מיקסר
קנאוד
קיצ'נאייד

levis21

New member
מיקסר
קנאוד
קיצ'נאייד

הי
התחלנו לאפות בבית בקטנה, עוגיות חמאה, עוגות שוקולד עם הבן השנתיים שלי..
זה ניהיה קצת מסורבל וקשה בלי מיקסר..

אשמח להמלצות איזה מיקסר עדיף.
אני בטוחה שאתם מבינים בזה..

האינטרנט מפוצץ בביקורות שליליות על שניהם..
ראיתי שיש גם מיקסר של בוש..
בקיצור מבולבלת..

אשמח להמלצות.

יצורה

New member
לי יש k-mix ואני מרוצה לאללה

בלישה ארוכה של כמות גדולה של בצק (ללחמים למשל) הוא רוקד על השיש, אבל עמוד בכבוד בשימוש המאוד תכוף שאני עושה בו. הוא זול יותר מקיצ'נאייד ולא פחות איכותי לדעתי.

almogm1

New member
גם לי יש אותו

מעולה! אני ממש מרוצה!
אומנם בהתחלה היתה לי פדיחה ולא ממש הצלחתי לתפעל אותו, אבל ברימאג החמודים הסבירו לי בטלפון מה לעשות (או ליתר דיוק מה אני לא עושה בסדר) ואז התחלתי להינות ממנו.

בקיצור, ממליצה!

פרשo

New member

אני רוצה מתישהו בעתיד לפתוח עסק קטן לאפייה, האם כדאי לקנות מיקסר קנווד קיי מיקס, או ללכת על משהו חזק יותר? (אם כן, אשמח להמלצות על דגמים)

המון תודה

CallMeCavanaugh

New member
אם זה עסק, עדיף משהו יותר רציני

הסדרה המקצועית של קנווד נקראת מייג'ור, הם מיקסרים יותר חזקים ולעתים קרובות גם עם קערה גדולה יותר.
בשביל עסק יכול להיות שווה גם לקנות את אחד המיקסרים עם גוף חימום, זה יכול להקל מאוד בהכנה של כל מיני רטבים, במיוחד כאלה שצריך לעשות על באן מארי עם ערבוב בלתי פוסק.

הנה קופון למיקסר מייג'ור שפורסם פה בפורום לפני כמה ימים:
http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=7130
המחיר הנמוך ביותר בזאפ עבור המיקסר הזה הוא מעט פחות מ-2400 ש"ח, עושה רושם שזאת עסקה משתלמת.

bali

New member
מנהל
קנווד זו חברה, יש לה הרבה דגמים

וגם קיצ'נאייד יש לו יותר מדגם אחד.

בגדול, הקנוודים הרבה יותר חזקים מהקיצ'נאייד, במיוחד הדגם הנפוץ בישראל שהוא 1/3 כוח מרוב הקנוודים.

אם כבר קנווד, דווקא על ה KMIX אני קצת פחות ממליצה. יש לי כזה והוא קצת אכזב אותי, הוא לא חזק כמו שציפיתי. הוא בסדר גמור לצרכים ביתיים, בצקי שמרים עד קילו קמח.
זה תלוי גם מה הצרכים שלך מהמיקסר, מה הציפיות שלך. לרוב האנשים ה KMIX מספיק.

את המיקסר של בוש אני לא מכירה. יש גם מורפי ריצ'ארדס שקראתי עליו שהוא לא רע.

זה עניין של תקציב, צרכים וציפיות.

מזמינה אותך לעשות גם חיפוש בפורום, יש הרבה דיונים על מיקסרים כאן.

למעלה