מיקווההההההההההההה

SysTemAtiC

New member
מיקווההההההההההההה

רק רציתי לומר ש: *אני עדיין לא מבין מה אתם מוצאים בפורום הזה *אני צריך להתכונן להרצאה מחר באנגלית (כן בטח כאילו שוויסליב בכלל שם לב על מה אני מדבר אני יכול לדבר על השתלטות על העולם והוא לא יגיד לי כלום) *אני חושב שהדיסק האחרון של SYSTEM פשוט מדהים *חבל שיש לי לימודים מחר *למה דודי צריך לרוץ?

NiGa

New member
מי זה???

כוסראבאק כולכם עם הביוטכ' בלבלתם אותי אני לא יודע לקשר אנשים לכינויים שלהם!

^NB^

New member
זה בירון

אחד באפריל (אני מתחיל להנות מזה)

jimmybob

New member
זה אויבין (גיל)

עזוב לבן אדם משעמם לפעמים בחיים

Run Dudi Run

New member
חח.. מחלואים שכמוכם...

זה אלון!! מי עוד שומע סיסטם ולא ידעתי על זה...? ואהבה את "למה דודי צריך לרוץ"...חחחח
אחד הסימפטיים!! אני צריך לרוץ לאוטו ולהכנס לסמטאות חשוכות ולעשות "בההההה!!!!!" לאנשים שיבהלו.. חחח זה אחד הגדולים.. עשיתי אחד אתמול.. הייתה אמא ובת.. האמא כמעט הרביצה לבת שלה מרוב בהלה.. אני רע...

Run Dudi Run

New member
בכלל, הנהיגה שלי זה פשע...:)

סתם.. לא.. אני נוהג די טוב.. כשאף אחד לא רואה.. אבל אתמול נהגתי סבבה.. אפילו כשהתפקעתי מצחוק מהאמא שהרביצה לילדה שלה..

shantipon

New member
מה הקשר...

למה רק אם זה פשע אז מצחיק?? וזה לא פשע אני יכול לצרוח מהחלון של האוטו כמה שאני רוצה.. מי שעשה את זה זה בנדט..ואני.. אתה רק התסתכלת וכמעט נכנסת במכונית חונה..:)

Run Dudi Run

New member
מישהו אמר..?

מישהו אמר שרק אם זה פשע אז זה מצחיק...? מה אתה לוקח ברצינות..."שותף לפשע" זה ביטוי...יעני גם אני הייתי חלק בזה בכך שנהגתי בזמן שעשיתם את זה... משוגע...

DMaster

New member
נו!

זה דודי אני אצל עומר.. אתה חוזר על מה שאני שאלתי.. שמת לב??

Run Dudi Run

New member
אה.. וזה לא אלון..

שאלתי אותו אתמול והוא הכחיש בתוקף.. עכשיו השאלה הנשאלת: 11 וחצי בבוקר עכשיו, האם לאכול חביתה או טוסט..?!

למעלה