מיקי ליבוביץ' פורש .... כתבה מצורפת

נגיעוT

New member
מיקי ליבוביץ

האיש תרם את עצמו יום יום שעה שעה למאבק להחזרת אודי,אלדד וגלעד הביתה אי אפשר להסביר במילים את גודל עשייתו למען העניין. לצערי אני מצטרפת לדעתו על תפקוד הממשלה,אני מקווה שחבריו של גלעד שתפסו את מקומו ואת מקום שי בקבוצת החברים-יצליחו להמשיך ולהלחם עד החזרת גלעד הביתה. תודה למיקי ולשי (תודה זו תועבר אליהם גם בעל פה)

יונה1

New member
מלי, את ראית רק צד אחד של התמונה הכללית

מיקי ליבוביץ רמס וניסה לאחרונה להמשיך ולרמוס את כל מה שהפריע לפירסומו האישי ולהבלטת שמו במאבק. חוויתי את זה היטב על בשרי כבר לפני למעלה משנתיים (ליתר דיוק על בשר פעילות החבר'ה מ"ערים בלילה", כי אני בפרוש לא חלק מהספור הזה). לצורך השוואה קטנה, למרות הצלחתה המוכחת של תנועת "ארבע אמהות", איש מהצד לא יודע עד היום מי הקים אותה ועמד בראשה. והנה היום, גלעד כרגיל עדיין נרקב בשבי, אבל פרישתו של "הכוכב" ליבוביץ תופסת כותרת בעתון. מה זה רלוונטי לעזאזל מי מוביל עשייה ומי עומד בראשה?

יש עוד אנשים שפרסומם האישי חשוב להם מאד

יש עוד אנשים שפרסומם האישי חשוב להם מאד, והם עושים שימוש בנושאים מרומו של עולמנו, המטרידים רבים מאיתנו, כדי להאדיר את שמם ולפרסמו. זה בסדר ויכול להועיל עניינים עצמם כל עוד זה לא בא כתנאי לפעילות של אותם אנשים, ובפרורפורציה הנאותה של כמה אנרגיה מושקעת בענין עצמו וכמה בפרסום העצמי. והכי חשוב - כל עוד זה לא בא להפריע לאחרים הפועלים גם הם להשגת אותה המטרה, תוך דרישה ל"מונופול" ("הכל יעבור דרכי או שאני לא בעסק", וגם - "תפנו אלי את כל המתעניינים, בעיקר מקרב אנשי התקשורת והעיתונאים. הם יקבלו ממני את המידע, לא מכם. אתם לא תקבלו אותו כדי לא להעבירו הלאה בשמכם" וכו' וכו'). לצערי ישנם גם כאלה, בהם גם מי שטרם פרשו אבל ממשיכים לבצר את מעמדם כ"מקור בלעדי" וכמי ש"על פיו ישק דבר".

יונה1

New member
אכן אני מדברת על הכשלת אחרים

אין לי כל בעיה עם אגומניאקים שמבקשים פרסום על גבו של גלעד, כל עוד הם לא מנסים להכשיל אחרים. במקרה של פדויי השבי זה חמור במיוחד, כי תרומתם למאבק חשובה יותר מהתרומה של כולנו גם יחד.

למעלה