מיצים טבעיים

LostHopes1

New member
מיצים טבעיים

שלום, לאחרונה נוצר בי החשק למיצים טבעיים וכמה שיותר מהם ולכן החלטתי לרכוש מסחטת מיץ שתסייע לי לספק את הצורך. אבל אני בכלל לא מבינה במסחטות מיץ, חשבתי שאולי זה פורום מתאים לשאול להמלצות על מסחטות מיץ. אשמח לשיתוף חוויות והמלצות :) ד"א, לא ידעתי על קיומו של הפורום.. עד עכשיו התמקדתי בפורום טבעונות וצמחונות, ואני שמחה לגלות עוד פורום בנושא :)

LostHopes1

New member
עדיין לא רכשתי...

ואני רוצה לפירות קשים וירקות. למרות שיש מסחטות שעושות גם פירות קשים וגם פירות רכים (תפוזים..), שבהתחלה התמקדתי בהן, אבל אז ראיתי שבאתרים אחרים (שהם לא זאפ) לא מציינים שהן מתאימות לתפוזים.. ושבתגובות של מסחטות שאמורות להיות רק לפירות קשים כותבים שהמסחטות עושות מיץ תפוזים מעולה, אז בכלל התבלבלתי ופחות או יותר החלטתי פשוט לבחור אחת שמוגדרת לפירות קשים. (ואם אגלה אחכ שהיא גם יכולה להתמודד עם תפוזים אז מה טוב)

יתכן שיש חלק נוסף לסחיטת מיץ תפוזיםתעשי סקר ש

שוק

taliF454

New member
להורים שלי יש מכשיר מיץ שצריך להכניס אליו את

הפרי או הירק חתוך (במקרה של תפוז-מקולף ומופרד לפלחים) והוא טוחן את הכל למשקה.המכונה מפרידה את המיץ למיץ נקי בצד אחד ושאר הפרי-בצד שני,אבל אפשר לערבב את התוכן של שני הצדדים. במקרה של תפוז או כל פרי הדר אחר- זאת טיפה יותר עבודה ממסחטת פרי הדר רגילה,אבל מצד שני- אפשר להכין במכונה כזו מיצים מעורבים (למשל-תפוז וגזר).

למעלה