מיקוד מקצועי

mandana1

New member
מיקוד מקצועי

שלום לכולם, אני עובדת שנתיים בחברה שבה אני מנהלת שירות והדרכה, לפני כן עבדתי שנתיים בחברה אחרת שהייתה חברת הדרכה, ושם עסקתי בתחילה בהדרכה ולאחר מכן התקדמתי למנהלת פרוייקטים בתחום ההדרכה. כרגע אני מחפשת להתקדם לארגון אחר ואני מחפשת בתחום של ניהול הדרכה או ניהול שירות, יחד עם זאת אני מרגישה שהחיפוש שלי איננו ממוקד וזהו מכשול בדרך למציאת עבודה חדשה, מה אתם ממליצים לי. תודה מראש

ניהול קריירה כתהליך בירור אישי

שלום לך יש משהו מאד חלקי בתאור שלך שמקשה באמת להבין מה בדיוק עשית, במה את טובה, מה חסר לך, איך את רואה את עצמך ווד . . . כל אלה מרכיבים כל כך חשובים שבלעדיהם את יכולה להמשיך ולהתברבר, לעבור מעבודה לעבודה בלי באמת לדעת מהי אסטרטגיית הצמיחה האישית שלך. זה מה שחסר לפני התשובה עצמה. הדרכה היא אוקיינוס ענק - הדרכת אנשי מכירות, הדרכת טכנאים, הדרכה משתמשים בתוכנה, הדרכת בני נוער. זה נכון שהכל נופל תחת "הדרכה", אבל זה עולמות שונים, שיטות אחרות. חשוב שתביני את עצמך ברמה עמוקה יותר אני מפנה אותך למאמר שדרכו תוכלי לקבל כיוון להמשך הבירור העצמי ניהול קריירה כתהליך בירור אישי בהצלחה אמיר דרור את מוזמנת לקבל את העלון החודשי שיצא במהלך סוף השבוע שכולל הפעם התייחסות רחבה יותר לתהליכי צמיחה אישית. להרשמה

למעלה