מיקסר חזק

  • פותח הנושא MM773
  • פורסם בתאריך

MM773

New member
מיקסר חזק

שנים שהיה לי מיקסר של בוש. יפהפה וחזק שלש בצק בשניות והקציף במהירות על.
לא הערכתי את הבוש נכון עד שקניתי קנווד 777 עם 1200W.
כאשר הבוש הפסיק לערבל חשבנו שזה מיותר לתקן אז קנינו קנווד 777.
כמה טעינו.
הקנווד בהחלט לש בצק ומקציף. אבל לא באותה מהירות כמו שהיה לבוש אפילו שהמנוע של הבוש היה חלש מ1200W. בהחלט לא באותו הכוח.
לאור הנסיבות החדשות והאכזבה, שלחתי את הבוש לתיקון .
מי שלא עבד עם בוש לפניי הקנווד לא יבין את ההבדל, לדעתי!!!!
בקיצור, אני ממליצה על מיקסר בוש למי שאוהב ללוש בצק מהר וטוב ואוהב עבודה מהירה וטובה.
שבת נעימה ואפופה ריחות נעימים....
 

dani666

New member


 

ornme1

New member
יש לי את ה KMIX החזק והוא סוס עבודה.

עובד אצלי הרבה שעות בשבוע, כבר שש שנים, ומעולם לא איכזב, חזק ואמין.
נראה לי שכנראה קיימת בעיה בקנווד הספציפי שקנית .
 

DANIAVNI

Well-known member
אני שואל בתור מי שרק מתחיל בתחום האפייה

האם לא עדיף להתשתמש לצורך לישת בצק במכונת לחם ?

ובאותה הזדמנות

מהי דעתכם על התוצאה שנותנת מכונת לחם
ביחס לאפשרויות האחרות העומדות בפני בשלן חובב ביתי
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מכונת לחם היא מכשיר אדיר אבל גם עם מגבלות גדולות

בעיקר מגבלות של כמות ושל צורה.
&nbsp
אם המטרה היא לקבל כל בוקר לחם טרי הרי שאופה הלחם הביתי ייתן תוצאה מעולה ובלבד שאנחנו מסתפקים בצורה הגושית שהמכשיר מוציא.
&nbsp
אם אנחנו רוצים מאפים קצת יותר משוכללים הכוללים עיצובים וקליעות הרי שהמכשיר לא יתאים.
&nbsp
נכון שאפשר להשתמש במכשיר גם ללישה בלבד אבל שוב מגבלת הכמות קיימת גם פה ולא תמיד קל להתאים את הכמויות היחסיות של כל רכיב
 
למעלה