מיקודית לבגרות יח"1 בספרות ?

geva

New member
מיקודית לבגרות יח"1 בספרות ?

האם קימת מיקודית לבגקות בספרות יח"ל 1 לבתי ספר דתיים? של איזה הוצאה? איפה קונים? תודה! גבע.

geva

New member
אז... מה עושים?

איך אני לומד לבגרות הזאת? (אני לומד לבד ולא בבית ספר...)

כמה רעיונות:

*ללכת לביה"ס בו למדת, ולבקש מהתלמידים מחברת ספרות. אצלנו היתה אחת שעשתה את זה, והיא הלכה לצלם בביה"ס והחזירה את המחברת.. *לבקש עזרה ממורה לספרות בביה"ס בו למדת *לחפש באינטרנט באתרים כמו סיכומונה או אפילו בפורום לימודים ושיעורי בית סיכומים לפי המיקוד *ללכת לספריה עירונית, יש שם המון מיקודיות וספרי לימוד לספרות, ויש הרבה יצירות חופפות.

geva

New member
תודה על התגובות....

אבל יש קצת בעיה עם הבי"הס בו למדתי- הוא לא קיים יותר. בספריה אצלנו לא מצאתי ספרים. הסיכומים שמצאתי..הם בסדר אבל אני מחפש משהו ברמה קצת יותר טובה...

לך לספריה אחרת.

מאיפה אתה? בראשל"צ יש ספריה ממש טובה. חוץ, גם באינטרנט יש סיכומים מעולים.

יש לך את רשימת היצירות?

צירפתי לך בכל אופן את שלי, זה כמובן מעודכן להשנה. יש שם רק משהו אחד שלא ברור לי ואני צריכה לבדוק-וסימנתי אותו..(אם צריך ללמוד את 2 השירים של יהודה הלוי או לא) בכל אופן, לפי היצירות האלה חפש אחד אחד בגוגל, אני מבטיחה לך שתמצא הרבה מהחומר. אתה יכול להעזר בקישורים האלה: מאמרים בספרות - פורום לימודים ושיעורי בית סיכומונה - סיכומים בספרות אלוני יצחק - סיכומים בספרות אם יש משהו ספציפי שחסר לך בו חומר, פנה אליי במסר ואשמח לעזור. אבל תחפש קודם.. לא תמיד יהיה לי את החומר ולסרוק לוקח זמן. בהצלחה!

אלוני יצחק- ../images/Emo45.gif

המורה שלי שהיא המורה הכי קפדנית בספרות אמרה לנו ללמוד משם- סיכומים מצוינים..

JumpInTheFire

New member
מה, את לא בי"ב?

זה בדיוק מה שאני עושה במועד חורף הקרוב. אגב, בגרות בספרות לדתיים לא שונה מהרגילה?

ברור שהיא שונה, זה לא שונה מכם?

אתם לומדים גם תהילה? ומדרשים? וכל זה? זה שונה.. לפי מה שידוע לי. ואני כן בי"ב, אני פשוט ממש לא מרוצה מהציון שקיבלתי במועד קיץ..

noyy

New member
שלי שונה מקצה לקצה ממה שהיא העלתה ../images/Emo3.gif

רק העיוורת ואנטיגונה משותפים

למעלה