מיקו פורש בשיא!!!!

מיקו.

New member
מיקו פורש בשיא!!!!

היה אחלה... יש כאן אנשים ניפלאים ויש גם פחות טובים. האמת היא שנהניתי מאוד מהצ`אט....עד שהוא נגרר לפסים לא רצויים אני מרגיש שמיציתי את עצמי בצ`אט דיברתי עם מי שרציתי.....וניפגשתי עם מי שרציתי האמת.....לא עם כל מי שרציתי אבל גם זה הריי חלק מהצ`אט ליהי לי28 נטע32 נקיטה לארה דידי סמרקי מסטר יניבי ז`אקו קים ענת כמובן דן האמיתי והאגדי שלו אני חייב את כל החוויה הזאת..... ועוד הרבה ששכחתי...כרגע... תודה לכולכם על צ`יטוט מהנה תמשיכו כך...אתם גדולים. אותי אפשר יהיה לימצוא במקומות אחרים. ביי לכולם ותודה

דידי(בת

New member
מיקו... חה חה חה

עד שלא רואה.. לא מאמינה!!! הבנת?? הא? הא?? הא??? הא????? :) ממש ליוסי סאיס.. עצוב...

לי28

New member
מיקוווווווווווווו

מיקו - טוב חמוד אז עוד קטע... עוד קצת תשומת לב עוד קצת יחס ואהדה... אז עם הרבה אהבה לאאאאאאאא מיקווווו תשאררר סתם... העולם גדול והר עם הר לא נפגש אך האתרים צפופים הם... אז אולי יום אחד... נגלה ששנינו באותו אתר מיקו היקר.. מקדישה לך בזאת אני את דברי אלתרמן כפרידה... אם גם אתך אינני, אם אתך עד תם. אם לא תראיני יום, בראיני בחלום. הזמן מוחק בידיים פלד וכתב עופרת, אך הכתוב על המים לא ימחק עד תם אם גם אתך אינני, אני אתך עד תם. עם פרח-בר אדם תראיני בחלום. אתך נותרתי בשנים עם רוח על המים, עם פרח-בר פשוט אתך עד קץ אשוט....

NETA 32

New member
מיקו - אל תעלם לנו!!!!

מיקו - אל תלך! אתה לא יכול לעזוב אותנו ככה. ככה מסתלקים? בלי להגיד שלום? אתה משאיר מאחוריך חור גדול... הוספת לי כמה נקודות `אור` לציטוט, ותחסר לי מאד.... אפילו שגם לי כבר לא נשאר עוד הרבה זמן להיות פה... לא יפה איך שהלכת, אבל יש לי הרגשה שעוד תחזור..... נטע

למעלה