מיקי - מה בנוגע לאימונים שלך בחיפה

תתבייש לך חצוף שכמוך

אני דורש מראש הפורום למחוק הערה כזאת פוגעת ומעליבה שפוגעת בי אני איש מאמין ואני לא רוצה לראות איך נושאים את שמו לשווא

תתבייש לך חצוף שכמוך!

אני דורש מראש הפורום למחוק הערה כזאת פוגעת ומעליבה שפוגעת בי אני איש לא מאמין ואני לא רוצה לראות איך נושאים את שמו לשווא

מנחם123

New member
רק אלוהים טיפש יכול ליצור ....

חסידים שוטים כל כך. צור בנר היקר באדם, עד שלא תמחק את ההודעה העליונה, תהיה כאן הודעת מחאה קבועה. אני נעלב מנשיאת שם אלוהים לשווא על ידי עובדי אלילים. נ.ב רבים מחבריי ישמחו לתת יד ולעזור בהודעת המחאה עד שלא תעלם ההודעה הפרובוקטיבית. ובשאלה תעופתית נסיים: האם אלוהים יכול ליצור מסוק עם רוטור עליון אחד בלבד ?

למנחם שמתבייש לתת פרטים..

כל המסוקים (או רובם למעט הקומוב הרוסי והצינוקים למיניהם) הינם בעלי רוטור עליון אחד, אני מניח שאתה מתכוון אם אפשר ליצר מסוק ללא רוטר זנב והתשובה היא חיובית. אחד הדגמים של היוז 500 מנצל את דחף הטרבינה שלו כפיצוי על הטורק של הרוטור העליון. ובקשר למחאות למיניהם- למה לא תפנה את האנרגיה שלך למשהו יותר חשוב??

laronpilot

New member
חברה, בלי לגרור אש....

אבל האדם הוא המכונה/הפלא הכי מדהים שיש עלי אדמות וכל מי שחווה גידול ילד קטן (כמו שאני חווה בימים אלה בגידול התינוקת שלי רומי) יודע על מה אני מדבר. שיהיה לכולנו לילה טוב יפתח לרון

למעלה