מיקי, האם מגיע לך מזל טוב?

מיקי, האם מגיע לך מזל טוב?

האם מגיע לך מזל טוב על סולו בפיטס? פרסמת תמונה בה אני מזהה טייס אחד בלבד יושב במטוס. לפני כמה ימים פגשתי את יצחקי שסיפר שאתה עובד קשה בטיסות ויש תוצאות. אם יצחקי אומר שזה מטוס קשה, וכל נחיתה שלו היא "התרסקות מבוקרת" אין לי ברירה אלא להאמין לו.

אמת

אכן אתמול עשיתי סולו חשבתי שזה ברור מהתמונות... אבל עם כל הרוחות הרעות כאן בפורום, הטעם הטוב הלך פייפן. קשה, אבל המטוס עכשיו בשליטתי ולא להיפך (היום עשיתי עוד 3 הקפות סולו). הרבה יותר רציני או מפחיד מהסולו הראשון שלי על ססנה או פייפר או אפילו האז"מ בפעם הראשונה - על כל המטוסים הללו לא היה לי ספק שהכל יהיה בסדר. בפיטס זה סיפור אחר - כל טעות על המסלול בהרצליה יכולה להגמר ב $$$$$ נזק. שלא לדבר על הבושה, לי וליצחקי. בסה"כ עשיתי 7.5 שעות הקפות(!!!) לפני הסולו, בהרצליה, ועוד כ 2 שעות הקפות בארה"ב (מהתא הקדמי ועם מסלול ברוחב נורמלי). יצחקי הכין אותי טוב מאד (כמובן), ובאותו הזמן גם למדתי כמה הוא באמת טוב (כי לתת לפיטס/תלמיד להתחרבן ולהצליח לתקן מהתא הקדמי ברגע האחרון ממש - זאת באמת יכולת מדהימה)

כל הכבוד ... ../images/Emo65.gif

ותזכור שאני רוצה סיבוב

כל הכבוד, מיקי ! ../images/Emo49.gif

ותתעלם מהרוחות הרעות (יש דברים שלא שווים שום התייחסות), תטוס והטעם הטוב תמיד יחזור! תמשיך להצליח, דודי.

סולו

מים לא אשפוך עליך!! איך סבתא שלי אמרה פעם? "אני רוצה שתטוס לאט ונמוך ותשמור על עצמך!" אז מיקי, טוס איך שצריך! ואנחנו איתך! (גם כשאתה סולו במטוס). אריאל

dantzur

New member
../images/Emo49.gif

וכל הכבוד - לדברי יצחקי משבוע שעבר ציפה לך חלקו האחרון והקשה של ה"גיבוש" השבוע. לפי הסולו, צריך להוריד את הכובע על ביצועיך השבוע - בברכת "אף פעם לא יותר גרוע"... Have fun

מיקי, מז"ט

ואם אתה לפעמים על 123.70 אז אתה מכיר את האימרה של יהודה: "ימותו הקנאים!", ואני אומר "יחיו הקנאים ויסבלו!". יהיה נחמד לטוס לידך עם ה RENEGADE שלי, למרות שמהירות הגישה שלך היא בערך מהירות השיוט שלי - אבל הצבעים מאד דומים...

תודה לכולם על הברכות

היום טסתי כבר לבד, לאזורי חיפה, ועשיתי קצת ארובטיקה - כמה לופים ראשיפטיש ורולים (גובה 2500-3500, באזור המותר במפורש לארובטיקה). זה סופו של תהליך של שנה וחצי - הוצאת רשיון טייס GA, רכישת מטוס ארובטי, הדרכה בארה"ב, הבאת המטוס לארץ ...ועד ללופ הראשון סולו. וזה גם תחילתו של תהליך ארוך של לימוד והכרת המטוס לעומק... אני מקווה לטוס לחיפה (20 דקות כל כוון הרצליה-אפק) 4-5 פעמים בשבוע.

גם לי מותר לקנא? ../images/Emo5.gif

המון המון מזל"ט! ד"א, למה דווקא בחיפה? לא שאני מתנגד, (אתה מוזמן לכ"פ בשבת לשתות קפה ד"א) אבל האזורים של הרצליה לא יותר קרובים?

laronpilot

New member
מיקי תגיד...

לופים כאלה לא מערבבים לך את השכל במוח... אין לי מילים.

למעלה