אין לי נסיון עם בוש
אבל יש לי נסיון טוב עם קנווד.
בד"כ אומרים קנווד ויש חושבים על ה KMIX. יש לי אותו והוא בסדר, אבל יש דגמים יותר חזקים ממנו במחיר דומה או כזה שבטווח שציינת.
השאלה כמה בצקי שמרים אתה מתכנן על המיקסר. בבצקי שמרים אני קצת נזהרת עם ה KMIX, צריך להקפיד על מהירות נמוכה כשנותנים לו עבודות קשות.
היה לי מיקסר ישן שלהם שדומה ל KM305 והיה מצויין, ממש התבאסתי כשהוא שבק (אחרי 20 שנות שימוש).
גם KM336 נראה סבבה ויש לו קערת נירוסטה.
אם אתה בונה על כמויות גדולות, נגיד בצק משני קילו קמח, ממליצה לבדוק מיקסרים מסדרת מייג'ור. חלקם מעל התקציב שלך אבל חלק עומדים בו. זה גם תלוי אם הם באים עם תוספות כמו מטחנת בשר, בלנדר וכיו"ב שמייקרים את המחיר.
ממליצה לחפש באינטרנט וכשאתה רואה דגמים שאתה אוהב, ללכת להסתכל עליהם בחנות ולהתרשם. באינטרנט תוכל למצוא אותם במחיר יותר זול בהרבה מקרים.