מיקסר של בוש

eran735

New member
מיקסר של בוש

מעוניין לקנות מיקסר לשימושים ביתיים
המליצו לי על הדגם BOSCH MUM54230
למישהו יש נסיון איתו או עם מיקסרים של בוש?
אשמח גם להמלצות לבלנדרים אחרים בטווח מחירים דומה(1300-1800)
 

bali

New member
מנהל
אין לי נסיון עם בוש

אבל יש לי נסיון טוב עם קנווד.
בד"כ אומרים קנווד ויש חושבים על ה KMIX. יש לי אותו והוא בסדר, אבל יש דגמים יותר חזקים ממנו במחיר דומה או כזה שבטווח שציינת.
השאלה כמה בצקי שמרים אתה מתכנן על המיקסר. בבצקי שמרים אני קצת נזהרת עם ה KMIX, צריך להקפיד על מהירות נמוכה כשנותנים לו עבודות קשות.

היה לי מיקסר ישן שלהם שדומה ל KM305 והיה מצויין, ממש התבאסתי כשהוא שבק (אחרי 20 שנות שימוש).
גם KM336 נראה סבבה ויש לו קערת נירוסטה.

אם אתה בונה על כמויות גדולות, נגיד בצק משני קילו קמח, ממליצה לבדוק מיקסרים מסדרת מייג'ור. חלקם מעל התקציב שלך אבל חלק עומדים בו. זה גם תלוי אם הם באים עם תוספות כמו מטחנת בשר, בלנדר וכיו"ב שמייקרים את המחיר.

ממליצה לחפש באינטרנט וכשאתה רואה דגמים שאתה אוהב, ללכת להסתכל עליהם בחנות ולהתרשם. באינטרנט תוכל למצוא אותם במחיר יותר זול בהרבה מקרים.
 

dani666

New member
אחלה מיקסרים. ולשמוש ביתי רגיל ...

... (כולל לישת בצק שמרים עד כיכר לחם אחת [גדולה]) אפשר גם להסתפק בדגם הכי קטן (mum4 משהו - 440 ש'ח).
 

eran735

New member
הגודל של הקערה לא בעייתי?

3.9 ליטר הבנתי שזה די קטן
 

dani666

New member
לכיכר לחם גדולה - זה מספיק. ...

... לכמויות גדולות באמת בשלב מסוים תחפשי קערה גדולה יותר. אבל אז אני מניח שתצטרכי דגם גם חזק בהרבה (ולא, הקיימיקס והקיצ'נאיידם למיניהם שעולים פ 3 ופי 4 ממנו לא מהווים לו תחליף).

כשעברתי להכין 2 כיכרות (שכל אחת בערך 1 ק'ג אחרי האפייה. היום ירדתי לשתיים של כ 800 גרם אחרי אפיה) אז באמת עברתי למיקסר אחר (בוש גם, מסוג אחר לחלוטין. לשתי בו כבר 3.5 ק'ג בצק ללא בעייה).
 
למעלה