מיצוי THC

מיצוי THC

שלום, מישהו ניסה והצליח למצות THC ע"י שימוש באלכוהול ? מה הדרך הנכונה (והבטוחה) לעשות זאת ? ידוע לי על דרך המערבת אלכוהול "חזק", ואידויו, ועל השריית החומר באלכוהול רגיל (40 אחוז) למשך כמה שבועות. מישהו ניסה והצליח בשיטה כזו או אחרת ?

וירוסוס

New member
זה עובד,

אבל אני לא הולך לפרט על התהליך הארוך הזה כי אני לא יודע אותו במדוייק. חשוב שתמצא מדריך אמין מאוד לעיניין, כי זה יכול ליהיות מסוכן אם זה נעשה בתנאים ביתיים. תיזהר:)

NacroMittler

New member
זה לא קשה אחי

רק תעשה את זה עם בררה כי צריך כמות דיי רצינית ולא כדאי לקחת ת'סיכון שזה יהרס... (זה מאוד מפחלץ גם עם בררה) מתקון לג'ג'ה ביתית. -תקח דרביון ותמלא אותו בכמות נכבדת של בררה מקוססת היטב. -שפוך עליו הרבה הרבה הרבה אציטון (בערך 3-4 בקבוקים!!). -תן לו כמה דקות להספג בגאנג'ה וסחוט את הגרביון טוב טוב לתוך מחבת. -תשרוף את המיץ הירוק שיש לך בתוך המחבת. שים לב, תכבה אותו מהר, שלוש ארבע שניות! לא יותר! (אחרת זה יהרס). -אמורה להשאר שכבה שחורה דבוקה על המחבת. תגרד את השכבה הזאצת. -עצב אותה יפה יפה בצורת בוף ושים במקפיא לכמה ימים. -לבסוף הוצא מהמקפיא ונהג בו כמו בכל בוף אחר. בהצלחה, ופיחלוץ נעים.

FuCk1Ng A

New member
אצטון מתאדה.

אם תעשה את זה כמו שצריך, לא אמור להישאר. חוץ מזה, הריח של האצטון כל כך חזק שתוכל על ידי הרחה לדעת אם נשאר אצטון או לא.

lefteye1

New member
בונא

אתה כולה בן 15 ואתה יודע כאלה דברים

למעלה