מיקיז - מקום חדש בחיפה
אתמול בדרכי מחורב הביתה שמתי לב שביכר הספר צצה לה מעדניה חדשה .. מאחורי דומינוז פיצה קמה לה מעדניה חדשה בשם "מיקיז" , האמת בהתחלה קצת חששתי כי זה מקום חדש ואתם יודעים .. אבל ... בתור חובב בשר מושבע ששמח שסוף סוף יש מקום בשרי בכיכר הספר החלטתי להיכנס . לא הצטערתי . טוף.. קודם כל הבהרה , כשר זה לא כך שכל אוכלי הכשר ראו הוזהרתם ( אומנם יש זוגלובג וכאלו אבל הרוב הוא מהמין הלא כשר , הטעים .. ) . מסתבר שבעל הבית הוא איש היי טק שהחליט לעשות הסבה לקולנירה , הרמתי גבה אבל מהר מאוד הבנתי שהאוכל הוא המומחיות שלו .. האיש פשוט חי כמה שנים בחול ובמסגרת נסיעותיו הרבות למד והכיר הרבה מאוד בכל מה שקשור לאוכל ורואים את זה עליו .. ניתן להשיג שם הכל מנקניקים ובשרים ( פסטרמות , נקניקיות , פטריצ´יאנים , צוריסו .. בקיצור כל מה שטעים ) מעדני קיבוץ להב , מזרע ועד לכשרים של זוגלובג והוד לבן . יש גם אזור של גבינות והוא סוכן של חברות כברקנית וגד ( וזו רק ההתחלה ) . בקיצור חגיגה לחייך . לפי מה שהבנתי בערב המקום מתפקד כ "ביסטרו" .. אנשים באים שותים בירה מהחבית ואוכלים צלחות של כל מיני נקניקים מעושנים ( שאגב אתה מרכיב את הפלטה והמחיר לפי המשקל !! ) באווירה של סוף יום .. אומנם המקום הוא מעדניה - ביסטרו אבל .. יש שם גם סנוויצים לאורך כל היום ( הסלטים תוצרת בית וניתן לקנות במשקל הביתה ) ובקרוב מבטיח בעל הבית גם ארוחות צהריים . בקיצור מההתרשמות שלי זה נראה מקום עם פוטנציאל ואני בטוח שאחזור לשם .
אתמול בדרכי מחורב הביתה שמתי לב שביכר הספר צצה לה מעדניה חדשה .. מאחורי דומינוז פיצה קמה לה מעדניה חדשה בשם "מיקיז" , האמת בהתחלה קצת חששתי כי זה מקום חדש ואתם יודעים .. אבל ... בתור חובב בשר מושבע ששמח שסוף סוף יש מקום בשרי בכיכר הספר החלטתי להיכנס . לא הצטערתי . טוף.. קודם כל הבהרה , כשר זה לא כך שכל אוכלי הכשר ראו הוזהרתם ( אומנם יש זוגלובג וכאלו אבל הרוב הוא מהמין הלא כשר , הטעים .. ) . מסתבר שבעל הבית הוא איש היי טק שהחליט לעשות הסבה לקולנירה , הרמתי גבה אבל מהר מאוד הבנתי שהאוכל הוא המומחיות שלו .. האיש פשוט חי כמה שנים בחול ובמסגרת נסיעותיו הרבות למד והכיר הרבה מאוד בכל מה שקשור לאוכל ורואים את זה עליו .. ניתן להשיג שם הכל מנקניקים ובשרים ( פסטרמות , נקניקיות , פטריצ´יאנים , צוריסו .. בקיצור כל מה שטעים ) מעדני קיבוץ להב , מזרע ועד לכשרים של זוגלובג והוד לבן . יש גם אזור של גבינות והוא סוכן של חברות כברקנית וגד ( וזו רק ההתחלה ) . בקיצור חגיגה לחייך . לפי מה שהבנתי בערב המקום מתפקד כ "ביסטרו" .. אנשים באים שותים בירה מהחבית ואוכלים צלחות של כל מיני נקניקים מעושנים ( שאגב אתה מרכיב את הפלטה והמחיר לפי המשקל !! ) באווירה של סוף יום .. אומנם המקום הוא מעדניה - ביסטרו אבל .. יש שם גם סנוויצים לאורך כל היום ( הסלטים תוצרת בית וניתן לקנות במשקל הביתה ) ובקרוב מבטיח בעל הבית גם ארוחות צהריים . בקיצור מההתרשמות שלי זה נראה מקום עם פוטנציאל ואני בטוח שאחזור לשם .