מיקי - את זה אתה בטח מכירים (טרי מהיום)

וחלאס

לצילום טוב צריך לרדת מאד נמוך או שהסירה תעלה גבוה. שתי האפשרויות לא הלכו.

Hawk17

New member
מזכיר לי מאוד את הטיסה הפתוחה הראשונה שעשיתי

מזכיר לי מאוד את הטיסה הפתוחה הראשונה שחוויתי בחיי,אשר הייתה כנוסע בטרייק . הטיסה הייתה בגעש. שם, גם הבהלנו קצת את הערומות למטה בטיסה נמוכה נמוכה, כזו שאתה מסוגל להרגיש את חמימות הגלים של סוף הקיץ... טרייק הוא לא דבר קצת יותר נוח ממה שאתה עושה? עומר.

עומר אתה בהחלט צודק

ואם כבר להסתלבט באויר אז אפשר בטרייק גם לצרף חבר בן זוג או אחר.

Hawk17

New member
אשתף אותך בסוד...

אבל כצעד הבא להשלמת התמונה אני מתכנן על דריפטר... בן דודו התלת צירי ("מטוס") של הטרייק. זה, לפי השקפת עולמי הצרה... , ביחד עם הגלישה האווירית , ישלים לי את השלם והמושלם. גבוה וטבעי(ללא מנוע) - דאיה בגלשני אוויר. ציפור אמיתית. נמוך עם מנוע רועש - דריפטר\טרייק. בטיסה בכלים הללו מריחים טוב טוב את הים ,השדות והפרדסים. "אופנוע" מעופף למפונקים .....

Hawk17

New member
לשבת בבית או לא - מענין תסבתא שלי.

מה לעשות אמיר, שאני מסכים איתך שיפה לטוס שם...ואפילו מפתה מאוד מאוד להנמיך. ומה לעשות אמיר, שאני חושב שאם כבר מנוע- אז עדיף להשקיע עוד קצת ולעשות את זה בדריפטר\טרייק. 1/3 דריפטר עולה בערך כמו כל הרתמה שלך.

Hawk17

New member
תיקון

ראיתי את המחיר שכתבת - $6000. אז קבל תיקון - חצי דריפטר,יד 2, עולה כמו כל הרתמה שלך... כמובן שרתמה הרבה יותר חסכונית בהוצאות שוטפות. הרבה הרבה יותר.

משום מה היה נדמה לך שביקשתי ממך

איזה חוות דעת. אז לא ביקשתי. הצעתי לך להגיב, אם אתה מוצא לנכון, בתחומים שאתה מתמצא בהם. רתמה ממונעת זה תחום שאתה לא מתמצא בו.

Hawk17

New member
תגובה

שלום אמיר. אני מעולם לא טענתי שאני מתמצא בתחום רתמות ממונעות ואינני מתיימר לטעון שאני מתמצא. אין לי שמץ של מושג מקצועי ברתמות ממונעות.רק יצא לי לראות במו עיני אחרים טסים ברתמות ממונעות. גם לא ביקשת ממני שום חוות דעת, והגבתי לא כי ביקשת ממני אלא על סמך דעה אישית חוויתית בלבד.(וחוויה אישית באווירונים זעירי משקל). פורום זה הוא פורום פתוח ולכל אחד הזכות להביע את דעתו המקצועית או העניה על כל נושא שעולה. אינך חייב לי כלום אמיר, ואינני חייב לך דבר. אתה לא חייב להתייחס לדעה שלי אם אינך מסכים איתה. אינני מבין על מה אתה כועס אמיר. סופ"ש וטיסות בטוחות. עומר.

David Gerby

New member
../images/Emo12.gifנראה דומה

וזה לא צולם ממוסקיטו... לא מרתיע אותך לטוס עם הגלשן בקרבת נתיבים כה צפופים?

חגי עצ

New member
תגיד כמה

אמיר שלום תגיד כמה עולה המוסקיטו או שם אחר שזה רתמה ממנעת ואם אפשר לכבות אותו כשעולים גבוהה ולדאות כמעט כמו בלי? חגי

חגי עצ

New member
ןמי מלמד/מכשיר לטוס ולדאות ?

או ,כמעט נסחפתי ו כתבתי תכתוב מתי אתה ממריא אני רוצה לראות ,אבל עוד רגע אני צריך להיות עוד קצת רעב ,שלא תיהיה רוח או גלים או שיהיה קר ושזו תיהיה האפשרות האחרונה שלי לספורט

למעלה