מיקי רורק

RockTheFuckOut

New member
מיקי רורק

מודה לאקסל רוז כשהוא זוכה בטקס האמי מי ראה?

CyberP

New member
קישור + מידע

מיקי רורק זכה בפרס השחקן הטוב ביותר בסרט דרמה, על תפקידו בסרט "המתאבק" (מומלץ לכולם ד"א). מיקי ואקסל חברים טובים כבר די הרבה זמן (מיקי מופיע בתודות של צ'ייניז דמוקראסי גם, אם זכרוני אינו מטעה אותי). הסרט צולם בתקציב די מצומצם, ואקסל רוז החליט לעזור לרורק ותרם את סוויט צ'יילד לפסקול של הסרט בחינם. (אחרי זה הגיעו תביעות מסלאש ודאף, אבל נשים את זה בצד). מיקי רורק מודה לאקסל: http://www.slashfilm.com/2009/01/11/golden-globes-speeches-christopher-nolan-and-mickey-rourke/|סלינק

CyberP

New member
שיט, תיקון קישור

http://www.slashfilm.com/2009/01/11/golden-globes-speeches-christopher-nolan-and-mickey-rourke/

RockTheFuckOut

New member
וואלה ראית את הסרט?

אתה יודע הם גם מאוד מזכירים לי אחד את השני(מיקי ואקסל) בזמן הנאום חשבתי לעצמי שהם דומים. מעבר לזה ,שניהם היו כוכבים גדולים ב 80 ודעכו בתחילת ה 90.. עשו ניתוחים פלסטים דומים (ככל הנראה) והדבר הכי חשוב ,שניהם דפקו קאמבק מוצלח.

CyberP

New member
בוטוקס, השתלת שיער...

שלא צלחה ודפקה לו את צמיחת השיער. מה הוא הולך עם צמות כי הוא אקזיביט?

אוי ואבוי..

זה ממש עצוב.. ואני חשבתי שהוא הולך עם הצמות כחלק ממן משבר מוזר שבא יחד עם לבוש היאפי שלו.. בוטוקס? בשפתיים?? זה באמת עצוב!

CyberP

New member
לא בשפתיים../images/Emo6.gif

הוא לא אורית פוקס.... בוטוקס בפנים בכלליות קצת קצת פה, קצת שם, למחוק קמטים. לא משהו נדיר בארה"ב נכון להיום. בגלל זה עור הפנים שלו נראה כזה מתוח. והשתלת שיער הוא עבר איפשהו בסביבות 2000-2001, כשהשיער שלו הלך והדלל. היא התפקששה קצת, ועכשיו הוא מכסה על זה עם הצמות האלו. אין מה לעשות, גם הגיבורים שלנו מזדקנים. (למרות שהרבה אנשים היו רוצים להראות כמו אקסל רוז כשהם יתקרבו לגיל 50).

hofri10

New member
אקסל נראה כמו יצור....

אבל ב-2001 הוא היה אקסל כמו של פעם רק מגולח בפנים, ורחב פי 4. ב-2007 הוא היה כמו עכשיו רק רחב פי 4. הכל כמובן לפי הופעות שראיתי ביוטיוב.

CyberP

New member
אני לא חושב שהוא נראה כמו יצור

הוא נראה בסדר, קצת מתוח אבל הוא סך הכל לדעתי נראה טוב.

hofri10

New member
אני חושב שכבר שהוא גידל את הזקן

בשנת 92 או 93 הוא נראה רע. לא מתאים לו.

otlumak

New member
הופרי אני חושב שאתה מדבר שטויות זה אחלה סטייל

ובכלל לפי מה שאני זוכר ב-estranged הוא עם זקן וזה אחד הקליפים המגניבים והוא נראה שמה סבבה לגמרי אחי.

עדיין נורא

שיעשה כמה ניתוחים שהוא רוצה, הצמות האלה מזעזעות.. אם כבר שיער מזויף לפחות שיהיה יפה:) די קשה לעכל את זה שהוא עוד שניה בן 50.. שעברו יותר מ20 שנה מאז שאפטייט יצא! נולדתי בזמן הלא נכון

הצמות האלה באמת מזעזעות...

זה נראה כאילו הוא במשבר גיל החמישים ומנסה להראות יותר צעיר... אבל לא הבנתי משהו, הצמות האלה שלו או מה!? כי אמרת שנדפקה לו צמיחת השיער בגלל ההשתלה.. אז מה עוזרות לו הצמות?

CyberP

New member
זה סוג של תוספות שיער

הוא פשוט לא יכול ללכת עם השיער הטבעי שלו ככה פזור כמו פעם, אז הוא מצא פתרון לשיער שלו + תוספת כלשהי.

RockTheFuckOut

New member
תגיד יורי

בזמן שנעדרתי הספקת להעלות את הכתבה על ציניז? אני מבין מההתפקדות פה שאתה גם מופיע בה
וגם אנצל את ההזמדנות להודות לך ולשאר על המזל טוב .

למעלה