משהו

כזה הלך יש חישנים רבים למנועים היום כל אחד מהם יכול לגרום לזה וזה גם יכול להיות פיח, נסה להוסיף K44 (75 ש``ח) למיכל לפני מילוי ולראות אם זה עוזר, השערה שלי שלא, ויש חיישן לא תקין

מאפין

New member
מיצובישי

כשמריצים את המחשב של הרכב לבדיקה עצמית הוא מודיעה על תקלה בסרבו כלומר מנוע קטן ששומר על סיבובי סרק

למעלה