@HelpSupport אוקי, תפוז תיקנו את ההרשאות, מסתבר שמשתמש לא מוחק בפועל, אז לי זה נראה ככה (לא הייתה קודם גישה לצפייה של הודעות מחוקות למרות קיום של הרשאת שחזור הודעות (הרשאה שלא הייתה פועלת כי לא ניתן היה לצפות במחוקות מלכתחילה). כמו כן שים לב כי יש Undelete):מעניין, אני רואה רק את התגובה השניה שכתבת עם העריכה של אזכור מספר ההודעה שמחקת (וכן יכול גם לצפות בהיסטריה של עריכת ההודעה על גרסאותיה)
אז אכן את ההודעה הראשונה שמחקת, מחקת לצמיתות
כשל הגדרת הרשאות קבוצת המשתמשים אשר אמור להיות מטופל ודחוף
אומנם למנהל יש אופציה של בחירה ב-"שחזר הודעות", אין בה טעם אם משתמשים מוחקים תוכן לצמיתות ואין מה לסמן לשחזור
וכאשר מנהל מוחק הודעה דרך הניהול, המערכת אמורה היתה לתת אפשרות בחירה באיזה אופן למחק את ההודעה/הנושא (לצמיתות או חלקה), אך זה לא מופיע...
עריכה: וכעת מחקת גם את ההודעה השנייה שלך
יש לציין שזה פועל רק למנהל, כל אחד בפורום שלו בלבד, למשל כאן בפורום אופיס אני משתמש רגיל ולא יכול לצפות במחוקות (אם היו), אבל מיקי יכול (אם לכלל המנהלים טיפלו בהרשאות)
מוגבל לכל נושא בנפרד, ברשימת הנושאים אין חיווי (אלא רק אם כל הנושא נמחק), אם מחקו תגובות ספציפיות, צריך להכנס לנושא, כך שמנהל אפילו יכול להיות לא מודע לכך שמשתמש מחק הודעה איפשהו עד שהמנהל יראה את הנושא שוב (עקרונית המנהל יכול גם לתת למשתמש נקודות אזהרה על מחיקה שלא כדין אם יראה הודעה כזו, אך עוד לא הוגדרה מערכת הגבלת הרשאות משתמש על סמך ניקוד זה (נניח לשלול אפשרות להגדיר תמונה וחתימה אם ניתנה נקודת אזהרה אחת למשל), ובכלל כל השימוש במערכת תיצטרך נהלים חדשים)
אה כן, אם ההודעה נערכה, יש
נערך לאחרונה ב: