השיש במטבח בעומק 65 ס"מ והכיור (נירוסטה) בעומק 41 ס"מ. (כיור 76 ס"מ כולל המסגרת)
אני אמור לחורר את השיש, ומתלבט כיצד לחלק את 24 הס"מ הנותרים: האם להשאיר שיש עבה בצד הברז? כמה עבה? אולי לעשות חצי חצי 12:12
מה תוכלו להמליץ כדי להקל עלי בעתיד?
בעקרון מצב ב' טוב יותר כי קל יותר (אוייי הגב!!) להשתמש בכיור קרוב לחזית המשטח,
מאחור לברזים וסבוניה מספיק 10 ס"מ בין הכיור לגב הארון,
אבל צריך להתחשב בנתוני הארון שמתחת למשטח, לא בכל מקום ניתן להתקין כיור במיוחד נירוסטה שמצריכה "מותחים מלמטה", לרוב יהיה צורך להכניס את הכיור כ 10 ס"מ מקצה המשטח כי יש ארון מלמטה עם חזית (דלתות) וקורה להחזיק את המשטח,
ולבסוף זהירות בבחירת כיור - חובה אלכסון פנים לפחות 50 ס"מ (מחבת 26+ידית) ורצוי 70 ס"מ והכי להזהר מכיור מחולק 40+40 שלא ניתן להכניס אליו כמעט כלום,