מיקום רהיטים בסלון

לילה12

New member
מיקום רהיטים בסלון

אשמח אם תוכלו לעזור לי לתכנן את הסלון ומיקום הרהיטים. קיר 1(עם חלון) באורך 4.15 מ' ,קיר 2 (עם דלת יציאה למרפסת) 4.65 מ', קיר 3 (מקביל ל-1) 2 מ'. קיר 4 (מקביל ל-2) אורכו 2.95 מ' בסופו יש עמוד והוא מפריד בין המטבח לסלון. אני רוצה לבצע שינוי בקיר 4, לבנות קיר נמוך בגובה מטר או לבטל אותו לגמרי( למעט העמוד שנמצא בקצה). מאוד קשה לי להבין איך הסלון יראה עם הספות השולחן והמזנון ואם אני צריכה את קיר 4 כגב לספה. איך כדאי לתכנן את מיקום הרהיטים בסלון? ואם אתם שואלים למה אני לא מעלה תוכנית של הבית זה כי אין לי קובץ סרוק, סליחה.

M הדרך

New member
ולמה צריך קיר לספה?

אצלי לדוגמא מערכת הישיבה לא צמודה לקיר.תנסי לקשקש על הסקיצונת הזו ע"מ שנבין איפה תמוקם הספה מנסה להבין את התכנית, אבל איזה רהיטים יש לך לסלון? איזה מערכת ישיבה? 1 2 3? 2 3 ?

לילה12

New member
הוספתי נתונים לקובץ

יש לי ספה של 2 3 , נראה לי שיפה יותר לכוון את הספות כך שאחת תפנה לעם הגב לקיר מספר 1 והשניה לקיר מספר 2, כך שאנשים ישבו עם הפנים למרפסת ולא עם הפנים למטבח.

M הדרך

New member
בין המטבח לסלון

ישנו כיום קיר ואת רוצה לשבור ולהשטיר חומה נמוכה (80 ס"מ בערך אם זה לגב ספה)? אם כן , זה עדיף..זה ייצור חלל מאוורר יותר בין הסלון למטבח רק קחי בחשבון שפתאום את חשופה יותר לכל הנעשה במטבח.ותקווי שאין קורה מלמעלה..למרות שגם אם כן..בעידן הצבעים והעיצובים כל קורה,עמוד או קיר מוזר נהייה סלב בבית.. שאביא לך פטיש או קונגו..אהה בעצם צוריים זה יעשה רעש...

למעלה