מיצינו: מחיר,צפיפות, חוסר גיוון

לאלמוני - לפחות תזדהה

איני יודעת למה אתה מתכוון ומי אתה בכלל! אם יש לך האומץ כמו גסות התגובה - לפחות שיהיה לך האומץ להתמודד מולי ולהזדהות!

לאורחת - קדימה עשי משהו

כולם מגיבים שצריך לעשות משהו ואף אחד לא עושה כלום. תבדקי בתגובה האוניברסיטה שהיום הצגתי אותה בפני הרוקדים - יש שם לאן לפנות. תודה. עדה

לאורחת הלא אינטלגנטית במיוחד....

זה כן חשוב מי את אם את כותב בנוסח זה. רצוי לדעת עם מי יש לי עסק, וכן לא אענה לך אם אני יודעת היכן נמצאת גרמניה, חבל לי על הזמן. מדוע משתמעת איזו קנאה מתוך דברייך?

לעדה

כל הכבוד לך על התוכנית, לדעתי צורת ההתבטאויות בפורום לא יפה ואינה מכובדת. את צריכה לדעת שישנם חברים בפורום שכן מבסוטים וישנם כאלה שהנושא נראה להם אינו מתאים לפורום, צריך לכבד דעתו/ה של כל אחד, לא תמיד הסגנון של המגיבים עדין ונאמר בחן, (לא בהכרח זה קנאה) בכל זאת - בהצלחה.

מיצינו: מחיר,צפיפות, חוסר גיוון

לסיכום הימים האחרונים, נראה לי שמיצינו את עניין המחיר שהועלה; את עניין הצפיפות באוניברסיטה; את עניין חוסר הגיוון באוניברסיטה. אלא אם כן יש למישהו עדיין עוד על הלב - הוא כמובן יכול להוסיף! אנו אמורים להצביע "ברגליים" - וכן, תמיד יש אופציות אחרות.

לאצבעוני הגלילי - תודה,זה מה שהשתמע

לדעתי כל דבר שאתה רוצה לשתף בו את חבריך - מתאים לפורום! במידה וזה נעשה בצורה יפה, נחמדה ולא מזיקה. אני מכבדת את דעתם של כולם, אך אין צורך להתקיף אותי בצורה כל כל בוטה, כאשר אני עונה לאלה שכן התעניינו לגבי התוכנית בטלוויזיה, אותם אלה שלא מעוניינים - יכולים פשוט לעבור לנושא הבא, אחרי הכל לא ניתן להשביע את רצון כולם. כשמתקיפים אותי סתם כך - זה נשמע לי כמו "קנאה". ושוב תודה על איחולי ההצלחה.

מה יכול המדריך לעשות ולא עשה

האם יכול המדריך לקבוע את דמי הכניסה. ואם יתערב בשיקולי מארגני ההרקדה - האם לא יזיק לעצמו ויערער את מעמדו ? הצפיפות - בעיה שתפטר - כאשר יבואו פחות אנשים , או אם יחלקו את ההרקדה , למתחילים ולמתקדמים. או אם ימצאו אולם יותר גדול. בקיץ אוליאפשר לרקוד בחוץ , ברחבה ענקית , כמו בחוף הים - קשה מאוד לזרוק מהאולם , אנשים ששלמו כדין. הגיוון - זה הנושא , שהמדריך חייב לקבל על עצמו. אם יצליח לגוון כמו , שרוב האנשים מבקשים, יבואו עוד יותר - לרקוד. והצפיפות תגבר. זה מתאים לחד גדיא.

