מיקי סוגרת חשבונות: "קרן זונה"

מיקי סוגרת חשבונות: "קרן זונה"

מיקי היום באחות הקטנה: - איך את מסכמת את החוויה בבית? מיקי: "אני סבלתי כל דקה שהייתי שם פשוט סבלתי ניסיתי שלא יראו את זה אבל הבנתי שראו.. אני מחכה שנעמה תצא ואני מחכה שקרן תצא" - איך היית מגדירה את קרן בשלוש מילים? מיקי: "זונה.. אהה זה מילה אחת" "אני הייתי בוסית של קרן בדום 5 שנים וזה היה ההזדמנות שלה להתנקם בבוסית שלה" - מה התכונה הכי גרועה בנעמה? מיקי: "היא לא מפסיקה לדבר והיא פלספנית ומנסה לדבר במילים גבוהות ויש לה מבט רע בעיניים" - אם לא סבלת את קרן למה דחפת לה את ערן? מיקי: "אסטרטגיה הבנתי שאם ערן וקרן בבית ידעתי שירצו להדיח אותה ואת ערן, לא מעניין אותי לראות אותם ביחד"

KroKodil1

New member
די צודקת...

תיארה מעולה את נעמה... לא מאמין לה לכל המניפולציות שהיא מנסה לעשות לעינב,ג'ני,רנין...

ShukyD

New member
לא משנה מה אומרים על נעמה

אני חושב שמיקי היא בנאדם שפל אישה נשואה שהיא אמא לילדה לא צריכה להוציא כאלה מילים מהפה בטח שלא להתנהג כמו שהיא מתנהגת ולחשוב כמו שהיא חושבת נעמה לפחות נאמנה לעצמה, לא מנבלת את הפה, לא יורדת נמוך יכול להיות שהיא מבולבלת ולא מוצאת את עצמה, אבל היא בנאדם. כשמיקי אמרה "אני רוצה שהילדה שלי תסתכל על זה כשהיא תהיה גדולה, כדי שהיא תוכל להיות גאה באמא שלה זה היה הדבר הכי טיפשי ששמעתי אי פעם כי אם לילדה שלה יהיה מינימום הגיון וחשיבה עצמאית היא לא תעשה שומדבר מעבר ללהתבייש באמא שלה שכשהיא נשואה עם ילדה מפנטזת על כושים ומספרת את זה לכל העולם... אם בעלה לא שווה כלום בעיניה, למה שאנשים אחרים יהיו?

Saladin

New member
רגע מה, אסור לה לפנטז על כושים?

ואם גבר היה אומר את זה (על כושיות או שבדיות, לא משנה), היית אומר אותו דבר?

ShukyD

New member
ברור שהייתי אומר אותו דבר

זה דבר אחד לפנטז ודבר אחר להגיד את זה מול כל העולם ולהשפיל את אישתך \ בעלך מה היא מטומטמת? זו הדוגמא שהיא רוצה להעביר לבת שלה? מילא כל הסביבה הקרובה שלה כבר יודעת מי היא בדיוק אז אף אחד לא מופתע אבל במה הבת שלה חטאה שהיא צריכה לצאת בדיוק כמו אמא שלה זה לא התנהגות של אנשים, זו התנהגות של אישה מבוגרת <יותר מדי מבוגרת> שבטוחה שהיא מינימום פיטר פן שתתנהג בהתאם לגילה ותתחיל להרגע עם השטויות בחיי שאני מרחם על הילדה שלה ועל בעלה שלא רואה <או שכן רואה ואוהב להיות סמרטוט> איך היא משפילה אותו זה דבר אחד להיות אישה חזקה ודבר אחר להיות אהבלה ברמות כרוניות

Saladin

New member
אתה מגזים לגמרי.

כאילו שכל אמירה שלה צריכה להישפט כמתן דוגמה לבת שלה. אפשר לחשוב שאתה מכיר את מערכת היחסים בינה לבין הבת שלה ויודע מה ההשפעה של כל אמירה. חוץ מזה, קצת הומור לא יזיק. קבל את האמירה על הפנטזיה בהומור ולא בגישה צדקנית. חוץ מזה, אני מסכים שמיקי היא ביצ'ית ושפלה בהחלט.

ShukyD

New member
שום צדקנית ושום דבר

אם היה בזה הומור - ככה הייתי לוקח את זה האישה הזאת חיה באגדה, זה הכל. ואני לא מכיר את מערכת היחסים שלה עם הבת שלה אבל אני מניח מעבר למה שברור שאם הילדה שלה היא הדבר הכי חשוב לה בעולם והיא דואגת לשמור אותה קרוב קרוב אליה אז ההשפעה גדולה.

no nick 1989

New member
טוב,זה ממש מגעיל..

אני לא מבינה מה הקטע שלה להתחיל ללכלכך על אנשים? קצת כבוד!!

למעלה