מיקודים - סוף סוף!

Darakan

New member
מיקודים - סוף סוף!

רוב המיקודים לפחות... בי"ס הומו... מזל שזה יצא עכשיו, יש לי בשבועיים הקרובים היסטוריה, תנ"ך, אזרחות ועל כל החומר... בגלל שלא היה מיקוד.

Absolut May

New member
לא היה כתוב אופטיקה ישומית...

אבל מצאתי בסוף באתר של משרד החינוך... צה צה צה, על כיתה י', 4 בגרויות השנה

Darakan

New member
לכם אולי...

לי"בניקים יש את המיקוד הכי טוב שיכול להיות. בתנ"ך הורידו לנו 21 פרקים, וכל מיני מאמרים ארוכים... בהיסטוריה הורידו את כל מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה... בפיזיקה, אח... אין את כל הדברים המעצבנים... התאבכות בתחת שלי... אזרחות, רק 184 עמודים ברוטו מהספר, זה כלום... תוך שעה וחצי קוראים את זה... מתמטיקה (5 יחידות כאן), הקלו לנו הרבה, אין בכלל אינטגרלים, הורידו לנו היפרבולה ומעגל באנליטית, ונוסחת דה מובר ההומואית... me = happy עכשיו חוזרים ללמוד להיסטוריה :\. fucking מתכונת...

Anna Karenina

New member
הורידו את מלחה"ע השנייה??

לא יכול להיות...!! המורה שלנו אמרה שהמלחמה הזו, כולל השואה, כמובן, זה חומר שתמיד נשאר בבחינה...

Darakan

New member
השאירו במלחמה רק את "הסדר החדש"

אבל זה לא משנה.. זה במילא היה הכי קל.. כל הועידות... חבל שהורידו...

Anna Karenina

New member
סליחה, סליחה ושוב סליחה

על המקום השגוי של ההודעה. רק אל תהרגו אותי....
....?!

tofy

New member
איזה חרא בלשון!

הורידו דברים לא חשובים.......... והיסטוריה עוד לא בדקתי אבל גם לו משו וכימיה מכשירית לא נתנו אז אני מחכה שהמורה תגיד לנו...

jimmybob

New member
יש מיקוד בכימיה מכשירית

פשוט את צריכה להיכנס למיקודים במקצועות טכנולוגיים ואני אשים לך גם קישור לזה וגם את הקובץ של המיקוד עצמו

LadySpeedStick

New member
הורידו גרוניות וכתיבה חופשית

שזה ממש טוב אבל הורידו תניניים ומרובעיים וחבל זה ממש קל הסטוריה הורידו את האנטישמיות המודרנית ואת כל החלק על ההשתלבות והדחייה של היהודים באירופה ועוד משהו ששכחתי אבל יש בו חומר עמוס ממש

n u t

New member
מרובעים תמיד מבלבל אותי...

אני אף פעם לא זוכרת שהם קיימים... ותניינים אפילו לא טרחו ללמד אותנו...

Bitch47Percents

New member
מיקודים נהדרים!!!

בלשון הורידו את הגרוניות-מצויין! במתמטיקה גם הורידו חומר קצת קשה, ובולדות האומנות בכלללל מדהים!!!, אין בית המשפט העליון, אין יצירות ארוכות ומעצבנות... והיסטוריה, לא מעניין, אנחנו לא עושים בזה בגרות

RevitallicA

New member
לפי מה שאני זוכרת...

(היה לי אזרחות שנה שעברה...) זה דווקא אחד הקלים...

NiGa

New member
דווקא החלקים של בתי המשפט

הם היותר קלילים וחביבים

למעלה