לחבר של כולם - אני הסתכנתי

לגבי התערבות בדמי הכניסה - אני לקחתי סיכון וכתבתי מכתב לאוניברסיטה וגם קיבלתי תשובה מאד מוזרה - הם העלו את דמי הכניסה ב-3 ש"ח בגלל בעיות חשמל ומזגן שאיני מודעת להם - כך כתבו לי (אני מניחה לפי השעה בה אנו לי שזה גדי ענה או חבר אחר בצוות ההנהלה). לא הפריע לי לסכם "את מעמדי" למרות שמי שענה לי אמר שהוא מקווה שאמשיך לרקוד שם ואם לא אז שיהיה לי רק טוב. כלומר, אדישות לא באמת איכפת להם והם לא מתכוונים לעשות דבר בנדון. רק כאשר לוקחים סיכונים ומסכנים את ה"מעמד" יש תוצאות. לשבת על הגדר, לקטר ולא לפעול זה עוד יותר גרוע. לגבי הגיוון זה אמנם תלויי במדריך אך גם בנו ובלחצים שנפעיל על מנת שישימו לב אלינו ולא ישמיעו בכל החלקים (מתחילים, בינוניים ומתקדמים) את אותם השירים. לגבי הצפיפות - אני הרמתי רגליים למקומות אחרים וכן גם חברי, יתכן ובמשך הזמן יצטרפו אחרים ש"נשבר להם" וכך יפנו במקצת מקום למי שנשאר וכולם יהנו מן המצב. ערב נעים לך, עדה

אל תקחי ללב

לעדה, חסרת לנו בכל השבת. אל תחשבי שאי הצלחה במאבקך - הוא כישלון. הצלחת להעלות את הנושא לתודעה. גם זה חשוב. בהצלחה ביום שני בטלויזיה. אני כבר הכנתי וידיאו , כדי להקליט את הקטע שלך. אשמור אותו אצלי למזכרת. בארכיון.

לכבר של כולם - יש שיר כזה!

יש שיר כזה - "אל תקח הכל ללב..." ואכן איני לוקחת ללב. באופייני אני לוחמת, ומאד רציני להלחם למען הרוקדים - לפחות אלו שהביעו כאן דעתם על כך שמחיר של 25 ש"ח הינו מוגזם. לצערי קצרה ידי מלהושיע. על מנת שנוכל להושיע עלינו כולנו להרתם ולהלחם ואיני יכולה וגם לא רוצה לעשות זאת לבד. אני אמשיך ללכת לחוגים אחרים, בתקווה שהם לא יעלו את המחיר. במידה וכולם "ילכו אחרי הזרם" - הם יפסידו במלחמה המרקידים ולא אני באפן אישי כיוון שבמקום שארקוד נאמר 3 פעמים בשבוע אצמצם לפעמיים. ואז כמובן מישהו יפסיד מן העניין. ואני כבר מודיעה לך שאני מתחילה לגרום להפסד כספי ואפילו מועט מצידי - לאוניברסיטת תל-אביב. אולי גם לרווח? שהרי מאד צפוף שם ואם אפנה מקום אז מישהו אחר ירוויח בגדול? לא ידעתי שחסרתי לכם בשבת? אני משתדלת להכנס בכל יום לפורום. אולי לא היה לי מה להגיד וגם זה קורה. לגבי יום שני - הצילומים בערוץ השני יתחילו כך נאמר לי החל מיום שני ועד לכ-שלושה שבועות. קשה קצת להקליט ואפילו אני לא אדע מתי שכן צילומו אותנו בכמה חלקים. אייל פלד קיבל כשתי דקות מתוכם כל חלק בפרסום קיבל 10 שניות ואני ביניהם. אני מאד מקווה שזה הצליח כיוון שבסוף הצילומים לפני ששחררו אותי הביתה הם צפו בסרט (על מסך קטן) וראיתי אותם מתמוגגים מנחת - מעניין מה ראו ומה הדליק אותם כל כך בהופעתי... ושוב תודה על דבריך. הצלחתי במלחמתי - היא הצלחתכם. כשלוני - כשלונכם. כולנו בסירה אחת. ערב טוב, בחור נחמד. עדה

טעות הדפסה - צ"ל חבר של כולם

מצטערת על הטעות זה בגלל מהירות ההדפסה (יש לי בהדפסה 60 מילים בדקה וזה די הרבה - מהירות של כתבנית).

פרסומת בטלוויזיה - תיקון!

לחבר של כולם ולכולם ! צילצלתי היום לוודא בטלעד מתי אני מופיעה? אייל פלד קיבל 30 שניות ולא 2 דקות כפי שרשמתי בטעות. אנו הקבוצות קיבלנו כ"א 10 שניות. היום זה יתחיל משעה 20:30 - 22:30 בתוך תכנית האפנה. ממחר זה ימשיך ובשבוע הבא יופיעו הקבוצות שבינהם הקבוצה שלי. בכל מקרה הזמינו אותי היום לרקוד בהדר יוסף - אני אשתדל להקליט. צפיה מהנה! עדה

למעלה