p e b b l e
New member
מיקי, שיחקת אותה!!
הכנתי את לחם הבננות שלי נטול גלוטן לפי ההוראות שלך.
השתמשתי ב- 1/3 קמח תפו"א, 1/4 קמח עדשים והשאר דורה, ורבע כפית קסנטם גם.
יצא מצויין, רך וטעים ולא מתפרק. הדבר היחיד שיצא פחות טוב זה שהעוגה תפחה פחות, אבל ממש לא סיפור.
תודה רבה רבה!
הכנתי את לחם הבננות שלי נטול גלוטן לפי ההוראות שלך.
השתמשתי ב- 1/3 קמח תפו"א, 1/4 קמח עדשים והשאר דורה, ורבע כפית קסנטם גם.
יצא מצויין, רך וטעים ולא מתפרק. הדבר היחיד שיצא פחות טוב זה שהעוגה תפחה פחות, אבל ממש לא סיפור.
תודה רבה רבה!
